Заокружите Не зато што, уколико би тај неуставни референдум прошао онако како то желе предлагачи, то би довело до таквих промена Устава Републике Србије да би већ постојећи, упропаштени правни систем (комплетно правосуђе са судством и тужилаштвом) потонуо у још дубљи глиб, а све то на штету свеукупног народа (Срба и не-Срба) који живи у Србији. Правосуђе (судије и тужиоци) би постало засебна, од друштва и од остатка државе, самодовољна заједница коју чине чланови новонастале правничке касте. Та каста би, уколико би се усвојиле промене Устава, постала недодирљива и непроменљива без обзира на то како њени чланови поступају у судским процесима. Каста која више неће одговарати никоме, а најмање народу који живи у Србији. Неће бити краја непотизму, а садашњи партократски систем ће бити запечаћен, једино што ће бити маскиран лажном етикетом: «независно судство».

Грађани и грађанке Србије, сељани и сељанке Србије, изађите на неуставни референдум и заокружите Не, јер ћете тиме спречити да се преварном радњом (незаконитим и неуставним референдумом) изврше такве измене Устава које ће вас потпуно лишити било какве правне заштите која вам је већ, и у постојећим околностима, веома недоступна и, отуда, правда недостижна.

Крајње је време стати на пут самовољи и безакоњу и кршењу Устава Републике Србије, које постојећа, највиша власт у Србији годинама спроводи.

ЗАОКРУЖИТЕ Нe !!!

Можда ће вашој одлуци да заокружите Не помоћи и следећи прилози:

Уживо (најава): Одбрана Устава Србије од Вучића и Сороша | С. Радуловић, М. Стаматовић и Ч. Антић и изјава доктора правних наука Божидара Митровића
https://www.youtube.com/watch?v=C0lZ98izIoA

Уживо: Милан Стаматовић, Саша Радуловић … Чедомир Антић није могао да се чује, јер је неко блокирао пренос трибине
https://www.youtube.com/watch?v=cQ7MgaWQN5k

„Доста је било“ – Саопштење: Одбрани Устав. Изађи на референдум 16. јануара и заокружи НЕ !!!
https://dostajebilo.rs/blog/2021/12/23/41078/

Проф. др Љубомир Т. Грујић (јавно излагање): „Гласање 16. јануара 2022, није референдум…!“ – YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=IJctgWOnJEc&t=7528s