Поданичког и сужањског духа, али са чврстом вером у право и законе (без обзира како их лоши људи и са колико повреда Устава доносе, што и одређује мој поданички и сужањски дух) из принудног кућног заточења на 28 дана од 4.04.2020. године када сам се вратио у Србију, и из продуженог  weekend полицијског часа каквог није било ни у време нациста, и без икакве шансе да добијем Ausweis чак и за случај да треба да одем до лекара,

ЖЕЛИМ ВАМ СРЕЋАН ПРЕСТОЈЕЋИ ВАСКРС ИСУСА ХРИСТА, СИНА БОЖИЈЕГ 

 

У том духу подаништва позивам вас све да се придржавате полицијског часа и свих других облика ограничења личних и других права којима је изложен српски народ у Србији због грипа типа «корона вирус ковид-19» које је прописала власт (могуће кршећи при томе став. 1 чл. 200 Устава Србије, што Уставни суд Србије још увек не покушава да оцени) и који намећу разноразни «стручњаци» који служе белосветским  фармацеутским компанијама. 

 

Али исто тако позивам и власт и тужилаштво Србије свих нивоа да предузму мере против свих оних који крше «Закон о дијаспори и Србима у региону», који предвиђа органе српске дијаспоре чији рад се дрско, јавно и лукаво онемогућава ВИШЕ ОД ШЕСТ ГОДИНА и раније, али несумњиво од 2014. године, јер су органи дијаспоре и посебно Савет за статусна питања српске дијаспоре, чији сам ја председник, тражили у писаној форми и одлукама упућеним Председнику Србије и премијерима да се прво тражи испуњење Резолуције 1244 Уједињених нација и повраћај прогнаних са Косова и Метохије 250 000 Срба, а тек онда да се приступи преговорима у Бриселу. Али Албанци на власти у Београду су растурили органе дијаспоре, а републички јавни тужилац ћути и није покренуо кривични поступак због основа сумње да је почињено кривично дело против  активних изборних права већ изабраних органа српске дијаспоре коју су и у овој измишњеној пандемији покушали да спрече да дође у отаџбину, и због тога нас поново понижавали и вређали. 

 

Свевишњи нам и овога пута шаље испитаније 

 

Када смо били осокољени «народним литијама» у Црној нам Гори, упозоравао сам да је ситуација у тој полицијској држави гора него што се чини, јер се литије нису могле у том броју одржавати без доприноса тамошњег апсолутисте који је уцењен од Западних институција да прихвати католичку унију, јер је већ прихватио окупационо писмо Латина, те мора и папску власт, па је очито да се он литијама покушава спасити од тих уцена, јер ће и поред прихватања свих услова завршити тамо где и Норијега и сви остали који са «ђаволом тикве саде».

 

Сада нас је Господ ставио на искушење да још масовније окренемо леђа и том последњем српском организационом облику — јединој и последњој српској установи — СРПСКОЈ ПРАВОСЛАВНОЈ ЦРКВИ, јер је «Српска академија наука (и Брозове уметности)» очигледно давно потпала под власт језуита, масона, отворене неоИнквизиције и медицинске мафије, те је Председник те антиСрпске установе имао смелости да јавно констатује  да Косово и Метохија не треба да чине саставни део Србије (чиме је злочиначки иступио против преамбуле Устава Србије и члана 8 Устава Србије «Територија и граница»: Територија Републике Србије је јединствена и недељива.  Граница Републике Србије је неповредива, а мења се по поступку предвиђеном за промену Устава.) а да републички или било који други јавни тужилац против њега није покренуо кривични поступак  због основа сумње да је починио кривично дело предвиђено чланом 307 Кривичног законика Србије «Угрожавање територијалне целине»  у којем се наводи: «(1) Ко силом или на други противуставан начин покуша да отцепи неки део територије Србије или да део те територије припоји другој држави, казниће се затвором од три до петнаест година.»

 

Сви смо поданички (и они који би да учествују на изборима и они који би да их бојкотују) прихватили ту форму «банкарске окупације/Ко има паре добија и изборе» кроз коју је власт требала да добије апсолутну већину да без проблема у Скупштини Србије промени и Устав Србије и избаци преамбулу «о Косову и Метохији као саставним делом Србије». И онда је Свевишњи довео до тога да се такви избори наше беспомоћности пред албанцима који су захватили власт – одложе!

