(Преузето са портала БОРБА ЗА ИСТИНУ субота, 12. 03. 2022.)

Осврт на чланак „Елиминација душе медицином“

Пре неколико дана са Фејсбука пренети чланак приписан учењу антропозофа Рудолфа Штајнера, под називом „Елиминација душе медицином“, подстакао ме је да дам своје виђење. С обзиром да су у чланку малим изменама промењена тумачења и изнете неистине, после увода, покушаћу да објасним о чему се ради, а уједно и да се осврнем на вакцине као својеврстан „жиг звери“.

У овом времену пропагандног рата сведоци смо разних дезинформација, и чак отворених лажи. Преко друштвених мрежа лажи се шире и временом постају истина (опробани Гебелсов метод). Пропагандом преко медија обликује се и мења свест људи, нажалост у негативном смеру, на лоше, ради манипулација.

Зато су притисцима и санкцијама одавно изложени многи јавно експонирани поштени и слободомислећи људи. На удару је дуго и слобода мишљења и изражавање ставова различитих од званично пропагираних преко медија.

Све време су на удару и научници који раде на тајним пројектима и можда желе да говоре и о застрашујућим истраживањима која се врше у свету. Читањем чланка професора Зорана Милошевића из 2019. под називом „Убиства научника у свету“ долазимо до податка да је 74 научника (инжењера и доктора медицинских наука) који су радили на НАСА пројектима, страдало. Ове смрти се углавном објашњавају „несрећним“ случајем или „самоубиством“,  иако се за неке случајеве то уопште не може рећи. А осталих страдалих научника у свету има далеко више.  Линк: https://www.pecat.co.rs/2019/09/ubistva-naucnika-u-svetu/

И у Русији је било случајева мистериозних смрти, или налажења научника далеко од објекта рада и истраживања, али са избрисаним памћењем.

Годинама је на удару непоколебљивих, крутих, материјалиста и хришћанство, посебно православље. На удару су и филозофски правци који говоре о моралу, смислу живота, нужности међусобне љубави и очувања слободе, те о повезаности људи са космичком свешћу и Богом.

О континуитету са Трећим Рајхом и деловању Четвртог Рајха у свету одавно говори, а и књигу је написао, публициста Милан Видојевић. Да ли се сада случајно на удару нашао и антропозоф Рудолф Штајнер (1861 -1925) који је за живота био сметња нацистичком окултном друштву „Тула“. Или је и то последица деловања нацистичких следбеника Четвртог Рајха?

Зато се вратимо чланку „Елиминација душе медицином“ да би указали на фалсификате. Болдиран је текст чланка, а са италик у њему су моје измене ради тумачења.

Елиминација душе медицином

уторак, 08. 03. 2022.  https://borbazaistinu.rs/eliminacija-duse-medicinom/

Пре 100 година Рудолф Штајнер је написао:

„У будућности ће материјалисти (уместо написаног: ћемо) елиминисати душу са медицином. Под изговором здравља, људско биће ће бити третирано вакцином, по могућству одмах по рођењу, како не би развило мисао о постојању душе и духа.Тај задатак уклањања душе човечанству биће поверен материјалистичким докторима“.

Уместо исказаног упозорења на зло које нам долази од бездушних материјалиста, следбеника Сатане, описаног пре скоро 2000 година у Откривењу јеванђелисте Јована Богослова и жигу звери на који и Рудолф Штајнер указује, њему се, заменом и игром речи, приписује да је заговорник и заступник наступајућег зла!

Читаоце подсећам да су са п(л)андемијом Ковид-19 пуштени  у оптицај корона вируси САРС- КОВ-2 са, у биолошким лабораторијама, додатим секвенцама маларије ради изазивања упалних процеса са смањењем функције еритроцита (мањак кисеоника, згрушавање крви истварање тромбова) и фаталним последицама. Додате су и секвенце нуклеотида усавршеног ХИВ-а са блокадом не само малих Т и већих цитотоксичних Т лимфоцита, већ и блокадом малих Б лимфоцита. На тај начин, услед смањеног броја лимфоцита, смањује се ћелијски и хуморални имуни одговор што за последицу има активирање и бујање свих присутних патогена у организму (бактерија, вируса и паразита).

Сведоци смо завере на глобалном, светском нивоу. Ради извођења психолошких и генетских експеримената, контроле и поробљавања људи, као и ради зараде, „вакцинисано“ је неколико милијарди људи (око 10 милијарди датих инјекција). Зато су у старту (за обичан народ) одбачени и забрањеии ефикасни лекови против пуштеног вируса: антималаријски хлорокинин и антивирусни и антипаразитни ивермектин, са доказаним учинком за ивермектин посебно у многољудној Индији. Такође, уместо да се радило на јачању, ширењем панике преко медија и изазивањем стреса, као и наметнутим социјалним дистанцама, плански се радило на нарушавању личног и колективног имунитета људи.

