организатори
Центар за континуирану медицинску едукацију
Accademia integrativa
Центар за неформално образовање одраслих
Institut Alfiega
Српско професионално удружење алтернативне и комплементарне медицине
СПУКАМ

учесници Округлог стола:
ван. Проф. Сузана Миљковић: Антисептици и њихово дејство
проф. Станиша Стојиљковић: Нанотехнологија и ковид 19
др Светлана Митошевић: Валентина Юрьевна Миронова
др Људмила Вукосављевић: Могућности квантно-информационих система др Славица Аранђеловић: Кратка анализа пројекта Ковид-19.

учесници који су се путем писма обратили скупу:
прим. Др Зоран Николић: Фитотерапијске препоруке
Дамир Пејин, хомеопата: Хомеопатске препоруке
Мр сц Жарко Степановић: Апитерапија у превентиви и постковид опоравку

Интегрални текст и видео снимак Округлог стола: http://www.quanttes.org.rs/okrugli-sto

РАЗМАТРАЊА: ЧИЊЕНИЦЕ И ПРЕПОРУКЕ
приредила др Славица Аранђеловић
доктор медицине, мултидисциплинарна едукација у области алтернативне медицине и здравственог менаџмента
контакт: quanttesukm@yahoo.com ; 063 354 143

УЗРОК: недовољно потврђен узрочник: вероватно здружено дејство више чинилаца:
– ИНФЕКТИВНИ АГЕНС-који врло брзо мутира (мРНК-претпоставка да је вирус……..);
– ИМПЛАТАБИЛНИ БИОМЕТРИЈСКИ СИТЕМ (биоинжињерска испитивања скривена од већине некомпромитованих и некорумпираних научника и јавности);
– ХЕМИЈСКО ОРУЖЈЕ: сарин, рицин;
– НЕЈОНИЗУЈУЋА ЕЛЕКТРОМАГНЕТНА ЗРАЧЕЊА (5Г МРЕЖА, систем ХАРП);
– НАНОЧЕСТИЦЕ ТЕШКИХ МЕТАЛА ИЗ АВИОНА (кемтрејлс);
– ГМО, СТРАХ, ХРОНИЧНИ СТРЕС…
– УТИЦАЈ ЦИКЛИЧНЕ АКТИВНОСТИ СУНЦА, када се на Земљи дешавају промене, од мање приметних до катастрофичних ( сваке 21г, на 380 г или сваке 30 000 те године)
Све ово је добро познато светским моћницима, који користе ово стање за приземне геополитичке поделе.

У овом контексту свакако треба навести процес позитивне мутације, као једног од начина даље еволуције људског рода као предуслова опстанка;
МОГУЋИ МЕХАНИЗАМ ДЕЛОВАЊА
Коришћен цитат непознатог аутора са малим допунама: “… Из необележених авиона се прво врши “запрашивање“ кемтрејлсима, нано честицама алуминијума, баријума и сл., под изговором неутралисања / борбе против климатских промена. Или отровом Сарин који у блажој варијанти индукује тегобе сличне оним изазваним Ковидом. Заједно са овим честицама се избацују милијарде вируса сличних димензија. Удисањем човек убацује оба садржаја и онда на “сцену“ ступа 5Г. ..» Без 5Г, осетили би се симптоми само загађења или блаже инфекције, сличне грипу…..
Активацијом 5Г долази до активације биометријског импланта, до екстремног загревања околних молекула (кроз које иначе пролази нано Алуминијум јер је мањих димензија) јер нано честице осцилују или се врте огромном брзином. Могући опсег ЕМФ од 30-300ГХз. ( тренутно се причао 90 ГХз !!!). У том опсегу су фреквенце биолошких организама (и човековог!) и у зависности од фреквенце и резонантног деловања са органима и ткивима, са емоцијама, добијамо врло разнолику клиничку слику: пре свега ИЗДВАЈАЊЕ ЈОНА ГВОЖЂА ИЗ ХЕМОГЛОБИНА, немогућност везивања са кисеоником-слика ВИСИНСКЕ БОЛЕСТИ…упалу плућа (непознату до сада), микрокоагулацију…тренутну смрт услед срчаног застоја итд!!
ПРОВЕРИТИ РАСПОРЕД 5Г МРЕЖЕ (тврде да су распоређене поред карантина и ковид болница??!!!)