 

Власт је подржала Предрага Кона, а сви ми оћутали његову срамну оцену да је молба Српске православне цркве — дрска! Да ли сме и у једној другој држави неки заштитник белосветских фармацеутских компанија да тако понижава верску институцију већинског народа осим у Србији где су властодршци нископоклонички стали иза такве оцене.

 

Ми у духу подаништва трпимо увреде нашег апсолутисте и његових марионета у Влади Србије и његових квазиспецијалиста који су због неспособности и подаништва јавних тужилаца у земљи Србији избегли кривичну одговорност у вези куповине «вакцина» од свињског грипа, која је афера корупције заташкана а држава вероватно исплатила милионске одштете због неспособних тужилаца. Исти тај апсолутиста поданички извршава налоге белосветских глобалиста у вези ове измишљене пандемије.

 

У филму «Три карте за Холивуд» Бранислав Лечић на један вулгаран начин глуми лудило и иживљавање над «његовим „строго контролисаним” грађанима». После свих иступања нашег апсолутисте мислим да Бранислав Лечић мора напустити не само глуму него и политику јер наш главни пандемичар и «еуфоричар» то ради далеко величанственије, суптилније и са апсолутним резултатом подчињавање и појединаца и целог српског народа који се одрекао Богослужења на Ускрс, иако је већ и Председник Трамп прексиноћ, 17. априла 2020. године око 11 часова по Београдском времену обелоданио да је «пандемија грипа типа круна 19 измишљотина глобалиста».

 

Мог сопсственог подаништва и сужањског духа (не само забранама које су подигнуте на ниво права и закона него и подаништво тим већ разобличеним манипулаторима који штите фармацеутску мафију) сам свестан јер и поред много година због којих ћу по манипулатору Предрагу Кону бити у заточењу не само 28 дана него могуће и до 2021, а могуће и 2022. године, јер он, иако је «светски признати стручњак» «не зна како ће се овај грип понашати, па ће пандемија да се продужи и на септембар и даље» док он не добије сигнал из «Система федералних резерви САД/Federal Reserve System»  и фармацеутских компанија да су направили скупу вакцину у чију цену ће се опет уградити неке бирократе из државног апарата Србије.

 

А мог поданичког и сужањског духа (који правдам наследном вером у право) свестан сам и поред 67 година, јер се сећам да је моја наставница и велики учитељ Мира Вукчевић у Деветој београдској гимназији, сваки час историје почињала тако што је на табли исписивала три речи:

  1. Узрок,
  2. Повод,

3, Последице.

 

Е, ја све ово и пишем због, рекао бих, поучних последица и по мене, и по властодршце и по српски народ и по сваку од неколико српских држава.

 

Али пре него ли пређем на погубне последице, дозволите да укажем на лепе примере оних који су покушали, али опет у том духу опште беспомоћности, да се супротставе овим домаћим манипулаторима у првом реду али и том надирућем глобалистичком покушају да се успостави светска влада:

Због тога као историјски траг погледајте излагање професора Миладина Шеварлића, посланика Скупштине Србије на

https://youtu.be/YJMe9upvDA4

И Марић је показао да је велики новинар — кад хоће. Свака им је на месту у ова не лака времена.

 

иступање и правилне оцене српског посланика Срђана Нога о аболицији и такође више него храброг новинара Дејана Петра-Златановића

https://www.youtube.com/watch?v=S1MPV7wqDlA

 

Већ сам вам писао:

Надам се да сте сви у крепком здрављу и бодри и поред свих притисака и психолошког дављења свих становника света, а посебно овде у Србији.

Ништа не брините ово је економска и социолошка пандемија а не здравствена.

Ја сам о томе говорио давно на tv а и недавно на СРПСКОЈ ТЕЛЕВИЗИЈИ у Црној Гори — у емисија ИСТИНА или ЛАЖ  (новинарке Бранке Чуљић)  Снимак разговора можете погледати на Интернету https://www.youtube.com/watch?v=lVAmLseqBtc

 

Најавио сам да се ближи крај ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ ЛАЖИ. Ево она и сада потврђује тај назив, јер се већином — пласирају лажи, посебно на тв и у средствима јавног (дез)информисања.

