Позивамо новинаре свих медијских кућа и агенција, као и друге заинтересоване, да присуствују конференцији за новинаре која ће се одржати 24. априла, са почетком у 11.00 часова, у просторијама Удружења новинара Србије:

Београд, Ул. Кнез Михаилова бр.6, трећи спрат.

 

 

ДРЖАВОТВОРНА КОНФЕРЕНЦИЈА


ВАСКРСАВАЊЕ СРБИЈЕ

 

Циљ конференције 

 

Јасно и отворено ће се открити јавности постојање унутрашње, индиректне окупације нашег народа и, у целини, наше државе Србије, поред познате директне, иностране окупације најизразитије присутне на срцу Србије – Косову и Метохији.

 

Показаће се у чему се оне састоје, на чему се заснива, и шта им је циљ.

 

Предложиће се основна  решења за ослобађање од окупација и стварање услова за за васкрсавање и уздизање Србије и њеног народа.

 

 

Организатор конференције

 

Др Љубомир Т. Грујић, редовни професор у пензији, није био нити је сада члан политичке странке или покрета. Био је независни кандидат за председника Републике Србије 1990. године. Од тада је још активан у борби на овај начин за Србију, Србски народ и његове пријатеље који живе у Србији. Документа од јесени 1968. г. до новембра 2018. године су изложена на http://www.ssssseternal.org до октобра о.г. и могу да се преузму.

 

Говорници 

 

Говорници нису страначке личности. Њима су очување и утврђивање наше државе, интерес народа, његова добробит, слобода и целокупни развој најважнији. Ослобођени су неприкосновеног ауторитета челника странака и државних руководилаца. Нису оптерећени борбом, амбицијом и каријером за било коју руководећу државну функцију.

 

  1. Хаџи Љубиша Гвоић,графички инжењер, творац информативне графике још пре педесет година, познат као картограф, радио је у листовима ПОЛИТИКА и ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ, објавио преко 18.500 значајних радова, највише у радном односу ових медијских кућа, Београд., “Ljubisha Gvoic” <lj.gvoic@gmail.com>
  2. Др Љубомир Т. Грујић, редовни професор у пензији, Београд, ustav.srbije@gmail.com
  3. Лука Јоксимовић Барбат, доктор хуманистичких наука, књижевник, Уредник електронског часописа духовне културеЧовек од речи, Београд, https://www.homoverbum.com
  4. Томислав Јовановић, адвокат, Ниш, адвокатуром се бави од 1966. године. Рођен у Земуну, живео у Инђији, Бојнику, Лебану, Крагујевцу, Београду, а од 2005. у Нишу. Поборник је идеје Васкрсења Србије и непрекидне борбе за Богоугодни бољитак и живот.“Томислав Јовановић” <toma.jovanic@gmail.com>
  5. Душан Стојановић, дипл. економиста и дипл. инж. информатике, Суботица, dusanmstojanovic@yandex.ru