Овај коментар на филм „Pandemijske laži – film (srpski prevod)“

https://m.youtube.com/watch?v=rpYMTqHCQ2

посвећујем посебно људима које су светски моћници затворили у одређено информационо поље, користећи пре свега средства информисања и систем школске индоктринације, потпуно им затварајући могућност логичког закључивања.

 

Када таквим људима покушате да докажете да постоји светска влада која ради на уништењу човечанства, одмах ће вам, често са подсмехом, рећи како је у питању обична теорија завере.

Да бих вам доказао да није у питању теорија завере већ ЗАВЕРА У ПРАКСИ, размислите само како ће се за 100 година говорити о бомбардовању наше земље осиромашеним уранијумом. Можете бити потпуно сигурни да ће вам и тада говорити да није било никаквог осиромашеног уранијума  и да је то чиста измишљотина. И ви ћете им поверовати потпуно занемарујући податак да се стопа повећања малигних болести не изражава у процентима већ у броју пута.

Шта ћете – склони смо забораву, наравно, опет као последици заглупљивања.

 

Наравно да ће такви људи назвати теоријом завере и спорадична писања о трговини људским органима, не схватајући при том да је акција која се спроводи у Србији – продужи живот, донирај своје органе – започела тек након догађања на Косову и Метохији.

 

Можда таквим људима и не вреди писати, али, хајде да макар проширимо причу међу својим пријатељима. Покушајмо макар да разумемо да светом управља једна мала група моћника, која опијена охолошћу и богатством себи даје за право да стане изнад космичких закона и која покушава да природи покаже како они могу некажњено да раде шта пожеле.

 

Пошто такве ствари не могу да изведу самостално, увек на власт доводе послушнике који својом бахатошћу и диктатуром често превазилазе чак и своје наредбодавце.

 

И за такву врсту (не)људи увек ми на памет долази она реченица Достојевског –

БЕСКРУПУЛОЗНОСТ УВЕК РАЂА АМОРАЛИЗАМ, А ОСЕЋАЊЕ СВЕМОЋИ УВЕК РАЂА НАСИЉЕ.

Једино нисам до краја разумео Фјодора Михајловича, да ли је мислио на насиље те врсте људи према осталима или је можда помислио и да ће то у неком моменту родити буђење народа и насиље над насилником.

 

Наравно да ће одговор неприкосновене мајке Природе бити моменталан. Сетите се само како је Природа у једном тренутку схватила да је грешком направила диносаурусе и онда их у трену збрисала са лица Земље. Плашим се да ћемо и ми, људска врста, уколико се не дозовемо памети и не уклонимо банду, врло брзо доживети судбину диносауруса.

 

Душан