На иницијативу Гордане Кангрге — Микулић прво ЈАВНО ЗАСЕДАЊЕ ПРОФЕСОРСКОГ ФОРУМА по битним друштвеним питањима одржано је пре пар месеци испред зграде Скупштине Србије и директно је преношено преко Интернет телевизије. На том првом заседању ПРОФЕСОРСКОГ ФОРУМА о општим проблемима и стању у друштву говорили су проф. .Љубомир Грујић доктор техничких наука и проф. Божидар Митровић, доктор правних наука,

На основоу сагласности неколико водећих професора и неколико академика друго јавно заседање ПРОФЕСОРСКОГ ФОРУМА у условима ограничења слободе кретања и окупљања због «грипа типа КоВид» одржано је у среду 2. децембра 2020. године на којем су битни друштвени проблеми изложени у форми ДВА ТЕМАТСКА ИЗЛАГАЊА која и Ви и сви други заинтересовани можете погледати у облику снимака преко везе/линка

https://youtu.be/6KcGUaAgQ48 снимак са уводним излагањем професора, академика САНУ Часлава Оцића, доктора економских наука

https://youtu.be/JNtkdnxDFk8 снимак са тематским излагањем професора Божидара Митровића, доктора правних наука

Још једном честитам Гордани Кангрги — Микулић на истрајности и одличној идеји а академику Чаславу Оцићу благодарим за ивранредно надахнуто излагање

У прилогу Вам достављам поново текстове тематских излагања професора, академика САНУ Часлава Оцића, доктора економских наука CASLAV OCIC KIM II dopunjeno izdanje 30 11 2020и професора Божидара Митровића, доктора правних наука

Очигледно је да тематска излагања у облику ПРОФЕСОРСКОГ ФОРУМА имају посебну вредност јер оставју записана као трајна оцена професора као савести и орјентира српског друштва.

Ми оваквим окупљањима и јавним излагањима ничим не нарушавамо «забране окупљања» (које су облик манипулације несразмерна опасности од «грипа типа КоВид 19» и облик нове религије, за коју мудри руски народ (у шали) каже: «КоВид 19 је нова религија у коју можеш да верујеш или да не верујеш али обред мораш да испуњаваш»).

То питање «да ли окупљањем ПРОФЕСОРСКОГ ФОРУМА о битним друштвеним проблемима» нарушавамо ЗАБРАНЕ божијом снагом указују нама Србима — како смо (скоро до не поврата) изгубили Косово и Метохију. Док су Срби трпели бољшевичко-језуиткске ЗАБРАНЕ о провратку прогнаних Срба од нациста и Балиста и трпели продужење перманентног албанског терора дотле се Албанци нису освртали ни на какве ЗАБРАНЕ — већ су имали само пред собом циљ стварање Велике Албаније.

Па ви и даље седите и поштујте домобранско-албанске ЗАБРАНЕ и «забране окупљања» (које су облик манипулације несразмерна опасности од «грипа типа КоВид 19». Седити и трпите изборне преваре и предстојећу референдумску крађу за измену Устава Србије са циљем територијалног отцепљења Косова и Метохије од Србије о чему сам ја говорио и у оквиру овог тематског излагања.

За ЗАБРАНЕ Јосипа Броза су знали и професор Ђурић, професор Коштуница и професор Коста Чавошки када су отворено иступили против разбијања амбандмана на Устав СФРЈ. Притисните на интернету само «професор Ђурић» и одмах ће и Википедија показати професор Михаило Ђурић «Михаило Ђурић је удаљен са Универзитета, судски гоњен и осуђен на две године строгог затвора јула 1972. (следећег јануара умањено на 9 месеци) због говора одржаног 18. марта 1971. у вези са уставним амандманима (касније објављеном у Аналима Правног факултета у Београду под насловом „Смишљене смутње“) и чланка „Камен раздора“ објављеном у часопису Уметност 27-28 за 1971. годину.
• „Смишљене смутње“, излагање на састанку Секције удружења универзитетских наставника одржаном 18. марта 1971. године на Правном факултету у Београду објављено у листу Студент 10-71, потом у часопису Анали Правног факултета у Београду 3/1971, стр. 230’233, који је одмах судски забрањен.
• „Камен раздора“, Уметност 27-28 (1971), стр. 186 – 18»

НЕЋЕ ДАНАС НИКО ВАС ЗАБРАНИТИ НИТИ ЗАТВОРИТИ ЗБОГ ИСТУПАЊА НА «ПРОФЕСОРСКОМ ФОРУМУ о важним друштвеним проблемима»

Али и данас сви зају за професора Ђурића, за Војислава Коштуницу и Косту Чавошког али нико не зна и не памти оне који су мучки ћутали или гласали за његов и њихов прогон.

За РОМЕЈСКЕ И ГЛОБАЛИСТИЧКЕ ЗАБРАНЕ је знао и Свети Сава али је ставио испред свега и изнад свега интересе српског народа, па је архиепископ Охридски Хоматијан оптужио Светог Саву да је «испуњен народним духом» и да га због тога треба ексомуницирати из хришћанске цркве. Али, како је нас Србе у Москви учио Рус Иља Числов «Данас сви знају за Светог Саву и сви га у православном свету — славе, а за Хоматијана — нико не зна!»

За ЗАБРАНУ И СИЛУ је знао и краљ Никола Петровић који је потписао капитулацију пред далеко моћнијом и подлијом Аустро-Угарском али је дао задатак сердару Јанку Вукотићу да са својим наводно одметнутим Србима из Црне Горе на Мојковцу својим животима и оружијем супротстаи далеко моћнијој Аустро-Угарској армији и одбрани тако одступницу Српској армији (десеткованој од тифуса убаченог из ендемских подрчија Босне и Херцеговине о чему се и данас не пише) која се повлачила преко АлбВеније (тако Срби треба да пишу назив: Албанија).

Због тога будите на путу Светог Саве, на путу професора Ђурића, на путу професора Коштунице и сердара Јанка Вукотића и ако сте професор узмите активно учешће у заседањима ПРОФЕСОРСКОГ ФОРУМА о битним друштвеним проблемима српског народа ради систематизације и конструктивних решења КАКО ПРОБЛЕМЕ ПРЕВАЗИЂИ ради опстанка Срба.

ИЗРАЖАВАМ БЛАГОДАРНОСТ СВИМ КОЛЕГАМА КОЈИ СУ ПОЗДРАВИЛИ ФОРМИРАЊЕ «ПРОФЕСОРСКОГ ФОРУМА» У БЕОГРАДУ И ПОСЕБНО ОНИМ ПРОФЕСОРИМА И АКАДЕМИЦИМА КОЈИ СУ ДАЛИ САГЛАСНОСТ ЗА СВОЈЕ УЧЕШЋЕ У РАДУ «ПРОФЕСОРСКОГ ФОРУМА» И КОЈИ СУ ПОСЕТИЛИ ЗАСЕДАЊА «ПРОФЕСОРСКОГ ФОРУМА».

Мене можете контактирати
на електронску адресу bozzidar@inbox.ru
по skype: koloven1
у Београду на тел. и WhatsApp +38161 322 0670
у Москви на тел. и WhatsApp +7929 9 32 23 72