Поштовани Лука,

… овај текст сам доставио на све електронске адресе Министарства одбране Србије, …
Ако процените, то можете објавити као и књигу АзБучна математика Винче или упутити на мој сајт http://bozidar.ru/sr/азбучна-математика-винче/

Божидар Митровић

——————————

Најпре писмо пуковника Војске Србије чије име не дајемо, јер за то немамо одобрење пуковника, а одмах потом следи одговор професора Божидара Митровића који оповргава славног писца да пуковнику нема ко да пише (прим. Уредника):

 

“Поштовани пријатељу, драги господине Митровићу,

 

Као што знате ја сам професионално војно лице и због тога немам права на било какве активности које војска не одобрава. У најмању руку то би било кршење Закона о војсци и било би санкционисано.

 

Срдачан поздрав,”

 

 

ЋУТАЊЕ И КАКО ИЗБЕЋИ УНУТРАШЊЕ СУКОБЕ

 

И они који ћуте, и они који, из било којих разлога, констатују да не могу да приступе УСТАВОБРАНИТЕЉИМА – нама помажу, као што смо и ми спремни да будемо њихови помоћници у ОДБРАНИ УСТАВА СРБИЈЕ.

 

Поштовани пуковниче,

СпасиБо(же) Ваша добра дела у која убрајам и овај часни одговор и само јављање. Јер многи ћуте: а кад народ ћути, Милош Обреновић је говорио – попуштај.

Ви сте правилно констатовали „немам права на било какве активности које војска не одобрава“, али у овом случају нисте у праву, јер ВОЈСКА, НЕ САМО ДА МОРА ДА ОДОБРАВА ДА СЕ БРАНИ УСТАВ, ВЕЋ ЈЕ И ОБАВЕЗНА ДА БРАНИ УСТАВ И ТЕРИТОРИЈАЛНУ ЦЕЛОВИТОСТ СРБИЈЕ.

НА ТО СТЕ СЕ ЗАКЛЕЛИ.
Ми УСТАВОБРАНИТЕЉИ служимо само да Вам у томе помогнемо.

 

ЈОШ ЈЕДНОМ ВАС ПОЗИВАМ ДА ИСПРАВИТЕ СРАМНИ ЧИН ЈУГОСЛОВЕНСКИХ ПОЛИТИЧАРА КОЈИ СУ БАЦИЛИ НА НОВО ГРОБЉЕ ВЕЛИЧАНСТВЕНЕ СПОМЕНИКЕ:
1. ЗАШТИТНИЦИМА БЕОГРАДА (СРБИЈЕ) 1914 – 1918
2. РУСКЕ СЛАВЕ
те да те монументалне споменике пренесете у центар Београда јер би и Београд архитектурно био тиме величанственији и интересантнији за туристе.

У прилогу Вам шаљем моју књигу „АзБучна математика Винче“ у којој постоји:
1. поглавље РАТ ПОЈМОВИМА (ТЕРМИНОЛОШКИ РАТ) ПРОТИВ НАРОДА РАс (СРБА) на страници 125 књиге,
2. табеларни преглед како се у фазама одиграва ТЕРМИНОЛОШКИ РАТ ПРОТИВ НАРОДА РАс (Табеларни преглед промена термина, од странице 157 књиге).

ТЕРМИНОЛОШКИ РАТ је најстрашнији рат који се води против српског народа, а нико га не примећује.

 

КосоВа је назив који има објашњење само у српском језику, а скраћеница је од КолоВенија. А то је синоним речи РАс. Због чега су то синоними у књизи је све написано и сликом показано. Па ко не воли да чита нека гледа, само ће му се казати.

