РЕПУБЛИЧКОМ ЈАВНОМ ТУЖИЛАШТВУ
Загорки Доловац, републичком јавном тужиоцу

Копија
ЧЛАНОВИМА ОДБОРА УСТАВОБРАНИТЕЉА

Молба да Републички јавни тужилац прими делегацију ОДБОРА УСТАВОБРАНИТЕЉА као законом допуштеног самоорганизовања ради давања разјашњења у вези НЕчињења тужилаштва и осталих органа у Србији према подстрекачима и помагачима оних који своја дејства усмеравају на вршење кривичног дела из чл. 307 КЗ РС

Поштована госпођо Доловац,
Молим Вас да Ви као Републички јавни тужилац или неко од Ваших помоћника прими делегацију ОДБОРА УСТАВОБРАНИТЕЉА као законом допуштеног самоорганизовања ради давања разјашњења у вези НЕчињења тужилаштва и осталих органа у Србији према подстрекачима и помагачима оних који своја дејства усмеравају на вршење кривичног дела из чл. 307 КЗ РС

Једини циљ нашег САМООРГАНИЗОВАЊА УСТАВОБРАНИТЕЉА је Одбрана Устава Србије а тиме и територијалне целовитости Србије.

Но ваља погледати како су темељно деловали УСТАВОБРАНИТЕЉИ деветнаестог века.

Све оно што ћемо ми као УСТАВОБРАНИТЕЉИ XXI века преузимати треба да буде усмерено да се одбрани Устав Србије и избегне нова НАРОДНА БУНА која је могућа ако Запад настави да од А. Вучића прави апсолутисту и тиранина да би им потписао «свеобухватни споразум о одцепљењу Косова и Метохије од Србије» игноришући све органе власти у Србији, Резолуцију 1244 Уједињених Нација и Резолуцију Скупштине Србије (која не допушта да Косово и Метохија буду одцепљени од Србије),, јер је већ са Дачијем постигао (спавајући на патосу, како сам наводи у свом неРазуму) тзв. Бриселски споразум, којим су направили границе — за шта кад тад морају кривично одговоарати.

«Све је Коло» говорили су древни СлоВени стварајући у епохи Лепенског Вира систематизована научна и философска знања, што се потврђује и у овом случају. Тома Вучић је у XIX веку подигао буну против јединовластја Милоша Обреновића, које је било далеко од савременог апсолутизма Александра Вучића, те би и НОВА БУНА била везана за Вучића, али овога пута за његово свргавање.

Буну треба свакако избећи али је проблем што ни један орган у Србији не сме да позове на одговорност нашег времена Вучића или да га ограничи за апсолутистичко иступање ван овлашћења која има по Уставу Србије тиме што свакодневно подстрекава на вршење кривичног дела из члана 307 КЗ РС – «Угрожавање територијалне целине Србије и противуставно отцепљење дела територије Србије» у коме је предвиђено: «(1) Ко силом или на други противуставан начин покуша да отцепи неки део територије Србије или да део те територије припоји другој држави, казниће се затвором од три до петнаест година.»

Подстрекавање је такође предвиђено као кривично дело у члану 34 Кривичног законика Србије (Подстрекавање):
«(1) Ко другог са умишљајем подстрекне да изврши кривично дело, казниће се казном прописаном за то кривично дело.»
(2) Ко другог са умишљајем подстрекава на извршење кривичног дела чији покушај је по закону кажњив, а дело не буде ни покушано, казниће се као за покушај кривичног дела.»

Помагање је такође предвиђено као кривично дело у члану 35 Кривичног законика Србије (Помагање):

Чланом 37 Кривичног законика Србије кажњава се и за ПОКУШАЈ:. Кажњавање подстрекача и помагача за покушај — Покушај и лакше кривично дело.

Али Алек је дипломирани правник па не намерава од да «противуставно отцепи део територије Србије». Али је могуће ДВОТРЕЋИНСКОМ ИЗБОРНОМ КРАЂОМ припреми да старлетице у лажном и нелегитимном парламенту Србије и остали представници сумњивог морала изгласају промену Устава Србије и постојећи Устав Србије замене са некаквим Уставом који је усаглашен у такозваној Венецијанској комисији (službeni naziv Europska komisija za demokratiju kroz pravo, која је саветодавно тело Већа Европе Council of Europe у Стразбуру на граници Немачке и Француске), што је супротно Европској конвенција о људским правима и представља уникални случај у кршењу права једног народа, што није забележено ни када су биле у питању колоније.

И овога пута позивамо органе полиције и тужилаштва Србије да спрече даље вршење подстрекавања и помагања усмереног на вршење кривичног дела из члана 307 Кривичног законика Србије – «Угрожавање територијалне целине Србије и противуставно отцепљење дела територије Србије» и све радње усмерене на измену устава на основу ДВОТРЕЋИНСКЕ ИЗБОРНЕ КРАЂЕ. Ова подстрекавања и помагања се свакодневно врши и преко телевизијских екрана и преко дневне и недељне штампе, па је несхватљиво због чега тужилаштво не реагује а полиција не позива такве прекршиоце на информативне разговоре.

ЗБОГ СВЕГА ТОГА ВАС МОЛИМО ДА ПРИМИТЕ НАШУ ДЕЛЕГАЦИЈУ НА ЧЕЛУ САМНОМ КАО ИНИЦИЈАТОРОМ.

Ви можете заузети став и да нас не примите и не дате нам било какво разјашњење за НЕделовање не само Републичког тужилаштва него и свих осталих тужилаштава у Србији. Али будите уверени да ћемо се ми обратити Венецијанској комисији (службени назив Eвропска комисија за демократију кроз право ), Већу Европе (Council of Europe), у Стразбуру и изнети им чињенице о двотрећинској изборној крађи, апсолутизму у Србији, незаконитој расподели 5,6 милијарди евра за десет дана, које су, основано се сумња подељене и за остварење двотрећинске изборне крађе и фалсификовање изборних резултата и подстрекавање и помагање у вршењу кривичних дела на шта тужилаштва у Србији не реагују. Исто тако ћемо се обратити другим институцијама у свету и лидерима водећих земаља у свету на руском, енглеском, кинеском, француском, шпанском и јапанском језику говорећи отворено о оваквом стању у Србији о коме тужилаштва Србије ћуте.

Мене можете контактирати
на електронску адресу bozzidar@inbox.ru
по skype: koloven1
у Београду на тел. и WhatsApp +38161 322 0670
у Москви на тел. и WhatsApp +7929 9 32 23 72
детаљније на www.bozidar.ru

СпасиБо(же) Ваша добра дела и разумевање

профессор Божидар Митровић, доктор правних наука, адвокат

…………………………………………….