ПРЕПОРУКЕ
Највећ́е претње са којима смо тренутно суочени су:
СТРАХ (због поплаве негативних вести на мејнстрим медијима, због губитка посла, због несигурне егзистенције, због опречних информација из „стручних штабова“…што све води ка синдрому хроничног умора) , ИЗОЛАЦИЈА (физичка и социјална дистанца), МАСКЕ, ВАКЦИНА, ПРЕКОМЕРНА УПОТРЕБА АНТИСЕПТИКА И ДЕЗИНФИЦИЈЕНСА, ЗРАЧЕЊЕ 5Г МРЕЖЕ, ХЕМИЈСКО ЗАПРАШИВАЊЕ, НЕДОВОЉНО ЕФИКАСНА ТЕРАПИЈА ЗАПАДНЕ МЕДИЦИНЕ….

ХОМЕОПАТСКЕ ПРЕПОРУКЕ
Дамир Пејин

хомеопата, Енглески колеџ за класичну хомеопатију, LICH
контак: damir.pejin@gmail.com

Arsenicum album : у стањима високог степена анксиозности и страха од заражавања. Идеална је и као превентива за све оне који су јако забринути да би нешто могло да се деси, да ће се разболети… Што се физичких симптома тиче индикован је за стања повишене температуре које прати језа, дрхтавица, јак унутрашњи осећај хладноће. Такође, врло карактеристични су и пекући болови (грло, бронхије, плућа…) које прати велика анксиозност, забринутост за здравље, страх. Поред тога, симптоми, посебно респираторни (кашаљ, осећај гушења, отежано дисање…), знају да се погоршавају ноћу, иза поноћи…

Aconitum у најкраћем могућем року. Све што почиње нагло и изненада; температура, претходно изазвано страхом, шоком или излагањем хладноћи , је индикација за овај лек.
Симптоми су изненадни пекући и тиштећи болови, висока температура или осећај температуре са сувом кожом и слузокожом, велики физички и психички немир, жеђ за хладном водом, врели и црвени отоци…
Oscilococcinum, настао је у време епидемије Шпанске грознице. У неким студијама поредили су га са оселтамивиром (антивиротик, познат под фабричким називом Tamiflu).Индикације: све врсте грипа, посебно у почетној фази. Епидемијски типови грипа са јаком вируленцом, грипозна стања праћена великим боловима у мишићима и главобољама.

Др Светлана Митошевић , доктор медицине, офталмолог, акупунктуролог, хомеопата, практичар квантно-информационих система; : mitosevic.md@gmail.com ; 063 895 53 42
Дамир Пејин , хомеопата: 064 437 52 50
ОВЕ ХОМЕОПАТСКЕ ПРИПРАВКЕ МОЖЕТЕ НАБАВИТИ У ХОМЕОПАТСКИМ АПОТЕКАМА:
ЗЕЛЕНА АПОТЕКА ДАВИДОВАЦ:
Београд: 011 32 22 604; Нови Сад: 021 422 717; 021 2700272; 021 63 62 255; 021 66 11 440.
ХОМЕОПАТСКИ ЦЕНТАР ЈЕВРЕМОВАЦ: 011 329-14-02, 069 329 1402; Faks: 011 278-58-78

МОГУЋНОСТИ КВАНТНО-ИНФОРМАЦИОНИХ СИСТЕМА
У ПРЕВЕНТИВИ И ПОСТКОВИД ОПОРАВКУ
др Људмила Вукосављевић

доктор медицине, мултидисциплинарна едукација у области алтернативне медицине
контак: ljudmilav@yahoo.com

Имајући у виду разматрања о утицају електромагнетног зрачења на биолошка ткива, можемо закључити да ЕМ зрачења, којима се излаже организам човека у току било ког поступка КВАНТНЕ МЕДИЦИНЕ, је само мали део од укупне енергије којом већ располаже квантно-информациони систем човека. Многи научни радови потврђују да емитовање одређених опсега фреквенци путем различитих квантно-информационих система могу да ослабе, чак и пониште, дејство повећаног електромагнетног смога, који штетно делује на електромагнетни омотач биолошког система.
НА ИНТЕРНЕТУ МОГУ СЕ НАЋИ КОНТАКТИ И ДРУГИХ ОРДИНАЦИЈА У КОЈИМА СЕ ПРИМЕЊУЈУ МЕТОДЕ КВАНТНЕ МЕДИЦИНЕ.

