СИГУРИМИ и албаноКратија која влада Србијом уцењују професоре и студенте универзитета пред РЕЗИРАНЕ изборе

 

Већ неколико дана курирско таблоидно издање ПРОСТАЧКИ у име СИГУРИМИЈА и албанократије ЗАСТРАШИВАЊИМА уцењује професоре и студенте универзитета како би их приморали на ћутање и да гласају на предстојећим изборима не само за две највеће партије које предводе генетски албанци већ и да гласају за новог старог председника Александра Вучића алијас Муслију.

 

ЗБОГ ЧЕГА ОВА ХАЈКА НА ПРОФЕСОРЕ НИЈЕ ОРГАНИЗОВАНА РАНИЈЕ?

Поставља се питање

1.Због чега  тужилаштва нису реаговала раније и нису покренула кривичне поступке због огромног броја «случајева сексуалног насиља (професора универзитета):

1.1.над чак 242 студенткиње

1.2. над 29 студената (мушког пола)»

 

 1. због чега је о овом облику (сексуалног) насиља «шутио» и Ивица Дачи, који је годинама био Министар унутрашњих послова Србије:

2.1. да ли због тога што је неспособан па о томе «није био информисан»?

2.2. или што је прикривао управо професоре — агенте УДБе који таквим отвореним дрскостима врбују студенткиње и студенте — тражећи лабилније особе и злоупотребљавајући њихов тежак и њима подређен положај?

 

УДБа и војска Броза је већ од 1944. године дубоко инфилтрирана на факултетима (Универзитета у Београду) тако да су многи директно «из шуме» запосели катедре на факултетима, пошто су претходно масовно стрељали све неподобне који су колаборирали са нацистичким окупатором.

 

Због те дубоке инфилтрираности ОЗНАша и УДБаша на факултетима Универзитета у Београду а и на другим универзитетима (које су оснивали за рад братства и јединства где год су од српског народа стварали новоНације) очигледно је да су и ова отворена сексуална злостављања и отворену демонстрацију професорске самовоље могли су да обављају пре свега ти УДБшаи који су и тим методама «врбовали» децу на универзитетима.

 

И нису само наши кадрови били посвећени тим најмонструознијим методама да врбују децу — цео систем Западне демоНократије посвећен је врбовању кроз стипендије и студијска путовања, али:

 1. пре свега — утицајних родитеља преко стипендирања њихове често и «мање талентоване» деце,
 2. врбовањем за систем вредности који су наметали и намећу за очување колонијалног система којим и даље владају.

 

На истоку је систем врбовања везан за корене бољшевизма када су прослављана деца од десетак година која су на овај или онај начин оцинкарили сопствене родитеље (легенда Павлик Морозов, који је наводно 1918. године оцинкарио сопственог оца да је «кулак»).

 

Због тога се мора увести кривично дело врбовања не само малолетних већ и свих студената и просветних радника — са казном строгог затвора више од 25 година.

 

Али на универзитетима у српским земљама о томе још увек не смеју говорити!!

 

ЗБОГ ЧЕГА ЈЕ ОВА ХАЈКА НА ПРОФЕСОРЕ ОРГАНИЗОВАНА УПРАВО САДА?

Све ове таблоидно-курирске бљувотине сада се износе јер је сада март месец 2022. годне а за 3. април 2022. године албанократија је заказала изборе али јој се дубоко љуљају темељи власти и због:

а. очигледних убистава најближих сарадника АВ, Муслију млађег, која су организовали преко навијачке банде коју су годинама контролисали али која се одметнула против албанског апсолутисте,

б. због стравично тешког положаја српског народа јер је Александар Вучић заједно са социјалистима претворио Србију у највећи логор у Европи пошто је примио један милон (1 000 000) прогнаних православних Срба из Косова и Метохије и из такозване Хрватске и о томе ћути и штити кошаркаша који завршава та етничка чишћења тако што уз помоћ САД отимају од Срба добровољне прилоге да би прогнаним Србима подизали куће у Србији уместо да захтевају њихов повратак на хиљадугодишња огњишта и да им тамо подижу исте те порушене им куће и огњишта, због чега:

б.1. више од 250 000 Срба прима пензију мању од 16 000 динара,

б.2. више од 500 000 Срба прима пензију мању од 25 000 динара на коју не могу да преживе,

б.3. више од 500 000 Срба преко 65 година не прима никакву пензију а већина је прогнаних Срба које је аСНС партија обманула и изиграла јер су је преко сто удружења овластили управо СНС и Александра Вучића да штити интересе прогнаних Срба из такозване Хрватске, али је лажовчина и њих обмануо.

