Нама већ познат др Реинер Фуллмицх оформио је Вијеће за корону (Stifung Corona Ausschuss)
Овдје је њихов интервју са James Corbatt-ом. Питали су га: Гдје смо сада по питању короне?

Не ради се овдје о вирусу, већ о преобликовању сваког аспекта људског друштва, тј. човјечанства:
-стварањем биофашистичке државе,
-стварањем „инфраструктуре“ за наредне фазе великог ресета;
-наставком агенде настале још при узлету нафте ( Рокфелер!)
-оживљавањем идеологије еугенике, што их покреће, мотивира.
За вријеме Хитлера еугеника је била у узлету, мада није тада настала него много прије у САД-у, али се притајила због компромитације у II свјетском рату, па је поново васкрсла 1950 под другим именом и довела је до планова за депопулацију. Они то гурају под разним параванима: борба за околиш,људска права, претјерано загријавање и сл.Рокфелери то гурају и финанцирају. Од остатака након депопулације би да направе зомбије: више сличне животињи него човјеку који треба да служе оне које је еугеника издвојила.

Да ли то значи да је трансхуманизам циљ ове комплетне ујдурме?

Вјероватно, иако то нигдје не пише. Само шачица људи то зна, а остали учесници су ту због зараде и наде да ће се успети медју ту „шачицу“ одабраних. Др Фуллмицх каже да је њихова комисија кренула од истраживања првенствено корона кризе, али су врло брзо се проширили видици и везе са другим стварима. Питали су се како је то могуће да огромна већина људи ништа не види и ништа не зна, чак срљају у та „цјепљења“ добровољно, па су питали психологе. Они су им рекли да 80 % људи НиШТА НЕ ЗНА нити их занима да ишта сазнају. Толико су им испрани мозгови! А на све стране се види како се , из неког разлога (?) настоји убризгати свима та медицинска генска терапија. Зашто се то толико намеће? Оних 20% виде да ту нешто није у реду… Ове ињекције би могле бити ПРЕТЕЧА оног што слиједи, неки „интерфејс“ за „прикљулчење“ нано транзистора или сличног.

Медјутим, јављају се, вјероватно неплански силне нузпојаве и умирање цјепљених! То изазива сумњу код неких и Fullmich
мисли да је то угрозило даљње цјепљење јер неки оклијевају. У Јапану то иде јако споро и тешко…. О том се не говори у јавним медијима јер их је претходно купила фармакомафија.
Медјутим то испирање мозга иде дотле да „они“ сад преко купљених медија пласирају причу да су те нузпојаве знак да су „вакцине“ ефикасне! (То је као оно кад НАТО пропагатори тврде Србима да су радиоактивне казетне бомбе добре за њихово здравље! )
И руља вјерује! Оних 80% вјерује својим медијима, својим владама, својим „стручњацима“…… Просвјећивању њих не треба трошити снагу. Они су изгубљени. Али, зато се они који промишљају и који виде да ту нешто страшно смрди, морају повезивати и окупљти те искључивати из тог система у који је ухваћено оних 80% изгубљених….Од тога зависи опстанак човјечанства! Они би требали изградити самоодрживе алтернативне структуре/заједнице. Претпоставка је да ће можда и неки из оних 80% почети прелазити к њима ради властитог опстанка.

У Њемачкој нису толико луди и она маса изгубљених је много мања од 80%, ваљда због оног ружног искуства са Хитлером који их је омадјијао, као што данас глобалисти омадјијаше оних 80%…

Што се Кине тиче, то је такођер једна велика и превара и обмана. Кина није одскочила сама, већ су је подигли „они“ ( Рокфелер и остали) са тачно одредјеним циљем Она треба да послужи као огледни примјер технократске, фашистичке, полицијске државе какве су намјерили да стварају по цијелом свијету. Др Fullmich и његово Вијеће за корону покушавају нешто урадити у циљу да их зауставе. Нек сватко помогне колико може. Он се нада да ће „они“ крахирати због чињенице да су потпуно игнорисали ДУХОВНУ страну човјека. Заборавили су да је човјек духовно биће а не ствар или животиња.

https://dokumentarac.hr/wp-content/uploads/2021/07/corbet-2-1-1.mp4?fbclid=IwAR2PjtN30o8XZRvEJ3JTXb5WZgD6AQpzbkfhDI1sBUoutElJJotqXnh0x9g