За више информација о стању у свету изазваном п(л)андемијом и улози вакцина и вакцинације, може се погледати  чланак из децембра 2020. Линк https://www.glas-javnosti.rs/vesti/kovid-19/kovid-19-jasne-nejasnoce-modernina-i-fajzerova-vakcina-nisu-vakcine-to-je-obmana-8066

Присилном вакцинацијом и/или уцењивачким Ковид мерама укида се слобода избора. Све вакцине имају преко 90% графен оксида којим може да се врши касније праћење и контрола људи, циљано изазивање болести, али и директна физичка елиминација, поготово применом 5Г технологија. Ево и доказима добро поткрепљеног чланка: https://borbazaistinu.rs/ubistvene-grafen-vakcine-protiv-kovida-neka-dokazi-govore-sami-za-sebe/

Ово је прилика да се постхумно захвалимо и узбуњивачу и поштеном научнику, др хемије Андреасу Ноаку који је указао на структуру и присусво графен- оксида у вакцинама. Др. Ноак је у својем докторату обрадио поступак претварања графен-оксида у графен-хидроксид, а што се дешава и у нашем телу. Ови стабилни, неразградиви нано-жилети секу и уништавају срце, мозак и кардиоваскуларни систем. Пошто упркос упозорења није ћутао, после последњег, доказима поткрепљеног обраћања, изненада је умро. Вероватно је убијен јаким снопом усмереног 5Г енергетског таласа.

На делу је уништавање суверенитета националних држава. Припрема се, под плаштом спречавања будућих пандемија, Уговор за пренос ингеренција на СЗО иза које стоје светска влада у сенци, фармацеутске компаније и крупан капитал оличен у експонираном Бил Гејтсу, Клаусу Швабу и осталим „хуманистима“.

У складу са планираним поробљавањем од стране светске владе у сенци преко извршиоца СЗО, у наш Правилник о спречавању заразних болести додати су нови чланови. На тај начин се кроз законске мере најављује могућност примене фашистичких метода изолације од Ковида-19 (а и других заразних болести), већ испробаних и примењиваних у Кини, Аустралији и Канади. Линк https://srbin.info/drustvo/vucic-aminovao-kovid-logore-u-srbiji-policija-ce-odvoditi-zarazene/

За време ове п(л)андемије од Ковида-19 (и да ли само од њега?), напустило нас је пуно драгих и храбрих људи. Међу последњима је часни француски нобеловац Лук (Лик) Монтање који је међу првима крајем марта 2020. наговестио да је Ковид-19 вештачка творевина. Пред Парламентом Луксембурга је 12. јануара 2022. говорио и сведочио о већој штети у односу на корист од вакцинације дугорочно неиспитаним експерименталним вакцинама са коришћењем РНК и ДНК технологија. Јер све три вакцине[5] Фајзер, Модерна и Астра-Зенека садрже секвенцу утврђену коришћењем биоинформатичких технологија као секвенцу која се може трансформисати у прион. Због тога постоји велики ризик по здравље људи. http://borbazaveru.info/content/view/15562/1/  Нажалост, убрзо после тога, да ли и због тога, у 89. години живота, часни Лук Монтање је преминуо. https://www.danas.rs/svet/preminuo-luk-montanjer-nobelovac-koji-je-oktrio-virus-hiv/

Ево још једног линка новијег чланка са чињеницама о последицама убризгавања неиспитаних вакцина и мРНК генске терапије примењене у њима: https://srbin.info/svet/naucnik-mit-a-mrna-vakcine-su-gore-od-same-bolesti-tek-ce-biti-problema/

А сада пређимо  на анализу  другог пасуса  чланка.

„Данас су људи вакцинисани против ових и оних болести, а у будућности деца ће бити вакцинисана са супстанцом која је произведена тачно са намером да људе заобиђе „лудило“ духовног живота. Модерни човек ће бити изузетно паметан, али неће развити космичку свест и савест (у чланку – свест), и то је истински циљ неких материјалистичких кругова.“

Човек се разликује од животиња јер му је од Бога дата свест, и не може да буде изузетно паметан уколико је не развија. Зато сам написао да се ради о космичкој свести. Сврха „вакцина“ као жига звери  је да делују на прекидање духовне (спиритуалне) везе људи са Богом (творцем) и свемиром. Пошто се у човеку насилно прекине развој више божанске свести са моралним принцима, и љубави, и космичке свести о општој хармонији, законима природе и силама свемира, настаје пад душе која је окренута једино оном што може да види и делом схвати, а то је само земаљски материјални свет. Такав човек окренут себи, са себичним егом, постаје роб земаљских нагона и страсти, и слуга Сатане, јер без космичке свести нема ни развијену вољу за чињење добра, не разликује добро од зла, па нема ни развијену савест. Из наведеног произилази да не може да буде ни изузетно паметан.