 

Два алБанска фудбалера из Швајцарске репрезентације су покушала да понизе пред целим светом не само репрезентативце Србије већ и цео српски народ укрштајући шаке у облику двоглавог орла, али и сами не знају да та композиција шака има смисао изворника само у АзБучној математици Винче и древној српској вери којој је име било рАзУм:
1. укрштене шаке и јесу симбол двоглавог (СРПСКОГ односно КолоВенског/СлоВенског) орла. Али само српска древна вера зна да двоглави орао представља теофанију КолоВрата (идеографски знак који је сличан латиничном слову S) када се кљун једног орла споји са контра канџом  формира се синусоида КолоВрата слична латиничном слову S, те две КолоВратне синусоиде и чине круг/Коло (годишње кретање Мајке-Земље око њеног чеда Сунца), које се одражава на пресеку дрвета у виду ГОДова,
2. укрштене шаке и садрже ДЕСЕТ ПАПИЛАРНИХ КРУГОВА КОЛА те и изражавају ГОДишњу ЦИКЛИЧНОСТ која и јесте НУЛА која је зачета у Лепенском Виру што се види и из моје књиге коју Вам доставља.

Али данас Војска Србије очигледно није на нивоу медијских технологија које је примењивала Војска Србије у периоду 2012. – 2018. када је штампала разгледнице, издавала марке, правила филмове о чему је чувени српски режисер Божидар Зечевић приказао филм и говорио на научној конференцији у Историјском музеју на преКрасном тргу у Москви, који сваке године организује универзитет МНЕПУ на којем ја предајем СЛОВЕНСКО ПРАВО, одвојено РИМСКО ПРАВО и одвојено РЕКЛАМАЦИОНО ПРАВО у својству професора.

Мој филм ТАЈНА РУСКОГ ХРАМА можете погледати на YouTube  у шест одвојених епизода од којих се једна односи и на ТЕРМИНОЛОШКИ РАТ.

Пре неколико година сам предложио Војној академији у Београду да им одржим предавање о томе како да се супротставимо ТЕРМИНОЛОШКОМ РАТУ, али нису прихватили. А због тога сада имамо Црну нам Гору и због тога они сада истискују Србе.

Због тога имамо Бошњаке, и продужавамо политику Аустро-Угарске да се конфротирамо са Србима – муслиманима, уместо да показујемо њихове песме и књиге у којима признају да су српског рода.

И у вези одбране УСТАВА СРБИЈЕ ево слова пуковника Тасића из Великог рата

Подофицира који викне: »Јуриш, браћо!« одмах ћу убити. Виче се само: »За мном, браћо! За мном, браћо!« Тако подофицир виче ако је испред стотину војника, тако виче и кад остане сам – и јуриша. Највише на свету мрзим да видим мртвог војника и живог подофицира.

 

Затим, ако сте икад чули за реч »повлачење«, од данас је заборавите. Ту реч, док сте под мојом командом, док су нам куће и деца иза леђа, док су нам раке очева на поглед удаљене, ту реч из мојих уста нећете чути. Повлачења неће бити. Сви се могу повући, сви могу прећи на друге положаје, ми нећемо педаљ назад!

 

За мене постоје две команде: команда Врховне команде и команда моје земље, а земља је изнад сваке друге команде, и она наређује само: ни корак назад!…

Ко се осврне, угледаће цев мога пиштоља, и то ће му бити последње што је угледао.

 

Ја и ви смо, браћо, од наших кућа кренули мртви – то да вам увек буде на памети; пошли смо мртви, немамо шта да изгубимо. Ако Бог да па победимо, у овом рату ћемо се родити. У овом рату бранимо отаџбину – земљу отаца наших, и боримо се за синовину – земљу синова наших. Између отаџбине и синовине нас нема! Је л’ јасно?

ВОЈСКА ТРЕБА ПРВА ДА ВИКНЕ: »За мном, браћо! За мном, браћо: БРАНИМО УСТАВ СРБИЈЕ БРАЋО СРБИ!«

На то сте се заклели сви Ви који сте још остали у Војсци Србије.

 

И није то никакав позив на бунт, већ обрнуто ПОЗИВАМ ВАС ДА ОБАВЉАТЕ СВОЈУ РЕДОВНУ ДУЖНОСТ И СА СВИМ ОРГАНИМА СРБИЈЕ ДА БРАНИТЕ УСТАВ СРБИЈЕ И ТЕРИТОРИЈАЛНУ ЦЕЛОВИТОСТ СРБИЈЕ.