 

Мој поданички дух не оправдава ни то што сам 

  1. јавно иступио 15. априла 2020. године наНАУЧНО-ПРАКТИЧНОЈ КОНФЕРЕНЦИЈИ «УЗРОЦИ, ФАКТИ И ПОСЛЕДИЦЕ АКТУЕЛНЕПАНДЕМИЈЕ» ПРЕКО интернет ЗУМ (ZOOM) СИСТЕМА, КОЈУ ЈЕ ОРГАНИЗОВАО РУСКИ ДРЖАВНИ УНИВЕРЗИТЕТ ПРИ ВЛАДИ РУСИЈЕ НА КОЈОЈ ЈЕ УЧЕСТВОВАЛО НЕКОЛИКО ВОДЕЋИХ СТРУЧЊАКА ИЗ РУСИЈЕ ИЗ РАЗЛИЧИТИХ ОБЛАСТИ, ЈЕДНА ПРЕДСТАВНИЦА БУГАРСКЕ АКАДЕМИЈЕ НАУКА И ЈА ИЗ БЕОГРАДА — СРБИЈЕ. 

 

Ја сам изнео следеће тезе и чињенице

Ова МЕДИЈСКА ХИСТЕРИЈА је економска и социолошка пандемија а не здравствена пандемија јер не испуњава све критеријуме за проглашење здравствене пандемије, а смртност од грипа типа «корона вирус  ковид-19» у Русији је мање од 0,1% у односу на број оболелих, ако сам ја правилно сравнио јутрошње податке 15. априла 2020. године. 

 

Ово је проблем светског економског система, јер је у САД наштампано толико зелених папира без икаквог покрића да су постојале две опције: 

– или да се открију на Марсу жива бића која ће прихватити нове количине US долара или 

– да се изазове велики светски рат којим ће да се оправда та енормна задуженост САД од целог света и од Система федералних резерви САД.

 

Мислим да су Кина и САД постигле договор да ова форма замени «рат и марсовце». Тако ће САД моћи да убаце нову количину од 3 трилиона долара у привреду. Томе су се и наши властодршци у Србији понадали, па нас у том циљу и тероришу са овим НЕсаобразним мерама ограничавања слобода и права, посебно старијих лица која оваквим ограничењима убијају. Мени је на пример пукао капилар у оку јер цео дан седим пред компјутером и пишем и преводим моју књигу на српски језик.

 

Поред тога САД морају, као и остале земље Европе (осим Немачке) да поврате производњу у САД и Европу из Кине. Наиме, седамдесетих година XX века САД су своју производњу пренели у Кину да би спречили развој комунизма у том делу света и да би користили јефтину радну снагу. Остале земље Запада Анери су приморали да ураде исто осим Немачке чију производњу нису дирали да се не би повампирио нацизам. 

 

Италијански премијер Алдо Моро није хтео да пренесе производњу у Кину, па су га, по наводима америчког публицисте, специјалне службе САД — убиле приписујући то неким левим, црвеним бригадама које су саме те службе формирале, Алдо Моро је одбијао да изврши деиндустријализацију Италије, јер је схватао да ће то довести до драстичног пада наталитета, што се остварило у целој Европи.

 

Због тога данас умире драстично више Италијана него Немаца. Све је то циркус, јер су подаци и видео извештаји фингирани и надувани.

 

Све је пробни балон да народ схвати да је то фарса — да би следећи пут много мање озбиљно схватили пандемију која ће заиста косити све живо. Има верзија да ће вакцина коју ће пласирати Били Гејтс (а која се већ испробава у Индији) бити средство за помор народа како су радили и са вакцином у време Шпанске грознице — када су (сада испливава на видело) вакцином ширили Шпанску грозницу, па су умирали првенствено они који су ваксинисани.

 

Многе се неистине ових дана пласирају, јер нико не зна зашто је ово овако синхронизовано. Ретке су државе и државници који су успели да се супротставе том диктираном терору из неког «светског коронарног центра».