Одојчад и мала деца у свету и код нас се већ преко 30 година вакцинишу ММР вакцинама. Вакцине садрже нано честице алуминијума и живе ради заобилажења баријера и директно делују на ендрокрини систем главе. Познато је да су код деце до четврте године раздвојене лева и десна хемисфера мозга. Додавањем алуминијума и живе у вакцинама изазива се претерана нервна напетост и хиперактивност деце, па се убрзано, вештачким путем, стварају везе између леве и десне хемисфере. На тај начин се стварају надарени, паметни људи, али без емоција, без узвишених моралних принципа и без могућности да воле. Ствара се и индукована  ЛГТБ популација јер су хемисфере одговорне за развијање полног идентитета, а који се на овај начин, путем вакцинације, онемогућава. Паралелно се иде на разбијање породице, одузимање деце из надлежности родитеља, и експериментисање са снижавањем граница и мењањем пола чак и код четворогодишње деце.

Као последица наведених експеримената са применом ММР вакцина код одојчади и мале деце ради добијања (производње) надарене (али емоционално хендикепиране) деце, као колатерална штета јавља се и велики пораст аутистичне деце! Линк https://srbin.info/svet/studija-pokazala-velike-naslage-aluminijuma-u-mozgu-autisticne-dece-video/

Ради даљег поробљавања, посредством медија испипавао се и пулс струке, часних лекара који држе до Хипократове заклетве, те јавног мњења, да се (као у Израелу и појединим земљама Запада) и код нас зарад бриге за старије, али и нашу децу, одобри и започне убризгавање неиспитаних, штетних „вакцина“ против Ковида-19 и деци узраста од 6 до 16 година!        

Сведоци смо да у страху од заражавања и смрти (и да ли само због тога?) вакцинацију против Ковида-19 не пропагирају само уцењене владе држава већ и хришћанске цркве. С тим у вези, занимљив је став Ватикана који је формулисала Конгрегација за веру, а потврдио папа римски Франциско (Фрања) у децембру 2020: „Уколико не постоји алтернативна могућност примене ’етички беспрекорних’ вакцина, морално је прихватљива употреба вакцина против ковида 19 у чијем развоју и производњи су коришћене ћелије које потичу од абортираног плода“.  Касније је папа Фрања јавно благосиљао „проналазак“ вакцина и позивао свештенство и народ на вакцинацију.

И Руска Православна црква тера људе на вакцинацију и примање жига звери. Начелник Одељења за спољне црквене везе Руске Православне цркве, митрополит Иларион (Алфејев) изјавио је 5. јула 2021. да су они који одбијају да се вакцинишу потенцијалне убице: „Ја се и сада стално суочавам са ситуацијама када људи долазе к свештенику да би се покајали зато што нису вакцинисали себе и своје ближње и што су мимо своје воље били узрок смрти других људи. Долазе и говоре: ’Како сада да живим са тим?’ А мени је тешко чак и да кажем како сада с тиме живети. Цео живот се треба молити за опроштај учињеног греха.“ Видети линк https://patmos.rs/2021/08/23/pasija-po-vakcini-i-vakcinaciji/

Зато је битан глас разума, знања, љубави и познања истинског архиереја Христова цркве, у овом случају епископа Пoрфирија,  о слободи избора. https://borbazaistinu.rs/iguman-soloveckog-manastira-episkop-porfirije-o-opasnostima-vakcinacije/

Овакви ставови су се логично прелили и на ставове у нашој СПЦ, мада, колико ми је познато, није било јавних притисака и агитовања за обавезну вакцинацију. Одлуке су препуштане владикама и архимандритима манастира.

Али вратимо се осврту на објављени чланак.

Са таквим вакцинама може се постићи да се астрално (у чланку – етерично) тело ослободи од физичког. Једном када је астрално (у чланку – етерично) тело одвојено, веза између свемира и етеричног тела ће постати изузетно нестабилна, човек постаје аутомат, зато што физичко тело човека на земљи мора бити подупрето духовном вољом. Стога вакцина постаје попут анималистичке силе, човек се више не може ослободити наметнутог материјалистичког осећаја. Постаје материјалан по конструкцији и више се не може дићи у духовно.“

Аутор: Рудолф Штајнер (1861 – 1925)

Извор: Фејсбук

У кратком делу „Мост између универзалне спиритуалности и физичке конституције човека“ Рудолф Штајнер говори о организму човека који се састоји од чврстих састојака, флуидног, аериформног и топлотног организма. Сходно томе поседује физичко тело које проучавају материјалисти, али и етерично и астрално тело, као и его (у другим учењима – ментално тело).

