Пријатељи,

 

Сведоци смо одлучности спонзора независности Косова да најкасније наредне године Србија и формално призна независност АП Косово и Метохија. Рачунају при томе на оне чију су свест отровали својим лажима. Зато је једино средство одбране објективна истина заснована на чињеницама којима свако може да приступи и које свако може да провери. Такву истину нуди експертски систем „Правда“ (словенска богиња истине) у чијој су вештачкој интелигенцији уграђени знање, искуство и интуиција врхунских светских експерата из осам области, укључив и оне експерте који су мозак психолошког рата спонзора против српског народа.

 

Континуалном анализом војних, економских и психолошких акција против српског народа од почетка 18. века Систем је открио објективну истину да је стратешки циљ спонзора „КОНАЧНО РЕШЕЊЕ“ српског питања; односно нестанак Србије као функционалне државе и разбијање језгра српског народа. Извод из поменуте анализе објављен је у књизи: „Чији су ставови председника Вучића о Косову и Метохији“. Књига је 01. октобра 2018. предата Генералном Секретаријату Председника за председника Вучића.

 

Штампана књига може да се наручи на: www.amazon.com, каталошки број 1725852179, а електронској може бесплатно да се приступи на http://www.tjvodici.com/pritisakfb/

 

Омогућен је и бесплатан увид у онај део базе знања поменутог система у коме су меморисане поруке у психолошком рату од разбијања Југославије 1991. године до дана приступа адреси www.tjvodici.com („RESETUJ“). Поруке се свакодневно снимају, а пре меморисања оне се, уз подршку вештачке интелигенције, дешифрирају, тестира се њихова истинитост и процењују ефекти.

Зато је део експертског система који омогућује увид у меморисане поруке својеврстан ДЕТЕКТОР истинитости којим се на лажи спонзора свакодневно одговара објективном истином. ДЕТЕКТОР даје текст поруке са напоменом о анализи. Из тога логично следи да се редовним праћењем детектора штите здрави и лече они чија је свест измењена лажима спонзора.

Да је „коначно решење“ српског питања стратешки циљ спонзора публиковано је 2017. у књизи: „Тотални психолошки рат против Срба – Коначно решење српског питањa“, (Т. Јовановић, 2017). Данас се то види и голим оком.

Први корак је учињен: Србија се одрекла Резлуције 1244. Доказ: председник Вучић од почетка „унутрашњег дијалог“ ни једном није поменуо Резолуцију 1244, као могућу основу за решење статуса АП Косово и Метохија. Уместо тога предлаже „разграничење“, у ствари комадање Србије. Проверите ове тврдње Детектором.

Једини начин да се спречи „коначно решење“ српског питања јесте да се лажи спонзора одстране из свести људи објективном истином. Пошто су главни штампани и електронски медији резервисани за спонзоре и њихове телале, остају само алтернативни начини ширења објективне истине. Такви алтернативни извори су и поменуте књиге, а посебно ДЕТЕКТОР истинитости.

Уз подршку вештачке интелигенције урађена је симулација која је показала да би 10000 редовних корисника ДЕТЕКТОРА било довољно да се формира чврсто језгро отпора „коначном решењу“ српског питања. Учинимо све што можемо да се то језгро формира што пре! То је

најмање што данас можемо да урадимо за опстанак српског народа и наше Србије. Сутра ћемо морати и хтети и више, али биће касно!

Божидар Милосављевић Козарски , МСР.                                                          Београд, 01.12.2018.

Томислав Јовановић, ИТ професор.