(Данас је у Београду одржана јавна седница Покрета уставобранитеља Србије. На самом скупу, одржаном на платоу испред листа „Политика“, са почетком у 12.44ч (упућивање на Р1244 СБУН), присутнима се обратило десетак говорника. Међу осталима: чланови Првог београдског одбора Уставобранитеља (Божидар Митровић, Данко Васовић – председник Одбора, Лука Јоксимовић Барбат), Мирослав Шолевић, Биљана Ђоровић, Мирко Радаковић, Слободан Добрић, Сузана Лазаревић, Љуба Манасијевић, Радован Миљанић…

Мила Алечковић, која је била у немогућности да присуствује јавној седници, упутила је писмо подршке које је прочитано присутнима и које дајемо у целини.)

ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ,

Окупљени око акције УСТАВОБРАНИТЕЉА, ми СУВЕРЕНИСТИ у потпуности подржавамо вашу иницијативу и борбу за најважнију ствар у данашњој Србији: да фалсификована Скупштина на силу, на фалсифоковани начин, по наређењу глобалиста а у реализацији њихових гаулајтера у Србији, не промени постојећи Устав РС, бришући из његове преамбуле територијалну целовитост Србије и Косово и Метохију. Али, опасност од промене Устава није само у томе. Устав РС гарантује основна права и слободе људи, заштиту од физичког и психичког мучења, и његова промена отвара све могућности гаулајтерима светских сатаниста да српски народ сведу на статус колективног роба и жртвованог експерименталног пацова. Заштита Устава је суштинска зато да нас не би убијали отровним вакцинама, да нам не би одузимали децу, да нам не би ставили контролне камере на сваки ћошак улице, да нам не би пуштали отровне материје и гасове и да не бисмо, ми српски народ, били први обележени за ликвидацију у малтузијанском програму „редуцирања“ сиромашних популација. Сви сте чули последње сведочанство италијанског новинара Никола Бизија који је потврдио да је данашњи председник Србије добио огроман новац за програм „мера затварања народа“. Ми сада знамо да су људи у врху данашње државе спремни на све и да ће нас за веће суме новца продати без милости као везане робове са брњицама на устима у бившим вековима!
Одбрана постојећег српског Устава је последњи правни акт који може да нас заштити ! Ви Уставобранитељи то сте одмах схватили, а ми смо донели Декларацију Суверениста. Из овога следи да ће будућност бити наша заједничка борба у великом уједињеном суверенистичком народном фронту, јер смо сви ми заједно Суверенисти и Уставобранитељи.
Деценијски борци за суверенизам из српског расејања, чланови покрета ОТАЏБИНА, а данас окупљени око листе СУВЕРЕНИСТА коју су покренули Саша Радуловић и покрет ДОСТА ЈЕ БИЛО, уједињени смо идејно са вама Уставобранитељима у великој борби која нас чека!
Зато, драги пријатељи, збијајмо редове и спремајмо се за велики покрет отпора на јесен! Нећемо дати Устав, ни Косово, ни слободу, ни наше достојанство! У тој борби бићемо – сви за једног и један за све!

Мила Алечковић