ПРЕДСЕДНИКУ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

Ани Брнабић

ПРЕДСЕДНИКУ СКУПШТИНЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

Ивици Дачићу

Ставови које сте као Председник Србије недопустиво прећутали на штету српског народа, Србије и најстарије српске дијаспоре кршећи и игноришући међународно јавно право

Господине Вучићу,

Изражавам Вам као председнику Српске Напредне Странке благодарност што сте:

• бољшевичку изборну паролу «Заједно можемо све» (која је идентична бољшевичкој из 1917. године: «Доле стид» која је водила у зверства и геноцид над руским народом када су у «Црвеном терору» физички истребили целе слојеве у Русији, што је највећи геноцид почињен у историји човечанства), која је најављивала и срамну – предају Косова и Метохије Албанији,
  • ипак заменили на доминантну председничку изборну паролу али и изборну паролу целог СНС «Мир, стабилност, Вучић» и изјаву – Вучић: «Сачуваћемо мир и стабилност» https://www.sns.org.rs/novosti/vesti/vucic-sacuvacemo-mir-i-stabilnost

Али и парола «Мир, стабилност, Вучић» је, због тога што мир не зависи само од Вас или од Србије:

• или обраћање непријатељима Србије у окружењу, или
  • изборна шарена лажа, или чак,
  • како народ каже — призивање несреће, са чиме се не ваља играти.

Као професор учио сам моје студенте да правник:

1. мора да буде храбар  – да свом послодавцу скрене пажњу:
    •  да текст, који припрема са насловом – Уговор јесте само Споразум (Agreement) то јест сагласност страна о битним елементима посла,
    • док је Уговор (Contract) укупност Споразума (Agreement) о битним елементима посла и меродавног права које ће се примењивати на тај однос, јер послодавци често желе да не унесу неке одредбе (у текст Споразума), које се по сили закона примењују на уговорни однос,
  2. мора да унапред, са страхом сагледа које повреде могу наступити у – процесу извршења Уговора, па да на основу тога предвиди оне одредбе у тексту Споразума/Уговора, које треба да спрече те могуће повреде уговора или предвиди мере за отклањање последица које због тих повреда могу, ипак, да наступе – како би се што пре отклониле повреде или надокнадила штета.

Кад се цео свет позива на међународно јавно право – Ви о међународном јавном праву ћутите у међународно-правним и дипломатским односима Србије, чиме Ваше нечињење наноси штету Србији, српском народу и историји Србије, док се о томе «јуначите» у полемици са признатим «хомосексуалицем» а пред Вашом бившом љубавницом у оквиру предизборне кампање.

Управо у том смислу, поводом Ваших паничних иступања на тв да се – на Вас лично врши невиђен притисак што треба да Вам подигне изборни рејтинг и заплаши бираче а вас представи као хероја који смело, али само на тв екранима говори о нацистичком НАТО бомбардовању Југославије 1999. године, допустите да Вас подсетим да:

1. нисте искористили право истинског државника и представника Србије да амбасадор Србије у УН (који срамотно лоше натуца енглески језик) на ванредној Скупштини Уједињених нација изнесе да су НАТО и авиације 16 земаља без одобрења УН бомбардовале УРАНИЈУМСКИМ БОМБАМА Југославију, што је била војна агресија на суверену земљу Југославију: могуће је да сте ово оћутали да не би постигли ефекат «Јеремић – Варади» који су злонамерно изазвали у Суду правде у Хагу, али је чињеница
    1. да нисте упутили дипломатску ноту протеста ни једној од земаља (које сада оцењују безбедносну акцију Армије Русије као војну агресију) – чланица НАТО као и НАТО у целини, које су са зликовачким антисрпским говором мржње и позивања на линч над сувереном државом Југославијом и над српским народом, починиле злочиначку војну агресију 1999. године на СР Југославију и пре свега на Србију: Белгији, Холандији, Данској, Чешкој, Француској, Немачкој, Мађарској, Италији, Шпанији, Турској, Канади, Велико-Британији, Норвешкој, Пољској, Португалји и Сједињеним Америчким Државама, па сте дипломатску ноту протеста морали упутити и оним земљма које су омогућиле прелете зликовачких авиона над својим територијама да би од свих тих земаља и организација захтевали накнаду штете у складу са њиховим признањима – шта је војна агресија, јер је међународно јавно право и ствар праксе која се ствара и дефинише,
  2. срамно спречавате од 2014. године да се сазове рад било ког органа српске дијаспоре – који су легално изабрани према још увек важећем «Закону о дијаспори Србије и Србима у региону», те Вам се ја обраћам и у својству председника Савета за статусна питања дијаспоре јер ови органи нису распуштени и од Вас, Ивице Дачића и Томислава Николића никада нисмо добили одговор на Одлуку Прве електронске седнице Савета за статусна питања Скупштине дијаспоре и Срба у региону Владе Србије са гласањем од 04. до 06. фебруара 2013. којом смо вас позвали да не приступате Бриселским споразумима док не затражите да се ПРОГНАНИХ 250 000 Срба врате на Косово и Метохију, као што се и сада Словени прогањају из уКрајине, за потписивање којих ћете морати кад тад да кривично одговарате,
    1. нисте ни Ви нити Министарство спољних послова нити такозвана Канцеларија за сарадњу са дијаспором и Србима у региону (на чије сте чело довели по моделу каубојско-индијанских филмова Гари Купера француске националности само да дели паре дијаспори, чиме јој наносите штету) затражили заштиту права прве организоване српске «дијаспоре» која се на основу Указа Јелизавете Петровне Романове, руске царице населила 1752. године на простору НовоРосије односно оКрајине Руси, у Новој Сербији (од 1920. године у Кировоградској области, садашње централне уКрајине), односно 1753. године у СлавјаноСербији  (садашњи делови Луганске Народне Републике, Доњецке Народне Републике и мањег дела на територију Русије) које су имале своју аутономију све до доласка бољшевика који су по налогу Лењина и структура које су га плаћале формирали уКрајину као засебну бољшевичку републику, о чему смо Вам доставили карте и друге доказе њихове аутономије све до 1920. године,
  3. нисте, поводом безбедоносне акције Русије у циљу заштите Руса од нацистичких одреда такозване уКрајинске армије – рекли ни једну једину реч о праву СлоВена на самоодбрану свог народа па и на право Русије на самоодбрану, чиме сте најблаже некоректно поступили против не само Русије као свог стратешког партнера него и против сваког оног војника Југославије и Савезне Републике Југославије који су као и генерали штитили Устав СФРЈ и територијалну целовитост Југославије и територијалну целовитост СР Југославије и Србије са саставним делом Косова и Метохије,
    1. Ви нисте ни једну ноту упутили у циљу заштите српских генерала или представника који леже по казаматима Британије и Европске уније само због тога што су бранили своју земљу, Устав и српски народ поводом предлога Запада који сада предлаже Зеленског за Нобелову награду, само због тога што то исто чини, без обзира што је рат који је вођен на простору Југославије био фиктивни, Брозом одобрен, «Напуљски рат ради отписа Брозових кредита» добијених ради посредовања Југославији у робној размени Запада са СССР у време Хладног рата а према «Напуљским условима потписаним 1980. године» да земља која преживи грађански рат не враћа део међународно добијених кредита.
      1. Ви сте само учинили да се језуита који је у Хашком трибуналу пропагирао тзв. хрватски језик, ослободи из Хашког трибунала јер је Ваш протеже пошто је Запад преко СРС и СНС у XIX веку довео на власт Цинцаре као што је истим методама и партијама у ХХI на власт довео албанократију на челу са Вама.

У том смислу Ваше не деловање је кукавичко и велеиздајничко јер у историјском смислу остављате тезу да је ЈНА извршила агресију на Словенију, Хрватску и некакву муслиманску БиХ, што је апсолутна лаж и управо је супротно јер је ЈНА морала бранити Устав и територијалну целовитост Југославије али чак ни то нису чинили јер су били под терором Брозове идеологије и ОЗНЕ којом су чак и у то време управљали агенти Ватикана. Али је управо због тога логично да се у Вашем председничком изборном споту појављује зграда са усташком ознаком «U» коју сте подигли на «променади Београда на води», где ће бити и споменик жени која је спашавала српску децу из нацистичко-усташких логора смрти али и омогућавала да буду покатоличена – тиме што их је одводила у усташке породице што је био један од облика усташко-ватиканске стратегије: «Трећину Срба побити, трећину прогнати а трећину покатоличити»!!!