НАНОТЕХНОЛОГИЈЕ И ЊИХОВА УЛОГА У ЈАЧАЊУ ИМУНИТЕТА СА ОСВРТОМ НА ТРАДИЦИОНАЛНУ И ИСКУСТВЕНУ МЕДИЦИНУ
Проф.др Станиша Стојиљковић

Технолошки факултет Лесковац, Универзитет у Нишу
Контак: stanisastojiljkovic@gmail.com

Комбинација система чишћења организма, балансиране исхране са истовременим коришћењем глине за оралну употребу, глине за мазање предела јетре, термоглине за нагревање и емулзије на бази глине за потапање тела потпомаже процес детоксикације.
Истовремено коришћење нанолипозомалних препарата попут витамина Ц са цинком, селеном и осталим олигоелементима путем праха постбиотика обезбеђују се услови јачања имунолошког система и спречава инфекција Ковидом 19. Перманентно мазање ноздрва етерисан инхалатором спречава брзи продор вируса у ћелије.
Поред предложених поступака истовремено особе које су медицински зависне од лекова потребно је да узимају нанолипосомски ЛАКТОФЕРИН, који има антинфламаторно, антибактеријско, антивирусно и др. позитивна дејства.

АНТИСЕПТИЦИ И ЊИХОВО ДЕЈСТВО
Прoф. др Сузана Миљковић

Фармацеутски факултет Универзитета у Новом Саду
Контак: miljkovicsuzana7@gmail.com
– Препоручена употреба хемијских антисептика и средстава за дезинфекцију покреће многа питања: нема деловања на вирусе, стварање резистентних бактеријских сојева, појава нежељених ефеката на кожи, пре свега нарушавање равнотеже резидентне микрофлоре, као и слабљење функције баријере и олакшан продор супстанци у дубље слојеве коже , што ће свакако довести до алергијских појава;
– све је веће интересовање за препаратима који користе природне састојке (нпр. биљне екстракте и етарска уљаитд.), који имају антисептичко деловање, а истовремено продужавају период антимикробне активности препарата на бази алкохола и чувају резидентну микрофлору руку;(AromaTea, www.aromaterapija.co.rs; 069 222 1964; infoaromatea@gmail.com).

ФИТОТЕРАПИЈСКЕ ПРЕПОРУКЕ
прим. др Зоран Николић

епидемиолог, акупунктуролог, фитотерапеут, руководилац теоријске наставе у школи фитотерапије. Од 2004. власник приватне фирме за производњу лековитих биљних производа – чајева и крема „Dorotej Pharm“.
контакт: : felrok52@gmail.com

Препорука:
Попити 2-3 пута дневно шољу чаја од мајчине душице , од чубра (ртањског чаја) , од тимијана , од вранилове траве (origanum vulgare) , од кантариона , од смиља, од нане, аванде, босиљка, итд . Инхалирати грло и ноздрве над овим топлим чајевима, који се могу и мешати међусобно (највише 4-7 биљака у мешавини, у подједнаким деловима), управо због чињенице да се вирус корона прво пар дана задржава у грлу, а да не подноси услове топлоте. Најједноставније се инхалирати над шерпицом, заклоњено газом, неком чистом крпом.
Користити у исхрани и доста белог и црног лука, због осведочених супстанци, које јачају имунитет и одбрану организма.
Користити и доста прополиса у спреју. Уз чајеве додати и доста витамина Ц, по 2 гр у сваку шољу чаја и то онда када чај није сасвим врео .
Možete kontaktirati i laboratoriju BIOSS: www.bioss.rs , imaju jedinstveni fitopripravak ViR-BAC!)

АПИТЕРАПИЈА У ПРЕВЕНТИВИ И ПОСТКОВИД ОПОРАВКУ
<ем>мр сц Жарко Степановић
сертификовани апитерапеут
контак: z.stepanovic2013@gmail.com

/strong>Препорука , која је у складу са апитерапијским научним и практичним изворима, је да се пчелињи производи ради превентиве грипа узимају у дужем временском периоду од два до три месеца, прописане дозе.
Код првих знакова који указују на обољење вирусног порекла, поред наведене прописане дозе меда, коју треба наставити, обавезна је инхалација (парна) у домаћим условима: у 1л прокључале воде ставити једну супену кашику чаја од камилице, затим када се мало прохлади, додати једну супену кашику липовог меда, 30 капи 20% тинктуре прополиса инхалирати свако вече по 15 минута (удисањем лековитих испарљивих материја на нос и уста).
Направити благи раствор тинктуре прополиса (30 капи на 100 мл чаја од жалфије, нане, камилице, липе) и таквим раствором свакодневно испирати усну дупљу, грло и руке.
Направити кашу од једне главице белог, једне главице црног лука (лук се уситни, згњечи) и помешати је са одговарајућом дневном дозом меда (за особу од 60 кг – 120 г меда), растворити у чаши топле воде и узимати 2-3 пута дневно по једну супену кашику. Истом кашом премазује се слузокожа носа. Пити чајеве од зове, липе, жалфије, нане, камилице, шипка са медом, топло млеко са медом и слатком павлаком.

