( Преузето са: https://www.logicno.com/politika/smrtni-slucajevi-uzrokovani-covid-cjepivima-se-gomilaju-no-glavni-mediji-o-tome-ne-izvjestavaju.html )

20.08.21

Промијените плочу и престаните размишљати о пандемији. Размислите о бескрајним вијестима које сте видјели и чули на свим главним медијима као и наслове који говоре овеликим бројевима смртних случајева. Смрти могу бити посљедица великих криминалних дјела попут масовних стријељања или свих врста природних катастрофа. Велики медији објављују велике вијести када погину десетак или више људи или када стотине људи погину у поплавама или ураганима. Ријетко је на тисуће мртвих, али када се то догоди, обично у другим земљама, то је заиста велика вијест. Догодило се то у нападу 11. рујна када је у САД, у погинуло око 3.000 људи.

1. Двије врсте смрти узроковане цјепивима
2. Број смрти узрокованих цјепивима
3. Пријеломни подаци о заразности
4. Смрти узроковане нуспојавама
5. Закључци

Поанта овог чланка је да медији сада у великој мјери игнорирају тисуће људи који умиру од експерименталних цјепива против ЦОВИД-а. Моја исцрпна анализа медицинских студија и података открива да Американци умиру на два различита начина јер су задобили убод.

ДВИЈЕ ВРСТЕ СМРТИ УЗРОКОВАНЕ ЦЈЕПИВИМА
Неколико тисућа људи умрло је од пробојних инфекција, јер цјепива нису учинковита у спрјечавању нове инфекције. Оно што је сада кристално јасно јест да експериментална цјепива губе своју учинковитост кроз неколико мјесеци. Број пробојних инфекција убрзава се из два разлога. Како се све више људи цијепи, већи број цијепљених доводи до све већих инфекција. А сада са смањеном учинковитошћу цјепива, вјеројатно повезаном с новим варијантама, повећавају се изгледи за пробој инфекције. Иако многе пробојне инфекције не узрокују велике медицинске проблеме, у дјелићу случајева жртве требају хоспитализацију, а неке умиру.

Други узрок смрти од цјепива су сложени проблеми с крвљу, точније различите врсте крвних угрушака, губитак крвних плочица и резултирајући догађаји крварења који су смртоносни. Размишљајте у смислу крварења у мозгу, можданог удара и срчаног удара. Овдје се расправљало о проблемима крви узрокованим цијепљењем.

БРОЈ СМРТИ УЗРОКОВАНИХ ЦЈЕПИВИМА
Моја анализа података указује на то да смо сада вјеројатно изгубили близу 5.000 америчких живота од два смртна случаја повезана с цјепивом, а највјеројатније ће се то повећати на можда 10.000 смртних случајева до краја ове године.

Смрт стотина и засигурно тисућа људи везаних уз цјепиво требала би бити велика вијест. Није. Зашто не? Будући да све корумпиране и непоштене силе које лоше управљају пандемијом желе наставити тјерати и присиљавати све на цијепљење. Дакле, они гуше истину о опасностима од цјепива.

Они то и даље оправдавају говорећи да само мали статистички дио цијепљених умире и то успоређују с више од 600.000 смртних случајева од ЦОВИД-а које су експериментална цјепива наводно могла спријечити. Ево истине. Смрт изазвана цјепивом не може се спријечити. Она произлазе из недостатака која постоје у вези с цјепивом.

С друге стране, смрт од ЦОВИД-а увијек се могла великим дијелом спријечити, рецимо 85 посто или више, јер од ожујка 2020. знамо да неколико јефтиних, сигурних и одобрених од ФДА генеричких лијекова лијечи ЦОВИД, а могу се користити и за спрјечавање инфекције. Осим тога, многи од тих службених смрти од ЦОВИД-а вјеројатно су били људи који су умрли од других узрока; умрли су с ЦОВИД-ом, а не од њега.

Ево што људи требају имати на уму. Можете ли замислити ишта горе од експерименталног цјепива против ЦОВИД-а, а затим каснију смрт од инфекције или проблема с крвљу? Не могу. Како је влада могла допустити широку употребу таквих цјепива? Због новца. Њега пратите, све до великих фармацеутских твртки које производе цјепива.

ПРИЈЕЛОМНИ ПОДАЦИ О ЗАРАЗНОСТИ
Тешко је доћи до добрих и поузданих података о постотку смртности од пробојних инфекција након цијепљења. Вјеројатни одговор је да влада жели задржати те податке што је могуће скривенима. Зашто? Јер што више Американци знају о пробојним смртима, то ће више доводити у питање медицинску мудрост која стоји иза форсирања цијепљења или узимања треће дозе.

