Као што свој организам можете отровати и умрети уколико унесете у себе ботулинум тип Х, Цијанид, Рицин, Стрихнин, Аматоксине или неку другу јако токсичну супстанцу, исто тако можете отровати своју душу и умрети – престати да будете Богу уподобљено људско биће, а да ниједну од горе споменутих материја нисте прогутали, нити вам је убризгана у тело. Када се отрује душа, човек губи сваку везу са духом, па остаје и без њега. Тада човек може да дише, да хода, да говори , али то више није људско биће – слободно и свесно – већ постаје ствар попут дечје играчке која иде на навијање или на батерије.

Који су то најтежи отрови који нас данас трују, па могу и да нас отрују уколико нисмо свесни ко су тровачи и чиме нас трују и уколико се не супротставимо том злу на прави, одговарајући, ефикасан начин.

Тровача је више као и отрова. У најкраћем, најјачи отрови ове врсте су екстремне идеологије, а тровачи су произвођачи идеологија и њени ширитељи (дистрибутери).

Која је данас најекстремнија, најопаснија и најотровнија идеологија? То је идеологија Новог светског поретка која се огледа у силом и перфидним манипулацијама наметнутој глобализацији.

Ко су ширитељи (дистрибутери ове најекстремније, најопасније и најотровније идеологије? То су гласила свих врста, позната и под именом мас(овних) медија.

Од октобарске контрареволуције, изведене у Србији 2000. године, енергично и брзо се радило на уништавању српске привреде, пољопривреде, домаћег банкарског система, локалних радио и ТВ станица. Размере пропадања Србије су такве да се једва могу упоредити са ратним разарањима, јер је штета током овог „мирнодопског“ разарања много већа. У рату окупатор настоји да очува привреду – индустрију и изворе хране, јер жели да их користи за своје потребе. У нашем случају, ишло се на потпуно уништење – уништење до темеља, па да онда глобалистички центар моћи одреди и наметне шта је то чиме ће се народ у Србији бавити и од чега ће, они који преживе, живети. НАТО агресија у 1999. години била је само једно од средстава за постизање тог циља.

Оно што није уништавано и уништено, то су штампана гласила са високим тиражом (која су већ имала стечену добру репутацију) и радио и ТВ станице великог домета са одобреним националним фреквенцијама. Покренут је још који такав мас медиј.

Сва ова штампана, радијска и ТВ гласила су, без изузетка, прешла у руке дистрибутера екстремне идеологије – најопасније и наотровније идеологије. Сва та гласила су постала средство у историји невиђене пропаганде, горе и од чувеног „агитпропа“, на чему би им и сам Гебелс позавидео.

Садржаји тих штампаних, радијских и ТВ гласила су такви да афирмишу све што долази са Запада, да омаловажавају све што је овдашње, потстичу поделе унутар српског народа, инструментализују неке делове националних мањина и хушкају их против српског народа (држећи се старе формуле Латина и Ватикана: „завади, па владај“), оправдавају сваку акцију и сваки злочин учињен над Србима и Српкињама. Праве и емитују највећи део свог програма под директном контролом и директним налозима које добијају из посредничких штабова Новог светског поретка.

Дошло се дотле да ми у Србији, било Српски народ, било националне мањине, не можемо више рећи ни за једно гласило да је наше. Програми иду на српском језику, мађарском, словачком шиптарском или неком другом, али је највећи број емисија тако саздан да он велича глобалистички концепт Новог светског поретка и све оно што та глобалистичка злочиначка олигархија ради у Србији и у свету.

Некрофилна ЦОВИД-19 пропаганда је, такође, један од глобалистичких инструмената да се народи што више залуде, да им се утера страх у кости, да се људи што више међусобно изолују, удаље и тако онеспособе за заједничко деловање против сила зла. Оно што се код људи види као симптоми нечега што су ти злочинци назвали „ковид-19“ јесу комбиновани симптоми вируса направљеног у лабораторији (намерно убаченог међу људе) и симптома које изазивају различити отрови. Ове отрове на Земљу избацују авиони опремљени специјалним резервоарима који су напуњени различитим отровним супстанцама попут рицина, тешким металима, гљивицама и другим штетним материјама различитог порекла.

За неколико емисија које нису тог карактера можемо рећи да су ту само зато да нам замажу очи и уши, да би они могли да кажу: „Ето, има и народне музике.“ „Говори се и о српској култури.“, „Има и домаће забавне музике“, „Имамо разноврстан програм“, „Ево, постоји и емисија у којој нас неко критикује.“
Ако је сразмера 90 посто наспрам 10 посто у корист Новог светског поретка, а јесте, у просеку, управо таква, онда постаје сасвим јасно са чим и са ким имамо посла.

Зато сви ви: Срби и Српкиње, и сви ви који желите и даље да живите са Српским народом у миру и заједничком развоју и напретку,

ЗАПОЧНИТЕ ОДМАХ БОЈКОТ СВИХ ГЛАСИЛА КОЈА РАДЕ НА УНИШТЕЊУ И ПОРОБЉАВАЊУ СВИХ НАС – СРБА И НЕСРБА!!!

Бојкот се одвија тако што се не купују отровне новине, тако што се не гледа отровна телевизија и тако што се не слуша отровни радио.

Пошто морамо да будемо, ипак, обавештени шта нам злочинци спремају, морамо на који минут, само који минут недељно и да их ослушнемо и погледамо. Учинићете добро уколико задужите неког међу вама да повремено ослушне и погледа шта нам то поручују и чиме нам прете преко свих тих гласила. Било би добро да ову обавезу преузимате наизменично како би се избегло тровање некога ко би стално обављао овакав један обавештајни задатак. Није човечно да терет падне само на леђа усамљених појединаца. Узајамна подршка и солидарност јесу једно од најачих средстава за успех у борби.

С вером у скорашњу коначну пропаст Новог светског поретка и с вером у победу ослобођеног, богољубивог, добротољубивог, истинољубивог и правдољубивог човечанства, чему и сви ми у Србији морамо дати свој допринос,

поздрављамо вас!

У Београду, на православни Бадњи дан, 6. јануара 2021. год. Мрежа српских родољуба