в. што су Републичко јавно тужилаштво и Више јавно тужилаштво доставило Специјалном јавном тужилаштву кривичне пријаве против Александра Вучића-Мусилију  због основа сумње да је починио кривично дело повреде Закона о контроли државне помоћи јер је АВм задужио земљу за 7 милијарди евра од којих је 5,7 миларди евра забрањене по наведеном Закону државне помоћи и поделио је, како је 6. августа 2020. године сам обелоданио: «системима са највећим бојем радника и обећањем — биће још» ако на изборима 21. јуна 2020. године гласају за СНС, која је таквим подкупљивањем бирача фактички ИЗБОРНЕ КРАЂЕ 21. јуна 2020. године — добила више од 2/3 посланика у Скупштини,

г. што је очигледно да сада наплаћује од подкупљених система па је све раднике ТеНТа (Термоелектана Никола Тесла) сатерао у спортску халу у Обреновцу да потпишу да подржавају његову кандидатуру за новог Председника Републике Србије што је Законом о изборима забрањено као груба повреда изборног поступка и уплитања партија у рад привредних субјеката па тужилаштво коначно планира покретање кривичног поступка по раније поднетим кривичним пријјавама и овој анализи која је фактички и допуна кривичне пријаве.

д. и друге партије и покрети па и професори говоре о уценама професора и студената у Нишу — видети и прочитати пажљиво чланак «Праве се спискови професора који не подржавају Вучића?». Лист «Данас» лукаво на првој страници и на страни 5 броја од петка 11. марта 2022. године ставља знак питања — мада је ово несумњиво, али о томе говори само Јелена Милошевић из Странке слободе и правде Ђиласа који је и сам УДБашки и ОЗНАшки кадар и није кривично одговорао само због тога што ти кадрови не само по свету него и по Србији могу слободно да убијају а да никоме не одговарају, јер

ђ. све изборе покраду већ у «Службном гласнику» где увек имају свој неспособне послушнике али способне да учествују у тим изборним крађама јер немају никакве савести, али то сада већ постаје свима очигледно,

е. да и даље на Бирачким списковима има више мртвих и исељених него живих Срба због чега је врло прецизно Сергеј Трифуновић на изборно место дошао у мртвачком ковчегу, што је изванредна илустрација иако је и он могуће кадар УДБе али УДБа — тако и демонстрира своју свеМоћ.

 

ДА ЛИ ЈЕ ОВА «СЕКСУАЛНА ХАЈКА» ОРГАНИЗОВАНА САМО ПРОТИВ УНИВЕРЗИТЕТСКИХ ПРОФЕСОРА?

Народна мудрост говори «Ћерку кара — снахи приговара».

 

Тако је очигледно да ова курирско-таблоидна са једним од наслова «ПРОСТАЧКИ» и јесте простачка уцена те није усмерена само на професоре београдског универзитета већ је пре свега усмерена да застраши и саме студенте београдског и свих других универзитета у Србији и ТАКО ИХ ПРИМОРА да подло и издајнички гласају за албанце који су заузели све битне поре друштвеног живота у Београду а тиме и у Србији и српским земљама које разбијају врло подлим дејствима.

 

Али овом анализом ја се обраћам не само професорима и студентима него и свим њиховим родитељима и родитељима свих бивших студената да устану и гласају на изборима против ове страшне УДБашке АЛБАНОКРАТИЈЕ јер нисте послали и нисте слали своју децу да вам ова банда бољшевика уцењује децу и користи сваку њихову тешку ситуацију и посебно подређени положај професора/предавача и студента.