Дакле, како изгледају пробој подаци о смрти? Овиси гдје тражите податке. Можете ли очекивати да ћете свугдје видјети исте бројеве? Не. Можете ли очекивати да ћете такве податке видјети у својим дневним новинама или у вечерњим вијестима? Не.

Један наизглед добар извор је компилација пробојних смртних случајева из 40 држава и округа Цолумбиа, које је у коловозу направио Неw Yорк Тимес. Тај попис доноси 1.527 смртних случајева. Но, када се екстраполира на цијелу нацију, то додаје могуће 1899 смртних случајева. Очекивано, сви људи који се залажу за цјепиво у влади, јавном здравству и медицинској установи мисле да је такав број сасвим у реду.

Њихов аргумент је једноставан. С толико милијуна цијепљених људи прихватљиво је неколико тисућа пробојних смрти. Осим оних који умиру, њихове обитељи и пријатеља. Нешто слично као стављање завоја на огреботину након стављања антисептика, а касније и губитак удова или живота од страшне инфекције. Само једна од оних статистички ружних и невјеројатних стварности.

Провјерио сам нека друга мјеста за сличне податке. Ево што сам пронашао.
У чланку из Лос Ангелес Тимеса из свибња стоји:

“Свеукупно је 160 цијепљених особа с пробојном инфекцијом умрло тијеком раздобља испитивања. То је 2 % оних с пробојним инфекцијама и 0,0001 % становника САД -а који су били потпуно цијепљени до 30. травња. Свих 160 људи било је у доби од 71 до 89 година.”

Само 160, звучи прилично добро, поготово у успоредби с близу 2.000. Статистика чини да је тако невјеројатно да ћете након цијепљења умријети од ЦОВИД-а. Та бројка од 160 долази из извјешћа ЦД-а. Сада долази до пробојних смрти код много млађих људи.

У чланку из Херитагеа у коловозу наводи се бројка од 1.507 смртних случајева пробојне инфекције у складу с подацима Неw Yорк Тимеса. И ово је цитирано: “164 милијуна Американаца било је потпуно цијепљено против ЦОВИДА-19, а 191 милијун људи стекло је дјеломични имунитет барем једном дозом.” Чини се да се само морате кладити да сте статистички сигурни.

Прича из коловоза на ЦНБЦ-у извијестила је:

“НБЦ Неwс је открио да је најмање 125.000 потпуно цијепљених Американаца позитивно тестирано на Цовид, од којих је 1.400 је умрло. Ипак, 125.682 „пробојна“ случаја у 38 држава које је пронашла НБЦ Неwс представљају мање од 0,08 % од 164,2 милијуна људи, који су потпуно цијепљени од почетка године, или отприлике један на сваких 1.300.”

Ево наслова приче у Неw Yорк Магазину од овог мјесеца: “Не паничарите, али случајеви пробоја могу бити већи проблем него што сте говорили; тренутне поруке јавног здравства могу подцијенити размјере и ризик.”

Ово је било мудро запажање:

„Помнији поглед на податке открива да неки од јавно-здравствених приопћења могу прецијенити учинак цјепива на пријенос и подцјењивати размјере и ризик од пробојних инфекција, које, иако далеко од тога да су доминантне, изгледају довољно распрострањене да помажу обликовању тијек болести.“

“Порука да су случајеви пробоја изнимно ријетки и да не морате бринути о њима ако сте цијепљени, да је ово само епидемија нецијепљених, та порука пада”, рекао је епидемиолог с Харварда Мицхаел Мина.

Такођер је примијећено велико истраживање прије тиска које је објавила клиника Маyо и које је показало да је учинковитост против инфекције пала чак на 42 посто, што је далеко испод бројки из 90-их о којима сте чули откад су експериментална цјепива добила хитно одобрење. То помаже у објашњењу ескалирајућих случајева пробоја.

У чланку су такођер истакнуте ове чињенице: „У Утаху је 8 посто нових случајева било открића почетком липња, али до краја српња, како је Делта расла, удио је такођер нарастао на 20 посто (чак и док је укупан број случајева готово удвостручено). Према процурјелим документима ЦДЦ-а, крајем прошлог мјесеца забиљежено је 35.000 симптоматских пробоја сваки тједан, око 10 посто од укупног броја земаља.

