У петак 5. фебруара 2021. године од 17 часова на ДЕСЕТОМ ЗАСЕДАЊУ ФОРУМА УНИВЕРЗИТЕТСКИХ ПРОФЕСОРА тематска излагања битних друштвених проблема изложиће

професор Радивоје Паповић, доктор медицинских наука, бивши ректор Приштинског универзитета који ће говорити на тему
КОСОВО МЕТОХИЈА И ПРОБЛЕМИ И ПУТЕВИ РЕШАВАЊА

професор Радослав Словић, доктор организационих наука, који ће говорити на тему
ЕКОНОМСКИ ПРОБЛЕМИ РАЗРЕШЕЊА КОСОВСКО МЕТОХИЈСКОГ ЧВОРА

Пратите нас у петак 5. фебруара 2021. године од 17 часова на
ФРОНТ 69
МЕДИА ГРУП 011
СРБИН ИНФО

Извештавам вас још једанпут да је у петак 29.1.2021. одржано ДЕВЕТО заседање ФОРУМА УНИВЕРЗИТЕТСКИХ ПРОФЕСОРА на којем је проф. др. Нада Костић изнела тематско излагање „Механизам Настанка Пандемије“ а краће тематско излагање проф. др. Божидара Митровића под називом „Застрашивање Српског Народа“.

Иако је предавање каснило због непредвиђених околности и проблема са преносом уживо на јутјубу, предавања су била сјајна и аргументована са новим чињеницама, са навођењем нових научних теорија везаних са комплексном темом пандемије.

Проф. др. Нада Костић је између осталог нагласила проблем електромагнетског зрачења као једног од главних узрока деградације имунитета. Затим је истакнуто да је разним запрашивањима и лошим поступцима лечења неодговарајућег медицинског особља дошло до смртних исхода, по речима проф. Костић имали смо и праву епидемију умирања лекара. Посебно је истакнута чињеница да постоје нови научни правци у проучавању вируса који негирају постојање истих, али не негирају постојање других организама као, нпр. бактерија, гљивица итд. које могу изазвати озбиљна обољења. Незаобилазна тема вакцинације је наглашена као потпуно неадакватан поступак превенције већ као средство агенде Новог Светског Поретка.

Проф. др. Божидар Митровић је у предавању „Застрашивање Српског Народа“ дао аргументовану анализу генезе затирања истине о историји и цивилизацијском искораку Словена и српског народа. Овај систематичан процес опструкције историјских материјалних доказа траје у сфери свих друштвених токова, у образовању, култури, науци и тај апсурд омаловажавања се уврежио и у у данашње културне и научне токове. Посебно је то видљиво у негирању историје српског народа, па све до стања у којем је данас у време пандемије могуће користити сав арсенал притисака и потискивања сваког националног ангажмана.

Оно што треба нагласити да смо имали и један јутјуб канал румунске националне мањине чијој публици је власник канала уживо преводио садржај предавања. И могу рећи да ангажман у информисању потенцијално недовољно информисане групације је заиста за похвалу.

Тематска излагања можете прегледати на:
проф. Нада Костић, доктор медицинских наука, бивши министар сдравства Владе Србије
https://www.youtube.com/watch?v=2Mr0cahihDA (медиа Груп 011 – ишао уживо на
фејсбуку)
FORUM: MEHANIZAM NASTANKA EPIDEMIJE Dr NADA KOSTIĆ

професор Божидар Митровић, доктор правних наука од 58 минута 34 секунди
https://www.youtube.com/watch?v=200Z2e1cPFQ (Фронт 69)

Dr Nada Kostić: „Žele da protiv lepog i kreativnog u čoveku, od ljudi naprave kontrolisane robote!“

професор Божидар Митровић, доктор правних наука

Хвала професорима на овим одличним предавањима, која и поред кашњења и техничких проблема нису изгубила на изузетности научних излагања и у оваквим условима којих смо сведоци.