Због тога предлажем да се заложите за хитно одржавање СВЕСЛОВЕНСКОГ САБОРА преко Интернета са равноправним учешћем представника Русије али тако да сваки делегат докаже да је Словен у последња три поколења, јер се врши стравичан геноцид над СлоВенима па су целокупна Влада и Председници уКрајине – хАзАри односно Јевреји (од којих су многи слоВенског порекла чији су преци примили јудаизам а не хришћанство) па планирано од Запада исељавање пет милиона најбеднијих становника Украјине – слоВенског порекла може бити још једна нова етапа етничког чишћења православних СлоВена, какво је обављено на Балкану када је у етничким чисткама незабележеним у Европи:

• протерано из такозване Хрватске преко 650000 православних Срба
  • протерано из јужне српске покрајине под терором НАТО јединица 250000 православних  Срба,
  • протерано 100000 православних Срба из такозване муслиманско-хрватског дела Босне и Херцеговине,
  1. Ви сте и ову прилику егзодуса народа из уКрајине Руси, пропустили да, као председник Србије – укажете на најстрашнија етничка чишћења православних Срба из Републике Српска Крајина и са Косова и Метохије у историји Европе, која су почињена само да би ваши коалициони партнери –  социјалисти довршили свој бољшевички злочин  (исцртаних унутрашњих граница које су претворили у међународне), како је председник Русије Путин правилно оценио ту «атомску бомбу Лењина са задржаним паљењем» коју су активирали 1991. године и у СССР и у СФРЈ,
    1. ово нечињење је тим већи злочин и превара пошто је Вама лично и СНСу преко 100 удружења прогнаних Срба из тзв. Хрватске, у форми потписаног Споразума поверило да их заступате у Скупштини Србије и у свету у вези тих етничких чишћења и заштите њихових права, али сте их и ви издали и срамно ћутите и у овом моменту када цео свет говори о прогнаним уКрајинцима, док о прогнаним Србима – ћуте благодарећи Вама лично,
    2. Ви о томе нисте проговорили ни једну једину реч у међународним иступањима нити сте упутили било коју ноту Владама НАТО чланица – нити сте тражили хуманитарну помоћ иако сте примајући 1 000 000 (милион) прогнаних православних Србапретворили Србију у велики нови концентрациони логор Јасеновац јер је од 1943. године у усташким логорима у НДХ доминантни метод убијања Срба – био метод изглађивања (иако су очували и даље још 51 других метода клања, спаљивања … Срба), тако да, због Ваше дипломатске неактивности да до данас није затражена ратна одштета за ГЕНОЦИД НАД СРПСКИМ НАРОДОМ у Првом и Другом светском рату:
  1. преко 250000 Срба прима пензију мању од 16 000 динара – мање од 136 евра, на шта не могу да преживе ни они ни њихови чланови породица,
  2. преко 500000 Срба прима пензију мању од 25 000 динара – мање од 213 евра, на шта не могу да преживе ни они ни њихови чланови породица,
  • преко 500000 Срба и других становника Србије не примају било какву пензију а пре свега су то прогнани православни Срби са простора оцртаним границама Лењина и Броза које су смисли њихови финансијери из Ватикана, немачке војне команде и такозвани амерички банкари.
    1. Ви и Ивица Дачи нисте допустили да у Скупштини Србије посланици Србије чак ни 2022. године гласају за «Резолуцију да је усташким логорима и нацистичкој творевини НДХ почињен геноцид над српским народом», коју је предложило Удружење преживелих логораша тих стратишта за ликвидацију Срба, Јевреја и Цигана, те у Београду ни у XXI веку не постоји «Музеј геноцида над српским народом» већ пет канцеларија на четвртом спрату на Тргу Николе Пашића 11 без изложбеног простора носе безлични назив «Музеј жртава геноцида» (иако по важећем закону не би могли да се називају музејем уопште).