 

ПРОФЕСОРИ, СТУДЕНТИ И СВИ РОДИТЕЉИ — УСТАНИТЕ ПРОТИВ ТОГ БОЉШЕВИЧКОГ СИСТЕМА УЦЕНА, ЗАСТРАШИВАЊА И ВРБОВАЊА деце ЗА ОВУ И ДАЉЕ ПОЛИЦИЈСКУ ДРЖАВУ! УСТАНИТЕ ПРОТИВ ТОГ ПРИНУДНОГ АПАРАТЕ ПЕРВЕРЗИЈЕ, КОЈИ ДРЖИ СРБИЈУ ПОД УСТАШКО-БОЉШЕВИЧКОМ СТРАХОВЛАДОМ ВИШЕ ОД 70 ГОДИНА: ГЛАСАЈТЕ ЗА КОГА ХОЋЕТЕ АЛИ САМО  ЗА антиСРПСКУ НАПРЕДНУ СТРАНКУ, СРПСКУ РАДИКАЛНУ СТАНКУ и антиСРПСКУ ПАРТИЈУ СОЦИЈАЛИСТА — НЕМОЈТЕ ГЛАСАТИ јер гласате за своје злотворе, који су избацили бољшевичку паролу «Заједно МОЖЕМО СВЕ» јер планирају да предају Косово и Метохију Западу и Албанији.

 

Синиша Курц, који је презиме преименовао на презиме Мали је лукаво покушао са албанцем Муслијом да подмити нашу српску омладину са 100 евра и поновним обећањем «биће још» у виду обећаних још 100 евра у октобру ако гласају за СНС о чему тужилаштво и даље ћути и не покреће кривични поступак поткупа гласача. Али се и Курц Синиша и А. Муслију плаше студената и чињенице да као родољуби могу гласати против ове АЛБАНОКРАТИЈЕ па због тога пласирају ове огавне чланке, управо као ДЕО ПРЉАВЕ СНСовске и СПСовске прљаве антисрпске изборне кампање!!

 

Ако сумњате у ове моје констатације погледајте само страницу 10 и 11 листа курирско-таблоидног издања од четвртка 10. марта 2022. године.

 1. где са леве стране чланка «Неке мрачне тајне са наших факултета ПРОСТАЧКИ» стоји колумна чувеног колумнисте, адвоката, посланика, члана већа судија, тужилаштва и ко зна чега Владимира Ђукановића, Ђуке УДАРНЕ ПЕСНИЦЕ (то је цитат испод његовог имена и презимена) «Непоношљива неодговорност» који&
  1. као и пред фалсификовани и покрадени Републички референдум на само ужем делу Републике Србије 16. јануара 2022. године одвраћао бираче од изласка на гласалиште да би обезбедио што већу КРАЂУ на биралиштима
  2. и сада лапрда о томе да сви Вучића осуђују (али не каже — када:
   1. Вучић одаје тајне о стратешким резервама Србије за шта је Перишић осуђен за шпијунажу
   2. износи најтеже и најнеповољније околности по српски народ који представља, што ни један адвокат не чини за свог клијента кога заступа, због чега је давно АВ морао бити смењен са дужности председника Србије, и за шта му је морало бити суђено)
 2. где десно од чланка у антерфилеу зборе преставници албанократије ИВица Дачи, Бранко Ружићи и Хајрија Рамадани (непознатог ми порекла), али представница «Удружења жртава насиља», која је до сада о овом наводном професорском или УДБашком насиљу над студентима лукаво ћутала као и Ружићи и Дачи па им свима треба судити за прикривање кривичних дела над преко 200 студената или над преко 2000 студената јер једине протесте у Србији може организовати УДБа управо преко својих полицијских доушника у овој полицијској држави, посебно укњучујући НОВИНАРЕ УДБашке доушнике и послушнике од којих су многи врбовани управо на једнопартијској бољшевичкој школи која се сада назива «Факултет политичких наука (и наводне журналистике)»

КО ЈЕ АЛБАНОКРАТИЈА И АЛБАНЦИ КОЈИ УПРАВЉАЈУ У БЕОГРАДУ И СРПСКИМ ОБНЕВИДЕЛИМ НАРОДОМ?