Поводом неопходности да ОДБРАНИМО УСТАВ СРБИЈЕ и посебно већ једном изгласану (референдумом свих Срба и других народа у Србији)  уставну одредбу да је Косово и Метохија саставни део Србије, сајт „ХОМО ВЕРБУМ – ЧОВЕК ОД РЕЧИ“ је већ обнародовао:
1. ПОЗИВ ЗА ПРИСТУПАЊЕ ПОКРЕТУ УСТАВОБРАНИТЕЉА
https://www.homoverbum.com/poziv-svim-srbima-i-ostalim-stanovnicima-srbije-prof-dr-bozidar-mitrovic/

2. ОПШТЕПРИХВАЋЕНА ПРАВИЛА САМООРГАНИЗОВАЊА НАРОДНОГ ПОКРЕТА УСТАВОБРАНИТЕЉА
која се отварају из текста ПОЗИВА ЗА ПРИСТУПАЊЕ УСТАВОБРАНИТЕЉИМА (или из овог дописа)   Opsta pravila organizovanja USTAVOBRANITELJA
како би их пренели у word формату да их можете потписати са члановима ОДБОРА УСТАВОБРАНИТЕЉА које сами формирате

3, ПРИСТУПНИЦУ ПОКРЕТУ УСТАВОБРАНИТЕЉА
која се отвара из текста ПОЗИВА ЗА ПРИСТУПАЊЕ УСТАВОБРАНИТЕЉИМА (или из овог дописа)  Opsta pravila organizovanja USTAVOBRANITELJA

Молимо Вас да ПРИСТУПНИЦУ коју попуните пошаљете потписану и скенирану или у word формату на електронску адресу bozzidar@inbox.ru

4. законодавну иницијативу за допуну кривичног дела ИЗБОРНЕ ПРЕВАРЕ – спречимо нову превару са измишљеним референдумом о Косову и Метохији који се најављује. Нама не треба нови референдум – МИ ИМАМО УСТАВ СРБИЈЕ
https://www.homoverbum.com/pokrenuta-inicijativa-za-dopunu-krivicnog-zakonika-srbije-sa-krivicnim-delom-prevara-u-izbornom-sistemu-ili-vrsenju-izborne-funkcije/

Изражавам Вам благодарност ако и Ви приступите ПОКРЕТУ УСТАВОБРАНИТЕЉА.

Уколико стигнете да проследите ову иницијативу и прилоге ОПШТЕПРИХВАЋЕНИХ ПРАВИЛА САМООРГАНИЗОВАЊА НАРОДНОГ ПОКРЕТА УСТАВОБРАНИТЕЉА Вашим цењеним пријатељима и другим јавним личностима, били бисмо Вам благодарни.

УСТАВОБРАНИТЕЉИМА могу приступити и припадници различитих удружења, покрета, партија који се залажу за поштовање Устава и територијалне целовитости Србије, припадници српских влада, па и Владе (у прогонству) Републике Српска Крајина.

СпасиБо(же) Ваша добра дела и разумевање значаја питања ОДБРАНЕ УСТАВА СРБИЈЕ и ОДБРАНЕ ТЕРИТОРИЈАЛНЕ ЦЕЛОВИТОСТИ СРБИЈЕ

Мене можете контактирати
на електронску адресу                 bozzidar@inbox.ru
по skype:                                        koloven1
у Београду  на тел.                       +38161 322 0670
у Москви  на тел.                          +7929 9 32 23 72
детаљније на                                www.bozidar.ru

профессор Божидар Митровић, доктор правних наука,
руководилац Центра међународног, словенског и еколошког права универзитета МНЕПУ, Москва
директор Музеја НЕПРЕКИДНОСТИ СЛОВЕНСКОГ ПРАВА И КУЛТУРЕ ОД ЕПОХА ЛЕПЕНСКОГ ВИРА И ВИНЧЕ, Москва, МНЕПУ
Председник Савета за статусна питања дијаспоре Србије,
члан Савета националности при Влади града Москве
члан Комисије за науку и образовање Савета националности
адвокат Адвокатске коморе града Москве до 2017. године,
председник Регионалне друштвене организацијије ОБЈЕДИЊЕЊЕ СРБА, Москва до 2017. године