 

НА ПИТАЊЕ МОЈЕ КОЛЕГИНИЦЕ КОЈА МЕ ЈЕ ПОЗВАЛА ДА УЧЕСТВУЈЕМ У РАДУ КОНФЕРЕНЦИЈЕ — «КАКВА ЈЕ СИТУАЦИЈА У СРБИЈИ?», ЈА САМ ИЗНЕО СЛЕДЕЋЕ;

 

Ја сам, за сада, добро. Допутовао сам ванредним летом из Москве 4. априла 2020. године и бићу у принудној кућној изолацији 28 дана. Ко је то одредио и због чега нико не зна и не објашњава. Скоро сви стручњаци, који овде иступају, скоро да не скривају да се све лажира, јер када наведу колико је људи умрло наведу на крају да су сви боловали и од неких тежих болести. Ваљда немају савести да толико изигравају будале — како то чине многи новинари који су и овога пута показали да су продане душе.

 

Искористио сам време да преведем на српски језик моју књигу ТАЈНА РУСКОГ ХРАМА. Филм на ту исту тему можете погледати у доколици на ЈуТјубу. У Аустралији су спремни да га објаве на српској телевизији али није надсинхронизован превод, а ја не знам то технички да урадим.

 

Успео сам да преведем педесет страница. Остаје још 20 страница за превод, али ми је заиста пукао капилар у оку, па сам у одговору на питање модератора рекао да ми је отекло око, јер се нисам могао сетити како се каже капилар на руском.

 

  1. МЕНЕ ОД ТОГ ПОДАНИЧКОГ ДУХА НЕ ОСЛОБАЂА НИ ЧИЊЕНИЦА коју сам поновио на овој међународној Интернет конференцији, да сам:

2.1. ПОДНЕО Захтев Уставном суду Србије да оцени као НЕуставну Одлуку Вучића, Брнабићке и Гојковићевке о проглашењу Ванредног стања, а посебно на основу тога и свих осталих одлука, а посебно о забрани дијаспори да се врати у Србију.

 

2.2. да сам одвојено  поднео тужбу у Никољском суду у Москви против авиокомпаније која је одказала мој лет за 30.03.2020. године, а и против Вучића, Брнабићке и Гојковићке који су забранили комерцијалне авио летове за Београд.

 

2.3. могуће је да ћу смоћи снаге да поднесем кривичну пријаву против ових који су већ  сада почели да деле својим пријатељима и привредницима 5 милијарди евра уместо прво да надокнаде свима штету коју су изазвали НЕуставном одлуком и НЕсразмерно великим ограничењима привредног и друштвеног живота. Али радост ће им покварити управо они који су и замешали све ово и који покушавају да врате производњу у САД — Доналд Трамп.

Како сам и најавио мом колеги који ми је из Аустралије честитао на храбрости да поднесем тужбу, ово неће бити ВИША СИЛА, јер ће то демантовати прво они који су покушали да VIS MAIOR наметну целом свету,  у невиђеној, у досадашњој историји света, помами и хистерији. И ево то се остварује а човек је жив и здрав и то може да потврди.

 

Остајте у здрављу и држите се и чувајте се, пре света од  психолошког притиска и страха који свакодневно сеју од корона вируса, који могу да шире како им је воља, а посебно када активирају вакцине  

 

Желим Вам наступајуће УСКРШЊЕ ПРАЗНИКЕ у слози и радости

 

До 20. јуна 2020. године надам се да ће све проћи, јер ове године (пошто је година преступна) СУНЦЕ ИЗЛАЗИ У 6 ЧАСОВА управо 20. јуна на Лепенском Виру и око брдашцета Трескаваз формира оријентир у облику слова «А» што је за наше предтке било Божанско «Аз», односно Прапочетак. Видимо се на КолоДарном уранку на Лепенском Виру 20. јуна 2020. године.

 

Надам се да ће српска фолклорна друштва организовати овај КолоДарни уранак 20. јуна 2020. године, мада се исти излазак види и 21. јуна 2020. године у 6 сати ујутру.

 

Говоре НИШТА НЕЋЕ БИТИ КАО ШТО ЈЕ БИЛО ПРЕ КОРОНЕ, а за нас КолоВене/СлоВене ЋЕ И ОВОГ 20. ЈУНА 2020. године, КАО ВЕЋ 12 200 ГОДИНА СВЕ БИТИ ИСТО — СУНЦЕ ЋЕ ОЗНАЧИТИ ПРАПОЧЕТАК — НУЛУ/НУЛТИ ДАН од 13 месеци по 28. дана, тако да нема потребе за додавањем 29. фебруара.