Свима је познато да албанци тргују српским фудбалерима под милоВидним термином менаџери српских фудбалера који су им диктирали не само када ће да играју за српску репрезентацију већ и како ће да играју, јер су били корумпирали читаву фудбалску организацију у Србији.

 

Говори се јавно да албанци управљају многим све снажнијим системом приватног здравства у Србији.

 

Нема никакве сумње да албанска мафија управља трговином дроге у Србији али до сада није ни један једини албанац процесуиран судски нити је ухапшен већ им је тржиште Србије поверено од стране УДБе да би УДБа наводно остварила неки утицај на Косову и Метохији, мада је процес био сасвим обрнут — Албанци су завладали целокупним друштвеним, политичким и полицијским апаратом у Србији.

 

Због тога не треба да чуди да је (уз одобрење водећих тајних служби Запада) Сигурими (Албанска тајна државна и идеолошка служба безбедности  Drejtoria e Sigurimit të Shtetit; Директорат државне безбедности) довела на власт у Србији генетске албанце Муслију млађег, Дачија, Ружићија, Гашија. Исту ову технологију Западне службе су оствариле и у XIX веку: када су наоружавали Србију да протера Турке са Балкана. Тада су, да би контролисали Србе (као непокорне Словене) преко «Српске Напредне Странке» и «Српске Радикалне странке» на власт у Србији довели цинцаре (остатке римских окупационих легија који у кући корист и грчки као свој језик иако им је матерњи мешавина латинског и других језика). Тако су ти Цинцари у врху српске владе када је Српска армија ослободила Солун и пола Пелопонеза а Српска војска Црне Горе, уз много жртава, ослободила од Турака град КолоДар који ми неправилно зовемо SкоДер односно SкаДар уместо да траже пола КолоВенског/Хел(В)енског/слоВенског Пелопонеза напустили и Солун и КолоДар/СкаДар и отишли на Исток да се боре против Бугара које су Западни агенти такође лукаво усперили да захватају српске земље.

 

Сада када треба да решимо питање ослобађања окупираног Косова и Метохије Западне тајне службе су преко исте «Српске Напредне Странке» и «Српске Радикалне странке» на власт у Србији довели — Албанце: Александра Вучића алијас Муслију, албанског католика Ивицу Дачија, Ружићија и Гашија.

 

Тако управо ова албанократија има не само могућност него и обавезу да уцењује професоре али у суштини да уцењује и студенте да гласају за «(анти)Српску Напредну Странку» и «Српску Радикалну Странку» коју предводи лукави али и настрани језуита који је радио и ради за УДБу којом је донедавно управљао ред ватиканских језуита а сада управља директно СИГУРИМИ.

 

Ко су Албанци:

– то су наша браћа албВени, бели Вени које су Ватикан и Аустро-Угарска програмирали да дејствују против своје православне браће (као што су то урадили са усташама и сада са милоГорцима) и који се могу препознати по плавим очима и пиргастој коси, какву су имали сви Срби,

– то су већином Турци који нису хтели да се раселе у Турску већ су остали али због небројених зверстава нису смели да говоре више да су Турци и они су зифт црни, јер међу њима има и арапа које је турска доводила а не српски владари, мада их има и са Кавказа одакле су довели своје «Кавкаске овчарке/псе ШарПланинце»

 

ЗБОГ ЧЕГА ОПОЗИЦИОНЕ СТРАНКЕ ЋУТЕ И О ОВОЈ УЦЕНИ УСМЕРЕНИХ ПРОТИВ СРПСКИХ ПРОФЕСОРА, СТУДЕНАТА И ЊИХОВИХ РОДИТЕЉА?

Опозиционе странке у Србији ћуте и о овој и другим уценама усмерених против српских универзитетских професора, студената, њихових родитеља и фактички свих Срба — јер се СИГУРИМИ као и на Косову и Метохији као и албанско-туска албанократија од турских времена, од фашистичке италијанске окупације, од немачке нацистичке окупације и од језуитско-бољшевичке окупације Иосипа Броза Тита, користи:

 1. поткупљивањем
 2. застрашивањем

Значи да су српске опозиционе странке — посебно родољубиве — поткупљене јер Албанцу требају саучесници које ће уцењивати да су знали за крађу на референдуму 16. јануара 2022. године да би их приморао да ћуте и о предаји Косова и Метхоје па им и на овај начин морамо рећи јавно и отворене УЦЕНА СИГУРИМИЈА НЕЋЕ ПРОЋИ — не смете подлећи уценама албанократије.