Зато је почетак наведеног цитата из чланка тотална бесмислица. Етерично тело је нераскидиво повезано са физичким. У треницима опасним по живот као и пред смрт, одваја се од физичког тела и лебди изван њега. Када се потпуно одвоји настаје смрт физичког тела, мада се и у року од четири дана душа са астралним и етеричним телом може да врати у физичко тело. У Јеванђељу по Јовану (11, 37-45) наведен је пример када је Господ Исус Христос, после обраћања Богу Оцу, васкрсао Лазара, Маријиног брата.

Пре преко сто година Рудолф Штајнер је говорио о вези човека као микрокосмоса са космосом. Говорио је и о етеричном телу које је повезано са телесним течностима у физичком телу. А наука је тек прошле године дошла до открића осамдесетог, највећег органа – интерстицијума који обухвата све органе и у коме је ускладиштена око петина телесне течности организма. Линк: https://www.blic.rs/slobodno-vreme/kako-je-moguce-da-ga-naucnici-nisu-ranije-videli-otkriven-novi-organ-u ljudskomtelu/qt0mnpn?utm_source=blic_naslovna_sidebar&utm_medium=sidebar_slobodno_vreme

Познато је да вода и течности памте и да одговарају на наше емоционално стање. И да смо стално под утицајем гравитације Месеца. И та сазнања се сада могу користити за добробит људи, али још лакше за наношење још већег зла бржим индуковањем болести!

Рудолф Штајнер је пророчки говорио и о непрестаном рађању и умирању ћелија организма, што је сада познато. Говорио је о астралном телу, о оностраним световима, и вероватно је да је овладао астралном пројекцијом. И много тога би се могло написати о његовом пророчком раду.

Пре краја морам рећи да ме је јако погодила (да ли природна?) смрт руског научника Пјотра Гарјајева новембра 2020. Јер он је са својом лингвистичко-таласном терапијом био трн у оку свим заговорницима Великог ресета. Био је велики противник неконтролисане примене 5Г технологија. А регенерацијом енергетског спектра ДНК најавио је лечење практично свих болести.

Био је изразити противник примене микроталасних пећи јер је 3Г фреквенција од 2,3-2,6 ГХц фреквенција резонантног осциловања молекула воде. На фреквенцијама од 23-26  ГХц губила се енергетска информација молекула воде и зато је примена Харпа изразито опасна не само за људе, већ и за климу на Земљи. Установио је да је фреквенција структуре астралног тела .око 40 Гига херца, и да се по физичкој смрти астрално тело задржава у „поднебесју“ 40 дана. Много је знао, био је сметња владарима из сенке, и по мом мишљењу, могуће је да није умро природном смрћу, већ да је насилно  уклоњен.

*  *  *

Примена  мРНК и ДНК технологија је опасан преседан који мења геном људи. На путу смо примања жига звери са  следећим последичним масовно програмираним болестима и  пандемијама  које ће служити за даље спровођење терора; уз укидање од Бога дате слободе, и стварање људи робота и робова.

У ту сврху се пропагира и трансхуманизам са уградњом имплатаната и чипова у људско тело ради прикупљања информација и контроле људи. А убризгавање графен-оксида ињекцијама је подлога за ту сврху. Све то је на линији агенде великог ресета. Зато ме погађа да је мимо воље народа потписан  уговор по коме ће људи Клауса Шваба радити у Влади Србије, јер је прихватањем одредаба Уговора Србија постала део такозване Четврте индустријске револуције. https://nultatacka.rs/ovo-nije-dobro-evo-sta-je-klaus-svab-spremio-za-srbiju-a-vlast-potpisala/

На делу је и Агенда 2030 припремљена и усвојена у УН још 2006. године. Агенда о одрживом развоју (читај смањењу популације) и храни у скорој будућности. https://borbazaistinu.rs/satanisticki-program-snabdevanja-hranom-vec-je-na-pragu/

Више није само теорија завере већ и чињеница да владари из сенке желе да поробе човечанство и смање га на „златну милијарду“ или чак још мање. Зато желе да људе одвоје од Бога, спрече раст духовног бића, и тиме људе трајно претворе у аутомате, у послушне роботе које могу да елиминишу у било ком тренутку! Да задрже планету само за себе и остану на њој као господари (као изразити паразити).

А људима је од Бога дарована слобода, и створени су као слика Божија са клицом духа. Са основним задатком да верују у добро, да чине добро, да воле људе и сву Божију творевину. Да схвате да су створени за вечност, да постану светлосна бића, да буду виши од звезда и милошћу Божијом, као синови Божији, да служе и помажу Богу у очувању хармоније у створеном свемиру.

