Сведоци смо великог замешатељства и међусобног надгорњавања оних који би да заштите мурал и оних који би да га прекрече.

Сматрам да је крајње време да престанемо да се бавимо вером и веровањем већ да се окренемо искључиво чињеницама.

Запад нас већ деценијама, а слободно могу да кажем и вековима, трује и окреће нас саме једне против других. То је константа њихове политике, коју увек спроводе послушници, не схватајући (можда и схватају али то и даље чине из неких, њима разумљивих разлога) да на тај начин само продубљују јаз између различитих групација и непрестано сеју семе раздора унутар српског народа.

Покушајмо да уместо онога што нам се сервира и непрестано понавља путем медија, што нас доводи до слепог веровања, употребимо мозак и изведемо закључак баратајући искључиво чињеницама.

Чињеница је да је Ратко Младић професионални војник, коме се дискретно диве и неки западни официри, и који има дубоко уважавање својих сабораца.

Чињеница је да је Ратко Младић положио заклетву да ће своју отаџбину бранити својом чашћу и својим животом.

Чињеница је да је Ратко Младић у потпуности извршавао своје задатке.

Чињеница је да је Ратко Младић изведен пред Хашки трибунал.

Чињеница је да је Хашки трибунал смишљен и основан од стране оних истих земаља које су бомбардовале Југославију без сагласности чланица Уједињених нација.

Чињеница је да су све те земље (подсећам вас да их је било 19) извршиле ратни злочин према Југославији и да ће учинити све да им се за то никада не суди.

Чињеница је да је у историји злочинац увек чинио све да злочин припише жртви.

Чињеница је да Запад покушава да прекроји историју, да из српског народа избрише сећање на херојске подвиге наших предака и да нам усади неко своје виђење догађаја.

Да бих вам појаснио свој став послужићу се примером. Шта мислите, да ли би требало укинути имена улица Краљевића Марка, Страхинића Бана, Југ Богдана јер су то људи који су убијали Турке, а можда ће то Турци некада захтевати од нас.

Размишљајте док још има времена.