 

ЈА ВАМ ЛИЧНО ПОЗИВАМ да гласате:

 1. за јединог опзиционог председничког кандидата јер сам позвао све опозиционе родољубиве ПРЕДСЕДНИЧКЕ КАНДИДАТЕ да се нађу у овалном кабинету партије ЗДРАВА СРБИЈА и изаберу једног јединог ПРЕДСЕДНИЧКОГ КАНДИДАТА који ће се супротстваити Албанцу Александру Вучићу и његовој камарили аСНС, СРС и СПС, те се надам да ће то бити управо часни професор Миладин Шеварлић или било који којег српски родољуби изаберу,
 2. за СУВЕРЕНИСТЕ који су такође подлегли аутократској колери која се као најстрашнија болест шири Србијом па и Ђука апелује да напустимо демоНократију и покоримо се албанском вожду Алеку Муслију. Али нема сумње унутар СУВЕРЕНИСТА да смо за територијалну целовитост Србије и да су по нашем чврстом ставу Косово и Метохија саставни део Србије и да ту нећемо имати компромса са албанократијом.

Сада видите и читате због чега ме нема на телевизијским екранима а има Шарића који је магистрирао у Ватикану и који о свему прича али не спомиње да је реч култура настала из српске речи Коло и да су се Срби до 1848. године звали Рас/род ПраПочетка под којим су подразумевали Коло које ствара венац живота на земљи, па су себе звали и КолоВени. Е тај Шарић који најближе говори мени о древној српској историји — сада саветује Вучића да буде кооперативан са НАТО силом као и Недић. Па Вучић и јесте колаборациониста. Муслију и јесте Недић и више од тога — он и јесте СИГУРИМИ. Али Шарић заборавља једну ситницу — да то није ДОБИТНА КОМБИНАЦИЈА.

 

Државна безбедност мора да се бави државном безбедношћу а не да уништава политичке неистомишљенике који се боре за заштиту територијалне целовитости Србије и заштиту српског народа и његових интереса.

 

ДОЛЕ АЛБАНОКРАТИЈА

 

ПРОФЕСОРИ, СТУДЕНТИ И СВИ РОДИТЕЉИ — УСТАНИТЕ ПРОТИВ ТОГ БОЉШЕВИЧКОГ СИСТЕМА УЦЕНА, ЗАСТРАШИВАЊА И ВРБОВАЊА деце ЗА ОВУ И ДАЉЕ ПОЛИЦИЈСКУ ДРЖАВУ! УСТАНИТЕ ПРОТИВ ТОГ ПРИНУДНОГ АПАРАТЕ ПЕРВЕРЗИЈЕ, КОЈИ ДРЖИ СРБИЈУ ПОД УСТАШКО-БОЉШЕВИЧКОМ СТРАХОВЛАДОМ ВИШЕ ОД 70 ГОДИНА: ГЛАСАЈТЕ ЗА КОГА ХОЋЕТЕ АЛИ САМО  ЗА антиСРПСКУ НАПРЕДНУ СТРАНКУ, СРПСКУ РАДИКАЛНУ СТАНКУ и антиСРПСКУ ПАРТИЈУ СОЦИЈАЛИСТА — НЕМОЈТЕ ГЛАСАТИ јер гласате за своје злотворе, који су избацили бољшевичку паролу «Заједно МОЖЕМО СВЕ» јер планирају да предају Косово и Метохију Западу и Албанији.

 

СТУДЕНТИ И ПРОФЕСОРИ — ВИ СТЕ НА БРАНИКУ ОТАЏБИНЕ. НЕМОЈТЕ ЈЕ ИЗНЕВЕРИТИ 3 АПРИЛА 2022. ГОДИНЕ!!