П.С: Нафта је „крв“ Земље. Питам се да ли се све ово догађа са Божјим допуштењем да би се човечанство пробудило, збацило материјалистиче окове и приморало да, ради спаса планете, подигне свеукупну свест, прекине са ратовима, и напусти коришћење фосилних горива преласком на хладну фузију водоника?

Аутор: Слободан Бојковић

https://borbazaistinu.rs/upozorenja-na-zlo-koje-nam-dolazi-od-bezdusnih-materijalista-sledbenika-satane/

 

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!

 

 

Као последица пандемије Ковида порастао број психичких поремаћаја

петак, 15. 04. 2022.

Суморна прогноза

 

Да ли због Прогласа Удружења пацијената, или због пробуђене професионалне савести,  тек у емисији Јутро на ТВ Прва, неуропсихијатрица др Славица Ђукић-Дејановић је 13. априла изјавила да је као последица пандемије (за упућеније – пландемије) Ковида -19 порастао број пацијената са „Ф“ дијагнозом. При томе је додала да је број депресивних особа у Србији са 2,1% у 2013. удвостручен на 4,2% у 2021. години. Такође, да сваки шести становник Србије има Ф дијагнозу која означава психичке поремећаје. https://zena.blic.rs/zdravlje/slavica-djukic-dejanovic-o-f-dijagnozi/gkzexje

С обзиром да многи читаоци нису упознати са међународном класификацијом болести, осврнућу се на Ф00-Ф99 шифре које означавају душевне дијагнозе и понашања.

Ф00-Ф09  Органски и симптоматски душевни поремећаји који настају оштећењем мозга услед старости или повреда.

Ф10-Ф19  Душевни поремећаји и поремећаји понашања узроковани употребом психоактивних супстанци

Ф20-Ф29   Шизофренија, шизотипски поремећаји и суманути поремећаји

Ф30-Ф39   Поремећаји расположења (афективни поремећаји: маниа – Ф30, афективно биполарно расположење праћено манијом и депресијом – Ф31,  депресија – Ф32 и Ф33 итд).

Ф40-Ф48   Неуротски, стресогени и телесно манифестни поремећаји

Ф50-Ф59   Синдроми поремећеног понашања са физиолошким сметњама и телесним факторима (поремећаји исхране – Ф50, неоргански поремећаји спавања – Ф51, полних односа – Ф52, злоупотреба лекова – Ф55 и тд)

Ф60-Ф69   Поремећаји личности и поремећаји понашања одраслих

Ф70-Ф79   Душевна заосталост (стање заустављеног или непотпуног психичког развоја)

Ф80-Ф89   Поремећај развоја психе (почетак је увек у детињству)

Ф90-Ф99   Поремећаји понашања и поремећаји емоција са почетком у детињству и адолесценцији

Треба рећи и да ће се последице наметнутих мера за обуздавање п(л)андемије: социјалне дистанце и ношење маски (које смањују доток кисеоника у мозак) тек манфестовати у великом броју код деце, па ће се повећавати и број дијагноза Ф70-Ф99. (Расту погодује и обавезна вакцинација ММР вакцинама са додатим нано честицама алуминијума и живе).

Такође, наметнута социјална дистанца, стрес, изолација и урушена здравствена заштита због преласка у Ковид режиме (са тежњом спасавања живота старијих од мутираних корона вируса), деловали су као окидач за развој осталих хроничних и акутних болести у свету, па и код нас. Број умрлих особа је у 2019. у Србији износио 102.131, у 2020. је био 114.954, а у 2021. години 18,2% већи – 135.954 умрлих; а у прва два месеца 2022. забрињавајућих 24.486 особа, са новим повећањем од 18,96% у односу на исти период 2021. године. Жалосно је, да не кажем да је за сваку осуду, што се са обрадом података касни по годину дана, па ће се подаци о узроцима смрти у 2021. објавити тек крајем децембра 2022.

Претпостављам да су у укупном повећању смртности кулминирала кардиоваскуларна обољења (због патњи душе и неодговарајуће исхране), као и малигна, узрокована дејством радионуклеида  осиромашеног уранијума (баченог током бомбардовања 1999), те хемијским и другим аеросолима којима смо годинама засипани. Стопа смртности ће се и даље повећавати, пре свега, због пада имунитета после пуштања у рад 5Г мрежа, као и због дејства спајк протеина и графен оксида у телу вакцинисаних.

За даљу илустрацију демографске ситуације треба рећи да су у 2021. години рођене 62.062 бебе (што је вишегодишњи просек),  док је умрлих особа било 2,19 пута више,  чак 135.901, што значи да као нација одумиремо и нестајемо. Јер питање је и колико ће од тих беба, због обавезне вакцинације ММР вакцинама са алуминијумом и живом, (и убачених спајк протеина путем вакцинација мајки против Ковида), те због могућих обавезних вакцинација деце и адолесцената против Ковида (чему се тежи давањем ингеренција и суверенитета држава Светској здравственој организацији – СЗО као Светској влади) остати физички и душевно здраво да би имали и здраво потомство?

