Поштовани пријатељи,

Обратио сам се 28. августа 2020. године Републичком заводу за статистику Србије (РЗС) дописом Изл. бр. БМ-7-1РЗС у коме сам упозорио да се припрема ПОПИСНИ ГЕНОЦИД НАД СРПСКИМ НАРОДОМ и захтевао од РЗС, да приликом утврђивања пописних листа/упитника «за попис 2021. године, на основу јасних научних одређења народа и других целина и обавезно користите у пописним листама:

1. појам Срби и
2. историјске називе српског народа: Рас/КолоВени»

Ја нисам видовит и већ 33 године живим у Москви али сам јасно упозорио на пописни геноцид над српским народом и одвојеним предавањем на Сабору универзитетских професора
https://www.youtube.com/watch?v=hJfz5zP53fs
PROFESORSKI FORUM, prof. dr Božidar Mitrović: „Popisni genocid nad srpskim narodom u 2021.“ (1. deo)

https://www.youtube.com/watch?v=stQe7yECuFE
PROFESORSKI FORUM, prof. dr Božidar Mitrović (2. deo): „Popisni genocid nad srpskim narodom u 2021.“

Моја предвиђања, на жалост, не само да су тачна и прецизна, него се тај ПОПИСНИ ГЕНОЦИД НАД СРПСКИМ НАРОДОМ већ догодио.

Да овакав попис има размере геноцида над српским народом потврђује и изванредни новинар Катарина Ђорђевић у чланку «Колико ће бити „осталих“ на попису становништва» у листу «Политика» од суботе 28. августа 2021. године стр. 1 и 8. Било би боље да назив чланка гласи «Колико ће остати Срба у попису становништва» јер се наводи «Занимљиво је да се број особа које се изјашњавају као Срби смањио између два пописа – чак 222.688 особа мање се 2011. године изјаснило да су припадници српске нације у односу на 2001. годину»

https://www.politika.rs/scc/clanak/486471/Koliko-ce-biti-ostalih-na-popisu-stanovnistva

Новинарка листа «Политика» греши када каже да је то занимљиво – јер је то катастрофа и злочин невиђених размера, односно прецизније речено: прави пописни геноцид над српским народом. Али је овај чланак од изузетне важности јер износи и оно што ја нисам знао када сам упозоравао о предстојећем ПОПИСНОМ ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ.

То је прави пописни геноцид јер је само 2011. године може се рећи – нестало 222.688 Срба, а то се још у већим размерама припрема и за попис 2021/2022. године, о чему сам и упозоравао!

Пописни геноцид се спроводи перфидном технологијом која се у медицини назива «црна психологија» јер се у пописним упитницима у јединственој колони Национална припадност …………………………. – оставља празна црта, па ко шта хоће и ко шта хоће, што је и ненаучно и управо јесте прљави трик «црне психологије».

Морам признати да сам заборавио да тражим да се унесе колона верска припадност и верска припадност мајке и верска припадност оца.

Због тога је важно да се сви Ви укључите и да заједнички СПРЕЧИМО (нови) ПОПИСНИ ГЕНОЦИД НАД СРПСКИМ НАРОДОМ јер мора да се спроведе научна расправа и да се озбиљним методама и маркетингом врати вера у појам СРБИ и СРПСКИ НАРОД. Ја лично мислим да је тај појам скратио Вук Караџић и да је појам изведен да би се народ «РАс» како су се Срби звали до 1848. године што је основ назива КолоВени/СлоВени. Али у овом тренутку морамо да се поносимо називом Срби и да га бранимо свим могућим средствима и на сваком месту и да захтевамо да се унесе у Упитнике за попис за 2022. годину. А истовремено изучавати древну историју Срба од епохе Лепенског Вира и Винче.

Све ово се дешава па и (поновни) ПОПИСНИ ГЕНОЦИД НАД СРПСКИМ НАРОДОМ јер смо потпуно обесправљени:

1. Срби се помињу само у чл. 1 Устава Србије и нигде више (само на једном 1 месту),
2. националне мањине имају цело поглавље у Уставу Србије и појам МАЊИНЕ и МАЊИНСКА ПРАВА помињу се 60 (ШЕЗДЕСЕТ пута), те се то мора називати правилним именом ТЕРОР МАЊИНЕ НАД ВЕЋИНОМ односно већинским СРПСКИМ НАРОДОМ због чега ти сатанисти и могу сада да траже да васпитачице морају у вртићу децу од четири године да питају ДА ЛИЕ СЕ ОСЕЋАЈУ као мушко или као женско!!
Неко ће рећи па део 2 je o свима нама — али је исто тако факт да несу разрађена права српског народа као носиоцу северенитета у држави Србији.
Drugi deo LJUDSKA I MANJINSKA PRAVA I SLOBODE
3. појам НАЦИОНАЛНА МАЊИНА — НАЦИОНАЛНИ САВЕТ МАЊИНА се у Уставу помиње 48 пута права српског народа ни једанпут
4. постоји у Србији и Закон о националним мањинама али не постоји Закон о правима већинског, српског народа,
При томе сам ја за то да се свето поштују права националних мањина и да се свето поштује и (овакав) Устав Србије због чега сам био формирао и ПОКРЕТ УСТАВОБРАНИТЕЉА али су гњиде УДБашке свим и најподлијим средствима (привремено) спречиле рад УСТАВОБРАНИТЕЉА. И ја сам крив што се покрет УСТАВОБРАНИТЕЉА пасивизирао јер сам био изричит и нисам прихватао компромисе иако никога нисам одбио и био сам спреман да сарађујемо са свим државним органима и свим партијама па и са партијом СНС под једним јединим условом ДА СЕ ЗАЛАЖУ ЗА ОДБРАНУ УСТАВА СРБИЈЕ због очувања територијалне целовитости Србије!