Шта још можемо да урадимо зa себе и шта бисмо препоручили другима

1) Највећ́а претња са којом смо тренутно суочени је огромна количина страха. Ослободити се страха, било које врсте тако што ћемо да владамо својим емоцијама.
2) Знање штити; уколико имамо потребу, кренимо са сопственим истраживањем.
3) Ограничимо гледање телевизије, читање новина, присуство на друштвеним мрежама. Никад већи број лажних информација „слободно“ доступих, који су хипнотички отварач и чини нас подложним сублиминалној пропаганди.
4. Посветимо се читању књига, хобијима за које до сада нисмо имали времена.
5) Делимо знање и помажимо другима без очекивања. Морамо да схватимо да је решење само у нама и да за постизање тог циља имамо снагу, коју треба да пробудимо!
6) Уудаљимо се од сваког ко покушава да утиче на нашу слободну вољу.
7) Не дозволимо да будемо присиљени да радимо ствари за које верујемо и знамо да нису уреду.
8) Не кршимо слободу других поштујући њихово право на различита мишљења.
9) Вршимо строги одабир апликација на нашем мобилном, јер су многе у служби угрожавања права на приватни живот и слободу.
10. Напаравимо сопствени план и програм здравог живота. Не требају нам обимни стручни савети, само чиста повезаност са собом и потребама сопственог тела: једимо храну без конзерванса, избегавајмо прерађену, индустријску храну, генетски модификовану. Користитмо одговарајуће природне витамине, минерале, хранљиве материје итд. Почнимо да припремамо храну у сопственим кухињама. Ако имамо башту, започнимо са садњом сопствених органских култура да бисмо били мање зависно од система који жели да контролише све залихе хране и да их затрује са пестицидима и ГМО. Повежимо се са породицама или удружењима која се баве производњом природних производа .
11. Изађимо на сунце и свеж ваздух примењујући вежбе дисања и друге физичке активности.
12) Одвојимо се од мобилног телефона: не стављајмо га поред главе за време спавања. Вратимо се повремено старим жичаним телефонима.
13) ) послушајмо старије и мудрије; имали су времена и могућности да стекну драгоцено искуство. Јер, ове претње нису непознате љидском роду.
14) Посветимо се деци онако као што су се наши преци посвећивали нама. Интернет можда има већи број информација, али не може да васпитава нашу децу, јер не зна шта је ЉУБАВ!
15) посветимо се старијима, јер су нас задужили и заслужили спокојну старост!
ШИРА ДРУШТВЕНА АНГАЖОВАНОСТ
– АКТИВНОСТИ ПРОТИВ НАМЕТАЊА НЕИСПИТАНИХ ВАКЦИНА-наводно антиковид заштите , било ког произвођача;
– АКТИВНОСТИ ПРОТИВ УВОЂЕЊА 5Г МРЕЖЕ, без валидних научних доказа о нештетности на биолошке организме;
– ПРЕВАЗИЛАЖЊЕ ЕКОНОМСКОГ, ЗДАРВСТВЕНОГ, ПРОСВЕТНОГ, КУЛТУРНОГ… КОЛАПСА;
– Ангажовати се на успостављању нецензурисаног информативног система, заснованом на другачијем приступу пројекта ковид, у коме је присуство поремећеног стања здравља само

један сегмент;
– Организовати континуирану размену знања, информација и искустава, како домаћих, тако и страних стручњака у оквиру округлих столова, интерактивних дискусија путем свих расположивих средстава комуникације;
– Ангажовати се у ширењу стручних информација на професионалан начин;
– Залагати се за јавне дискусије на којима би се мултидисциплинарно и без цензуре разговарало о било којој вакцини, било ком поступку, масовно примењеном, који би могао да наруши целовитост људског тела, о увођењу нових генерација информативне комуникације, о било којој теми која се тиче опстанка и интегритета појединца и друштва у целини.

Приредила: др Славица Аранђеловић