Поштовани,

 

Држећи се Гебелсовог правила да „Хиљаду пута поновљена лаж, постаје истина!“, спонзори независности Космета и њихови телали обмањују српски народ. Обмањују га да је Космет изгубљен, да треба да пристане на сецесију Космета ради пријема у ЕУ, да Резолуција 1244 не нуди трајни статус за Космет. Обмањују српски народ за преко сто ствари од животног значаја.

 

ОБМАНА: КОСМЕТ ЈЕ ИЗГУБЉЕН

По свим међународноправним документима Космет је део територије Републике Србије под привременим протекторатом УН. Без сагласности Републике Србије Космет може само још да буде, такође привремено, под окупацијом НАТО пакта или под анексијом Републике Албаније.

ОБМАНА: ПРИСТАНАК НА СЕЦЕСИЈУ КОСМЕТА ЈЕ УСЛОВ ЗА ПРИЈЕМ У ЕУ

Oперацијама над векторским простором, уз подршку вештачке интелигенције, утврђено je да су акције спонзора наставак вишевековних војних, економских и психолошких акција против српског народа, чији је потенцијални кумулативни ефекат „КОНАЧНО РЕШЕЊЕ“ српског питања: нестанак Србије као функционалне државе и разбијање језгра српског народа.

Најважнија психолошка акција је сатанизација српског народа. Четири међузависна вектора блокирају пут ка „коначном решењу“: непристајање на сецесију Космета, специјални односи са Републиком Српском, пријатељски односи са Русијом и војна неутралност Србије. Значи, пристанак на сецесију Космета је услов за „коначно решење“, а не за пријем у ЕУ!

ОБМАНА: РЕЗОЛУЦИЈА 1244 НЕ НУДИ ТРАЈНИ СТАТУС ЗА КОСМЕТ

Симулацијом могућих статуса Космета, уз подршку вештачке интелигенције, утврђено је да су једини трајни статуси за Космет они који су у складу са Резолуцијом 1244. Сваки статус који би угрозио територијални интегритет Србије био би привремен, до „коначног решења“.

ПОГЛЕДАЈТЕ И ПРОВЕРИТЕ ЧИЊЕНИЦЕ ДА БИ СТЕ СПОЗНАЛИ ИСТИНУ!

Свима доступне и проверљиве чињенице о наведеним и многим другим обманама српског народа од стране спонзора дате су у књизи под насловом „Čiji su stavovi predsednika Vučića o Kosovu i Metohiji“, издавач „Амазон“, САД. www.amazon.com , katалошки број 1725852179.

Иста књига у електронском формату, за рачунар и мобилни телефон, је на адреси: http://www.tjvodici.com/pritisakfb/ Ако немате „Flash Player“ кликните на сличицу, а затим на „Allow“. За лакше прелиставање књиге кликните на знак за садржај на левој страници екрана.

Против Србије и српског народа спонзори воде бруталан психолошки рат, чији је стратешки циљ „коначно решење“ српског питања. Главни инструменти у том рату су пропагандне поруке. Експертски систем „Правда“ СВАКОДНЕВНО СНИМА те поруке, а уз помоћ вештачке интелигенције их дешифрује, ТЕСТИРА ИСТИНИТОСТ (логичку и чињеничну) и процењује њихов утицај на свест. Тако ће на сваку лаж спонзора вештачка интелигенција одговорити објективном истином. Неутралисаће се предност спонзора у контролисаним медијима.

Приступите бази порука на: www.tjvodici.com , кликните на „RESETUJ“, изаберите обележја и на крају „ПРИКАЖИ ПОРУКЕ“. Редовним увидом у базу порука спречићемо да нам спонзори лажним порукама мењају свест према њиховим интересима. Обавестите o овој сјајној могућности и све ваше пријатеље. Спознајмо истину, то је најмање што данас можемо да урадимо у одбрани нашег идентитета, нашег народа и наше отаџбине Србије.

 

Божидар Милосављевић Козарски, МСР

Јовановић Томислав, проф ИТ. fns@fns.org.rs