+  +  +

Истог дана, али на сајту „Борба за истину“ објављен је одличан чланак др Јасмине Вучић–Пеев „Трагичне нуспојаве прописаних психоактивних лекова“.  https://borbazaistinu.rs/dr-jasmina-vucic-peev-tragicne-nuspojave-propisanih-psihoaktivnih-lekova/

Чланак је написан после још једног масовног убиства у коме је двадесетједногодишњи младић убио родитеље и деду. Др Јасмина Вучић-Пеев указује на погубно дејство примењиваних анти-депресивних и анти-психотичких супстанци у виду лекова. Такође говори следеће: „Најједноставнији и најефиканији начин за смирење, без нежељиних дејства, јесте контакт с природом: доказано је, научно, да само 20 минута битисања у зеленилу (башти, шуми, парку…) на чистом ваздуху чисти мисли, негативне емоције и страхове. Обична шетња, баштовање, играње у парку… лече душу. Јер, башта је рај.“

С обзиром да сам у јесен 2020. на порталу „Глас јавности“ објавио 9 чланака о Ковиду-19, јачању имунитета, утицају стреса, извођењу психолошких експеримената и тд. додао бих пар запажања из чланака на ту тему, из угла инжењера електронике (у пензији). Ево делова текста из чланка https://www.glas-javnosti.rs/drustvo/mars-i-merkur-pobedili-donalda-trampa-kakve-veze-imaju-pandemija-sars-kov-2-virusa-sa-polozajem-planeta-i-sa-izborima-u-americi-8088

[…] „Како време протиче, све ми се више намеће помисао да се после давних експеримената са животињама, као и експеримената над људима, ове планетарне пандемије користе и за извођење психолошких и парапсихолошких експеримената на светском нивоу у покушајима поробљавања људи, коришћењем реалних утицаја комбинованих са елементима магије.“

[…]  „Треба рећи да психолози одавно проучавају социјално и асоцијално понашање људи и могући користан, али и штетан утицај на њих. Штетан утицај врши се нпр. преко подсвесних порука у полусликама на ТВ програмима, путем музике са сатанистичким уназад пуштеним текстом, као и подсвесним мисаоним порукама преко мобилних телефона, злоупотребом технологија које омогућавају да глуви, са оштећеним слушним нервом, чују.

Слањем мисаоних порука на горе описани начин, на основу покајничког признања професора универзитета који је у Британији радио на развоју те технологије, постиже се да се, као и код запоседнутости особе демонима, обичан човек за неколико дана хипнотишућим порукама може претворити у убицу.

Тако је, након изазивања првих масовних убистава у школама од појединих тинејџера, ради безбедности, успостављено праћење понашања деце (као најпријемчиве и најлабилније) преко бројних инсталираних камера (са злоупотребом тако добијених података, а у сврху проучавања начина за владање над људима).

Психолошки експерименти

Подсетимо се и да је 1971. године на универзитету Стенфорд у САД изведен психолошки експеримент са учесницима подељеним у две групе (чувара и затвореника, уз каснију промену улога). После шест дана експеримент је морао да буде прекинут услед страховитих, неочекиваних негативних трансформација учесника.

За даље проучавање понашања одраслих особа коришћени су затвори, психијатријске болнице, војни центри за обуку, успостављени логори за заробљенике итд. (Сада се у ту сврху користе и ријалити програми…) У даљем усавршавању манипулација над људима, користе се научна достигнућа свих праваца науке, како техничких, тако и друштвених, и највише наравно психолошких, од којих је сада веома значајна психолингвистика.“

У чланку https://www.glas-javnosti.rs/drustvo/sars-kov-2-iz-utrobe-artika-i-antartika-biolosko-oruzje-ili-napad-na-planetu-iz-praistorije-6640 се говори:

[…] „ Као што је на почетку речено, за „физиолошки“ имунитет битан је правилан рад целокупног неуроендокриног система као контролног и извршног органа.

Познато је да и у релативно здравом организму, услед укљештења нерава, упала узрокованих и херпес вирусима, блокада у чвориштима, као и услед мањка неуротрансмитера и лошег енергетског стања, нема ни одговарајућег преноса сигнала у телу и квалитетне одлазно-повратне везе са мозгом. Тиме се смањује успешност координације неуроендокриног система и органа одговорних за подршку целокупној физиологији тела.