 

Ипак двојица руских колега који су иступали после мене рекли су на Интернет конференцији да део мога излагања садржи елементе «конспирологије». 

 

Нисам имао времена да одговорим да је  израз «конспирологија» израз који су пласирале америчке спецСлужбе да би конпромитовале сваку здраворазумску критику и разобличавање њихових реалних планова и дејстава. 

 

Али су зато неке од учесница конференције узвикивале «Поздрав Србији» и поново када се водећи обратио са посебном благодарношћу учесницима из Србије и Бугарске, поновиле «Поздрав Србији, за Бугарску ћемо размислити!»

 

А ја вам се обраћам, знанима и незнанима, јер је управо сада СРПСКОМ НАРОДУ потребан тај поданички дух стрпљења и трпљења.

 

Мудри афоризам: «Неће Србина убити ни Турчин, ни Шваба, ни промаја а ни инат.. Србина ће убити реченица; Ћути, може и горе!» плаши посебно, јер већина ћути, што је плашило и мудрог Милоша Обреновића више него сви приговори.

 

Процењујем и упозоравам власт на древну КолоВенску/древноСлоВенску мудрост «Све је Коло!» После затворености и полицијских викенда које сте наметнули преварама, повредама Устава Србије, манипулацијама опсенара  (који су још пре десет година морали кривично да одговарају, директора водећих инфективних установа који у телевизијским емисијама одбијају да кажу чиме лече Србе од ове врсте грипа) могуће је очекивати бунт на улицама не само Београда него и свих већих градова Србије.

 

Бунт који нећете контролисати као што чините својим послушницима у СУБОТЊИМ ШЕТЊАМА. Бунт који ће имати разорну моћ и угрозити многе животе.

 

Ја управо овим поданичким тоном и честиткама Ускрса (свима у српским земљама) позивам српски народ да овлада својим емоцијама, да се не постиди својег ћутања, да се не постиди што није заштитио Српску православну цркву од манипулатора и опсенара и превараната и свих осталих климоглава који су учествовали у овом колективном терору над српским народом, да се не постиди што је окренуо леђа олтару и српском храму у Ускршњем слављу.

 

Сада је моменат да схватимо зашто смо били под турским јармом тако дуго. Сада је тренутак да не подлегнемо бунту који видим као могућу реалност.

 

Сада је моменат да будемо сигурни да је Исус Христос Васкрсао и да ће и тама (у коју су нас властодршци угурали, не водећи рачуна О ПОСЛЕДИЦАМА своје параноје) престати макар и 2021. како најављују слуге фармацеутских гиганата и да ће час одговрности пред законом наступити — кад тад.

 

НЕ ЗАМЕРИТЕ НА ОВОМ ПОЗИВУ НА МИРНО РЕАГОВАЊЕ, АЛИ И УПОРНО ДЕЛОВАЊЕ ДА НАМ СЕ НАДОКНАДИ СВА ШТЕТА КОЈУ СУ НАМ ОВИ БЕЛОСВЕТСКИ ОПСЕНАРИ НАНЕЛИ ОВИМ ПРЕКОМЕРНИМ ОГРАНИЧАВАЊИМА СЛОБОДА И ПРАВА У ВРЕМЕ ГРИПА.

 

И да том смиреношћу и утврђивањем одговорности обавежемо будуће владаре и стручњаке да делују одговорно, одлучно, и сразмерно реалној опасности која убудуће може бити и врло реална и равна тифусу којем је наш народ био злочиначки изложен у Првом светском рату о чему се и данас ћути.

 

Распеће Христа је трајало свега два дана — и тиме се ми разликујемо од католика где Ватикан манипулише мукама Исусовим да би терорисали католике. Ми православци смо у вери да су мучења Христа па и нашег заточења један мали миг/тренутак и да је битан ВАСКРС ИСУСА ХРИСТА. 

 

Хростос Воскресе — ВАИСТИНУ ВОСКРЕСЕ.  

 

Све ће бити као и некада 

Ако се ми држимо традиције

 

 

Мене можете контактирати

на електронску адресу                 bozzidar@inbox.ru
по skype:                                        koloven1
у Београду  на тел. и WhatsApp  +38161 322 0670
у Москви  на тел. и WhatsApp     +7929 9 32 23 72
детаљније на                                 www.bozidar.ru