Вјеројатно је много више пробојних случајева било асимптоматско, што би додатно повећало удио. Но, крајем свибња ЦДЦ је почео бројати само револуционарне случајеве који су резултирали хоспитализацијом или смрћу. Њихов је циљ био не бројати више мањих пробојних случајева који би открили смањену учинковитост цјепива.

“Проблем пробоја много је више забрињавајући од онога што су наши јавни дужносници пренијели”, рекао је др. Ериц Топол. “Немамо добро праћење. Али сваки показатељ који имам упућује на то да постоји много више испод радара него што се до сада говори јавности, што је жалосно.” Резултат је, рекао је, све већи јаз између порука јавних здравствених тијела и значења података који се појављују у стварном времену.

“Мислим да су проблем који имамо код људи, било да је ријеч о ЦДЦ-у или људима који обављају брифинге, њихова велика брига је то што само желе повећати цијепљење. И не желе направити рупе у причи о цјепивима. Али можемо се носити с истином. И то бисмо требали добити.”

СМРТИ УЗРОКОВАНЕ НУСПОЈАВАМА
Америчка влада не даје добре податке о смртним случајевима изазваним цијепљењем. Постоје неке wеб странице које нуде велики број видео записа о онима који су умрли од крварења у мозгу, можданог удара и других стања повезаних с крвним угрушцима, губитком крвних плочица и смртоносним крварењем. Вијести о утјецају на здравље и 1000 прича о Цовиду су сјајне.

Ево неких података из недавне британске истраживачке студије која се односила на крвне угрушке у “венама ногу и у плућним артеријама”. Знанственици су понудили прилично високе стопе главног крвног угрушка/ниског тромбоцита услијед упорабе цјепива АстраЗенеца: 1.000 на 100 милијуна за људе од 50 и више година и 2.000 на 100 милијуна за млађе особе. То указује на потенцијал за тисуће смртних случајева изазваних цијепљењем у САД-у. Имајте на уму да многи људи могу умријети од проблема с крвљу, али нису обављени тестови који би потврдили да је узроковано цјепивом.

Осим тога, канадски лијечник пронашао је доказе о микроскопским угрушцима у 62 посто његових пацијената који су примили цјепиво Модерна. Предвидио је страшне дугорочне посљедице по здравље ових угрушака у капиларама. Рекао је ово:

“Крвни угрушци о којима чујемо, а за које медији тврде да су врло ријетки, су велики крвни угрушци који изазивају мождане ударе и појављују се на ЦТ-у, МРИ-у итд. Угрушци о којима говорим су микроскопски и премали пронаћи на било којем скенирању. Стога се могу открити само помоћу теста Д-димера … Најалармантнији дио овога је да постоје неки дијелови тијела попут мозга, леђне мождине, срца и плућа који се не могу поновно генерирати. Кад су та ткива оштећена крвним угрушцима, трајно су оштећена.”
Будући медицински проблеми и смрти од микроскопских крвних угрушака у овом тренутку су нагађања.

ЗАКЉУЧЦИ

Ево мог логичког закључка. Ових дана све је јасније да је цијепљење против Цовида-19 коцкање да и сами нећете бити такав статистички случај или да ћете умријети од Цовида због недостатка заштите које би вам пружило неко од ових, експерименталних цјепива. Имајте на уму да ће се с толико милијуна људи који се
цијепе, пробој инфекције вјеројатно наставити повећавати.

Размислите о свом коцкању повезаном с могућношћу да ћете умријети од крвних угрушака или крварења
изазваних цјепивом, особито у мозгу. А затим додајте ова два истинита знанствена податка.

Ако имате природни имунитет од инфекције у неком тренутку, имат ћете бољи имунитет од оног који дају експериментална цјепива. Цијепљење може узроковати озбиљне здравствене проблеме ако имате природни имунитет.

У коначници, никада не заборавите да од ожујка 2020. имамо апсолутну знанствену истину да неколико јефтиних, сигурних и у потпуности одобрених од ФДА генеричких лијекова не само да могу излијечити ЦОВИД, већ се могу користити и као профилакса за спрјечавање инфекције. Детаљни подаци о томе налазе се у Пандемиц Блундеру. Они су алтернатива експерименталним цјепивима, а неки лијечници прописују ове генеричке лијекове унаточ дјеловању НИХ-а, ФДА-е и ЦДЦ-а који су усмјерени против њиховог употребљавања.

Оно чега се сада треба бојати су повећани мандати цјепива, које ће толико људи испоштовати из самих потреба за преживљавањем. Влада и велики медији и даље ће игнорирати смртне случајеве повезане с цјепивима, како би заштитили приходе великих фармацеутских компанија које производе цјепива.