Зато, потребно је да наши познати неуроендокрино-имунолози изађу у јавност и приближе ову проблематику. Да својим ауторитетом нагласе да се правилним радом неуроендокрино-имунолошког система, без ометања херпес вирусима или негативним мислима и емоцијама, и уз смањење стреса и страха (присутног и одржаваног на готово свим нивоима, у Свету и код нас), остварују предуслови за очување психофизичког здравља. А после њих, потребно је да и психијатри и психолози додатно указују на погубно дејство створених психоза услед дуготрајне физичке и социјалне дистанце. И да говоре о начинима борбе против присутног, а дуготрајног посттрауматског синдрома, који је све учесталији услед осећања немоћи и страха од смрти, страха за егзистенцију сада и у будућности, и поготово страха за малу децу која све то проживљавају, упијају и памте.“

[…] „Додатни, још већи негативни утицаји који се одавно врше деловањем на подсвест преко видљивих и невидљивих слика и симбола, чујних и нечујних (понекад сатанистичких) порука у песмама за младе и преко мобилних телефона, као и друга дејства осталог психотроничног оружја којима смо у експериментима повремено изложени, нису тема ове анализе.

А о могућности да се можда ради и о биолошком терористичком рату на светском нивоу, не смем ни да помислим.

Зато, а и због осталих ненаведених утицаја, требало би да се говори и што више указује да се синхронизованим радом биоенергетског тела са равнотежом јина и јанга („женске и мушке“ енергије у телу), несметаним протоком и напајањем организма енергијама Земље и Неба, са јединством између тела и душе, постиже активан имунитет против свих физичких и психичких болести.

* * *

Према свему досад изложеном, спас колико-толико здравих људи, а поготово хроничних болесника, није у предаји и беспомоћном очекивању вакцине и помоћи само од званичне медицине, која је у свету све више окренута дехуманизацији и остваривању профита, већ у успостављању хармоније и активирању сопствених одбрамбених снага присутних, али и успаваних, у већини од нас!“

(Глас јавности)

А у чланку из новембра 2020, поновљеном фебруара 2021. https://www.glas-javnosti.rs/drustvo/posle-povecanog-nasilja-u-porodici-i-drustvu-doci-ce-do-povecanog-broja-samoubistava-sto-je-u-americi-vec-mesecima-slucaj-kovid-19-cekajuci-vakcinu-4564-4252 писао сам следеће:

[…] „Налазимо се у трећем таласу епидемије. Присутни лумбални синдроми говоре нам да су ослонац и кичма доброг дела становништва „сломљени“, и после краха тела долази до обољевања главе. Ако се не предузму одговарајуће мере – о којима су писали лекари у својим обраћањима Кризном штабу и Влади – после присутног повећаног насиља у породици и друштву доћи ће до повећаног броја самоубистава, што је у Америци већ месецима случај.

Мало коришћени дарови предака

Древна знања нам говоре о светлосном „омотачу“ (биоенергетском телу) око сваког биолошког организма, под називом аура. Боја и интензитет светлости ауре зависе од стања организма. Код људи то је физичко, енергетско, емоцијално, ментално и духовно стање. Код нижег енергетског стања ширина ауре се смањује на месту предиспозиције за обољење, а нарочито на месту већ оболелог органа, тако да се може успоставити дијагноза. Поготово што се мења и боја светлости. Постојање ауре је доказао Семјон Кирилијан 1939. године такозваном Кирилијановом фотографијом, и од 1958. се та, као и у међувремену усавршаване методе, користе у многим истраживањима и применама. Врхунац је коришћење 5Г технологија.

Једна од мистерија броја 7

Стари списи говоре и о постојању седам основних енергетских центара, тј. о такозваним чакрама или вртлозима енергије. Чакре су битне за опште стање физичког тела, и у међузависном односу су са њим. При томе је за сваког човека веома важна чакра срца у којој се дешава сусрет енергија Земље и Неба. За људе је веома битно уземљење ради пријема енергија Земље и слање информација у етар, али је битна и отвореност канала за пријем енергија и информација Неба.

Биоенергетичари осећају ове енергије, као и њихов проток у организму, док даровитији виде и боје ауре. Извлачењем негативне енергије из оболелих места и органа, успостављањем правилног енергетског тока и „пеглањем“ ауре организам се припрема за самоисцељење. А да ли ће и до самог исцељења доћи, зависи од третиране особе: пре свега, од вере у постојање и делотворност биоенергије, пријемчивости за биоенергију, поверења у биоенергетичара, а затим од рада на себи и постигнутог (успостављеног) психофизичког стања.