УДБа и језуити који стоје иза ње поново манипулишу и изазивају немире и у Црној Гори која је полицијска држава и сви субјекти раде за бољшевичко-језуитску антисрпску идеологију као и сада са измишљањем Војвођанске нације — не би ли од Запада добили огромне паре а резултат свега је ПОТИСКИВАЊЕ СРБА и преко стварања новоНарода па сада Војвођанске нације. То што је данас нација сутра ће бити новоНарод како ми је правилно скренуо пажњу Веселин Ђуретић, велики Србин, велики човек и историчар.

ЗБОГ СВЕГА ТОГА БРАЋО И СЕСТРЕ УЧИНИТЕ СВЕ ДА ОВИ МОЈИ ПРОТЕСТИ И ЗАХТЕВИ ДОЂУ ДО ШТО ВЕЋЕГ БРОЈА ЉУДИ па и до в.д. директора МУЗЕЈА ЖРТАВА ГЕНОЦИДА јер њему сигурно и «не пада на памет» да истражује ПОПИСНИ ГЕНОЦИД НАД СРПСКИМ НАРОДОМ и како га спречити у 2022 години јер се већ десио 2011. године управо благодарећи примени «прљаве психологије» да се у Упитницима за попис на основу језуитско-бољшевичких прљавих технологија не разграниче појомови:

1. етнос: 1.1. словен 1.2. не словен
2. народ,
3. народност
4. национа мањина,
5. остали идентити, (јер глобалисти овај термин намећу као замену за народ бранећи глобалистичке мантре да није битно ко је кога родио већ како ко — фантазира),

У прилогу достављам:
1. обраћање председници или председнику Владе Србије О СПРЕЧАВАЊУ новог ПОПИСНОГ ГЕНОЦИДА
2. обраћање председници или председнику Владе Србије О НЕОПХОДНОСТИ УТВРЂИВАЊА ПРАВА ВЕЋИНСКОГ, СРПСКОГ НАРОДА У СРБИЈИ (исти захтев сам доставио и Гордани Чомић као Министру за људкса права КОЈИХ СУ СРБИ ЛИШЕНИ као што сам јој доставио и Захтев Председници Владе за њено смењивање јер се не руководим пословицом «Кога је молити није га кудити» већ српском заклетвом «Ни по бабу ни по стричевима, већ по правди Бога истинитог», из народне песме Урош и Мрњавчевићи),
3. чланак ДВЕ ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ У ЕВРОПИ за оне који га нису прочитали на сајту ХОМО ВЕРБУМ/ЧОВЕК ОД РЕЧИ и скраћено у листу Политика,
О СВЕМУ ОВОМЕ У МИНИСТАРСТВУ ДРЖАВНЕ УПРАВЕ, У МИНИСТАРСТВУ ЗА ЉУДСКА ПРАВА И ДРУШТВЕНИ ДИЈАЛОГ, РЕПУБЛИЧКОМ ЗАВОДУ ЗА СТАТИСКУ (који је по Закону о попису обавезан да организује јавну и научну расправу) нису били спремни да размишљају, да читају најновија научна открића и а ни спрени ни способни да воде дијалог, што је министарка за друштвени дијалог јавно демонстрирала у тв емисији на ТВ ПРВА
https://www.youtube.com/watch?v=s5JjP6ixQWs

Kome treba vojvođanska nacionalnost?

Надам се да ће доћи и спремнији и способнији и посебно да ћете ви који добијете ово предузети мере да се спречи нови ПОПИСНИ ГЕНОЦИД НАД СРПСКИМ НАРОДОМ и да се правилно формулисаним УПИТИМА ЗА ПОПИС супротставимо и будућим формирањима новоНација и идентитета од СРПСКОГ НАРОДА што је облик комадања српског народа и ПОТИСКИВАЊА СРПСКОГ НАРОДА различитим формама геноцида.

Мене можете контактирати
на електронску адресу bozzidar@inbox.ru
по skype: koloven1
у Београду на тел. +38161 322 0670
на WhatsApp +7929 9 32 23 72

СпасиБо(же) Ваша добра дела и разумевање

професор Божидар Митровић, доктор правних наука, адвокат