Ви «с мене па на уштап/врло ретко» поклањате станове једном проценту( 1%) прогнаних Срба на простору Србије чиме завршавате усташко и НАТО етничко чишћење православних Срба односно ХИЉАДУГОДИШЊУ СТРАТЕГИЈУ ПОТИСКИВАЊА СлоВена од стране Римске империје и Ватикана са Апенина а сада и са Балкана и оКрајине Руси – геноцидом, покрштавањем, унијаћењем, покатоличавањем, асимилацијом, стварањем новоНарода, Терминолошким ратом (када Ватикан од појма уКрајина ствара нову нацију уКрајинце и нову државу уКрајину) и многим другим методама истребљења.

Исто тако Ви допуштате да агенти НБА отимају од Срба паре за исте такве станове и куће прогнаним Србима које граде у Србији уместо да им Хрватска и НАТО обнављају куће на просторима где су њихови преци живели хиљадама година а одакле су протерани од стране НАТО и приватних армија САД, о чему Ви срамно ћутите и нисте упутили ни једну ноту протеста ни Ви ни професор Никола Селаковић као Министар спољних послова Србије  – о ИВици Дачију да не говорим.

И овога пута изражавам жаљење што нисте поступили по мом предлогу да извршите ДНК анализу свих чланова Владе Србије па и Вас лично како сам тражио у допису Изл. бр. 112-5 који сам Вам предао 15. августа 2016. године у писарници Владе Србије, па ће остати забележен изборни поклич ДОЛЕ АЛБАНОКРАТИЈА, иако је УДБа формирали све марионетске партије и покрете који су и даље претежно бољшевичке творевине које, на сву жалост, не смеју да говоре о националном пореклу нити свом нити Вашем.

На телевизији у Србији ватикански последипломац Шарић има доступ па Вас јавно саветује да будете колаборациониста и нови Недић, по савету по коме Ви и поступате у понизној сарадњи са НАТО агресором  (који је окупирао део територије Србије на Косову и Метохији), иако је очигледно, да, иако је то била најлогичнија опција – она није била и добитна комбинација на крају Другог светског рата.

Тако видите да сте Ви историјски губитник иако ћете и ове изборе покрасти како сте са 5,7 милијарди евра покрали и режирали:

1. изборе 21. јуна 2020. године,
  2. референдум 16. јануара 2022. године,
  3. наступајуће изборе и изборну кампању за 3. април 2022. године, што се види и по томе:
    1. што изводите као предизборну подршку Вама и СНС запослене у привредним организацијама којима сте поделили 5,7 милијарди евра забрањене државне помоћи, па сада видимо које су то организације јер тужилаштво није хтело да покрене кривични поступак, па ће због тога кад-тад одговарати,
    2. што су Вам наводни председнички «против кандидати» све «лева сметала», од којих су неки морали бити и ухапшени за антисрпско деловање док су управљали војним структурама и били на власти у Југославији и Србији,
    3. што сте међу такозваним председничким кандидатима Ви и СНС скупили потписе и за пет патриота и родољуба међу којима су:  Миша Вацић (такозвана Српска десница), Бранка Стаменковић (Суверенисти), Милица Ђурђевић-Стаменковски (Заветници), Милош Јовановић (НАДА), Бошко Обрадовић (Патриотски блок) – само да бисте дезорјентисали и разбили српски народ, не само на предстојећим изборима.

Таквим изборним преверама и таквим марионетама Ви водите у устанак и крвопоролиће, које не треба српском народу.

Ни о каквим слободним изборима у Србији не може да се говори:

• док се не објави јавно и гласно да су Косово и Метохија окупирани од снага НАТО јер не поштују:
      1.    Кумановски споразум и
      2.    Резолуцију Уједињених нација 1244,
      3.    право и обавезу да се организује гласање на Републичком референдуму 16. јануара 2022. године (који је и због тога нелегитиман и неуставан) као што неће допустити гласање на републичким изборима 3. априла 2022. године, због чега Ви као председник Србије који се заклео да брани Устав Србије имате обавезу да одложите изборе заказане за 3. април 2022. године,
      4.   права и принципе Уједињених нација о територијалној целовитости чланице УН то јест Србије,
    • док не обавестимо Уједињене нације да је Србија претворена у НЕДИЋЕВСКУ СРБИЈУ тиме што је, као и у време Другог светског рата (и овога пута у циљу стварања једнонационалних држава, сада у границама Јосипа Броза Тита на простору бивше Југославије  – осим у Србији, што је био циљ и усташке НДХ) примила у Србију више од милион прогнаних православних Срба о чему Ви ћутите у међународним организацијама – чак и сада када опет прогањају СлоВене из оКрајине Руси, где ће се могуће озваничити Хазарски каганат.
    • док кривично не одговарају сви они који подстрекавају на повреду територијалног интегритета и целовитости Србије, а то и Ви почесто радите,
    • док БИА и друге службе не престану да воде уређивачку политику у средствима јавног информисања, јер ће се тек онда обезбедити равноправност странака у систему јавног информисања и
    • док Ви и Ивица Дачи не будете одговарали за потписане Бриселске споразуме.

Ваша парола са сајта СНС «Сачуваћемо мир и стабилност» је изборна фарса јер мир не зависи (само) од Вас и Вашег избора, тако да «не призивајте несрећу», како би рекао народ. Не изазивајте.

Мир ћете обезбедити принципијелним ставовима јер то није изазивање него неопходна смелост да укажете и Вашим наредбодавцима да међународно право ипак постоји јер се они сада управо на њега и позивају – па морате и у дипломатским нотама и јавним међународним обраћањима да се залажете за територијалну целовитост Србије јер у супротном због нечињења морате одговарати за велеиздају.

У прилогу Вам достављам и обраћање Уједињеним нацијама у вези заштите аутономије Срба у «Новој Сербији» и «СлавјаноСербији» у оквиру Русије, које сте срамно издали и о њима ћутите иако они објективно и физички и даље постоје  – иако због бољшевичког терора не смеју (још увек) да се изјашњавају као Срби.

Ја Вам се обраћам и као председник Савета за статусна питања српске дијаспоре иако и даље спречавате заказивање ових органа српске дијаспоре.

ЗАКЉУЧАК:

1. Тамо где сте морали и били обавезни да према онима који су бомбардовали Југославију 1999. године и 1995. Републику Српску Крајину и Репблику Српску – укажете на војну агресију НАТО на суверену Југославију – ви то нисте урадили, па Вас позивам да такве ноте Влада Србије упутите јер Ви фактички управљате Владом Србије, што је облик апсолутизма и кршења Устава Србије,
  2. позивам Вас да сазовете органе дијаспоре и да омогућите да Савет за статусна питања дијаспоре Србије упути официјелни захтев Уједињеним нацијма да се заштити аутономија Нове Србије и Славјаносрбије које су бољшевици ликвидирали незаконито и супротно Указима Царске Русије као акту међународних споразума и међународног јавног права, у складу са текстом који Вам достављам на руском језику,
  3. да се јавно изразите о праву словена на самоодбрану коју Запад негира и Србима и српској армији од агресије 1999. године а сада велича дејства грађанина Израела Зеленског, те је сада очигледно да незаконито држи у заточеништву легално изабране представнике Срба који су бранили српски народ од незаконите НАТО агресије, што Ви могуће не смете да учините јер и Вас НАТО и данас уцењује лично,
  4. да, у циљу спречавања етничког чишћења Словена са територије уКраине, услед хАзАрских манипулација и манипулација колонијалних сила САД и Европе иницирате сазивање Свесловенског сабора под копредседништвом:
    1. професора Бабурина Сергеја Николаевича, доктора правних наука, Председника Међународне Словенске академије наука, образовања, уметности и културе (Президента Международной Славянской академии наук, образования, искусств и культуры МСА)  и
    2. професора Божидара Митровића, доктора правних наука, јер сам био председник комисије на Свесловенском сабору 1999. године, који је организован у Москви поводом НАТО бомбардовања и војне агресије на СР Југославију.

СпасиБо (од српских речи СпасиБо-же .. ове којима се обраћам и који добра дела још увек могу да почну да чине)

профессор Божидар Митровић, доктор правних наука, advokat