Наиме, прави, некомерцијализовани биоенергетичар, не тежи ка потпуном отклањању бола (уколико се не ради о директним траумама тела), већ указује на правце налажења узрока. Болест тела је у већини случајева одраз односа са околином и дуготрајне болести душе. И зато, уколико биоенергетичар отклања само последице на телу, тиме одмаже пацијенту, саучествујући у пропадању његове душе.“

 […] „Утицај психе и стреса на имунитет и развој болести

У системима имунологије поред физиологије тела учествују и емоције и психологија, јер човек је психосоматско биће. Постоје бројне књиге и студије о утицају психе на тело и обратно. Стрес утиче на имуни систем, ниво шећера у крви, кардиоваскуларни систем итд. Страх и несређени дуготрајни „несварени“ проблеми исцрпљују организам, узрокују хроничан умор, ремете рад дигестивног тракта и узрокују обољевања желуца, а ремете и рад бешике, бубрега и ендокриног система.

Такође, стрес изазива промене на кожи, хронични бол, настају аутоимуни поремећаји, као и повећана појава неоплазми: како код новооткривених, тако и код онколошких болесника у ремисији.

Превелика туга са стресом изазива обољења дисајних органа, а учествује и у стварању чира на желуцу. Потиснути бес изазива чир на дванаестопалачном цреву, узбуђење делује на срце, љутња на јетру и жучну кесу, а повезана са осећањима незадовољства и непријатељства утиче на хипертензију са проблемима кардиоваскуларног система.

Стрес и страх код интровертних људи изазивају депресију која индиректно и директно утиче на развој свих, а поготово малигних и коронарних болести.

Дејство стреса на тело и душу

Први талас епидемије у Србији изазван САРС-Ков-2 вирусом био је праћен респираторним проблемима, док су у другом (почетком лета) преовлађивали проблеми дигестивног тракта са дијарејама.

У садашњем трећем таласу, поред обостраних упала плућа, све је већи број пацијената са акутним и хроничним лумбалним синдромом, што може да се углавном повеже са утицајем нагомиланог, све више присутног страха и њиме узрокованог пада имунитета.

Лумбални синдром је највероватније последица буђења успаваних херпес вируса (а не утицаја директног дејства САРС-Ков-2 вируса на упалне процесе нерава, како један део лекара, због ПЦР тестова сматра). Истовремено, присутни лумбални синдроми нам говоре да су ослонац и кичма доброг дела становништва „сломљени“, и после краха тела долази до обољевања главе.“

[…] Превентива

Искуства говоре да је потребно неколико позитивних емоција за елиминисање дејства само једне негативне емоције. Зато негативне мисли и емоције уз дуготрајан страх и лучење хормона стреса, кортизола и адреналина, призивају болест и несрећу. При томе је изразито штетно негативно дејство панике, па је у кризним ситуацијама важно смиривање људи. Јер пре свега, потребан им је мир у души за борбу против негативног, дуготрајног дејства стреса. (Краткотрајан стрес у мањим дозама је користан).

Како би се смањио ниво стреса потребно је избегавање конфликата, затим опраштање (себи и другима), и никако се не сме мрзети и бити осветољубив. Психички немири и мржња делују разарајуће на имуни систем људи, уз пратеће последице на тело, што је већ наведено. За разлику од негативних мисли, позитивне делују исцељујуће.

Дејство ума и мисли на биологију тела

Више о повезаности и дејству ума и мисли на биологију тела може се наћи у књизи „Биологија веровања“, молекуларног биолога Бруса Липтона. Афирмишући запостављену теорију француског биолога Жан Баптист де Ламарка с почетка 19. века о еволуцији и симбиози свега у природи (насупрот каснијој Дарвиновој теорији еволуције са нагласком на борбу за опстанак и право јачег), и повезујући их са сазнањима из експеримената молекуларне биологије, Брус Липтон успешно заступа нови правац науке у разумевању функционисања живота – епигенетику.

У књизи „Биологија веровања“ нуди нам на увид нове спознаје за разумевање односа између биолошких организама и околине – утицаја мисли, перцепције и подсвести на испољавању (само)исцељитељских потенцијала човека. Такође, супроставља се увреженој догми да је све кодирано у генима, и објашњава утицај фенотипа на генотип.“

[…] „Према искуству виспренијих болесника, званична, конвенционална медицина у многим случајевима лечи само последице, уместо узрока болести. Зато би требало да се већа пажња поклања холистичком приступу у лечењу, са тежњом да постане битан приступ у будућности, уколико се заиста жели потпуно оздрављење људи.

Због свега досад изложеног, инсистирање садашње званичне, конвенционалне медицине само на лечењу тела лековима, чак уз обавезну примену вакцина ради заштите хроничних болесника стварањем краткотрајног имунитета, јесте несврсисходно!

Аутор: Слободан Бојковић

https://borbazaistinu.rs/sumorna-prognoza-kao-posledice-pandemije-kovida-porastao-broj-psihickih-poremacaja/