У Београду, 10.01.2019. године, одржано саветовање Одбора УставоБранитеља за Београд

ЛАНЦИМА ПРОТИВ ОКОВА

На основу Устава Србије, у складу са Уставом Србије и ради заштите Устава Србије организовано је СоВешћањије (на савременом српском језику речено: саветовање) Одбора Уставобранитеља за Београд.

На седници је констатовано:

1. да су, не само Косово и Метохија окупирани од стране НАТО и чланица НАТО, већ да се по већини институција налазе представници ове војне алијансе, због чега је српски народ у оковима;

2. да је Брозов систем осмислио вођење „фиктивног“ рата ради испуњавања Напуљских услова како би обезбедили отпис дела Брозових кредита из времена Хладног рата, те да је од 1991. године до данас српски народ заложник те двоструке игре специјалних служби којима у Србији управљају језуити и «оброзњени» потомци чувене УДБЕ, којима се свака држава коју су обезбеђивали распала, јер нису штитили државу и Устав већ идеологију партије, ради чијег очувања су оснивали све остале партије, укључујући и СНС, коју су створили «карикатуралним штрајком глађу на стиропору»;

3. да су лутководи једнопартијског система, не само у Србији већ и у неким другим слоВенским земљама којим управљају језуити, изумели економски геноцид над СлоВенима, у оквиру којег су:
a. у првој фази извршили НАЦИОНАЛИЗАЦИЈУ И ЕКСПРОПРИЈАЦИЈУ чиме су одузели имовину српским/слоВенским домаћинима, и успоставили једноумље и једнопартијски систем управљања над Србима/СлоВенима;
b. у другој фази тај једнопартијски монопол ПРЕТВОРИЛИ У ЕКОНОМСКИ МОНОПОЛ, тиме што су својим послушницима и деци удбаша и генерала (који нису бранили Устав земље, већ омогућавали одбрану унутрашњих међународних граница, којима је српски народ располућен на неколико измишљених држава) кроз ПРИхВАТИЗАЦИЈУ поклонили огромно богатство и претворили их у олигархе;
c. у трећој фази ГЛОБАЛИЗАЦИЈЕ И НАТОизације имају задатак да богатство олигарха предају Западним, језуитским и инквизиторским корпорацијама, које су већ захватиле изворе воде, као највеће благо, и у сред Србије производе воду АКВА ВИВА, по имену генералисимуса католичког реда Језуита;

4. да се Уставобранитељи морају разобличавањем супротставити економском и сваком другом физичком и културолошком геноциду над српским народом, али и штитити српску културну и економску елиту, јер искуство показује да инострани олигарси у другим земљама јесу прикривени облик окупације, који на власт доводи своје саплеменике, ради уништавања земље и ради стварања армија које ће учествовати на страни НАТО у рушењу земље;

5. да се окови окупације Србије морају искористити као реални ланци за спречавање издаје земље и издаје Устава Србије и издаје српског народа, посебно ради спречавања партије Албанаца која у Србији хоће да преко нових лажираних избора (штампањем њима потребних количина гласачких листића у Службеном гласнику или увозом формулара из иностранства), како су чинили и до сада, оствари ДВОТРЕЋИНСКУ ВЕЋИНУ у Скупштини Србије (коју су већ сада претворили у једнопартиски пир изругивања над чињеницама, интересима Србије и српског народа. Одатле перманентно, као Председник Србије, позивају на кршење Устава, крше Устав и законе игноришући право српског народа у Србији, у региону и у српском расејању), ДА БИ ИЗМЕНИЛИ УСТАВ СРБИЈЕ који јавно договарају са невладиним организацијама из иностранства, укључујући и преступну Венецијанску, сорошевску комисију која има своје послушнике и у Русији.

6. Да се поднесе захтев Скупштини општине Савски венац да се у радни дан симболичним ланцем стручњака и Срба родољуба на седам минута као опомена да се не крши Устав Србије, како су то бољшевици-језуити (који су некада служили и хитлерјунгену) – то злодело починили 1991. године; да се тим живим ланцем прекине саобраћај у улици Кнеза Милоша 60 и тако обележи 28 година од када су спољнотрговински стручњаци компаније Југославије Комерц устали и разобличили:
a. технологију геноцида над СлоВенима, путем експропријације, приХватизације и натоИзације,
b. чињеницу да су из Београда, управо преко руководства компаније Југославије Комерц, и на друге начине наоружавали Шекса и Главаша и њихове паравојне хрватске формације како би једнопартијска елита у свим Брозовим републикама, озаконила измишљене границе ради дељења и асимилације и лакшег етничког чишћења српског народа, што је само наставак хиљадугодишњег потискивања.

7. Да уколико Општина Савски венац и било која друга општина у Србији не дозволи такав облик протеста у циљу одбране Устава Србије, да се живи ланац организује непрекинутом шетњом и преласком у зонама пешачких прелаза и коришћењем ЛАНЦА ОТПОРА КРШЕЊУ УСТАВА на други делотворан начин који ће одбори Уставобранитеља својевремено обзнанити као облик борбе у одбрани Устава Србије и против лажираних избора.

8. Одбор Уставобранитеља је констатовао да је Државна безбедност Срба (ДБС) зачета у Лепенском Виру, али не пре 12 200 година, када је из рАсСенског/српског народног мировозрења (простог, али генијалног погледа на свет) име којем је било «рАзУм» настала реч «Коло (кретања мајке Земље око Сунца)», већ 1968. године када је архитекта Пеђа Ристић, који је знао одлично геометрију, доказао да је кућиште Лепенског Вира имало форму КРУЖНОГ ИСЕЧКА Кола, за разлику од Драгослава Срејовића који није знао математику и геометрију, па је тврдио да је основа кућишта трапез. Срејовићево тумачење изгледа кућишта у Лепенском Виру здушно је подржала језуитска, антисрпска УДБА, пошто су тиме хтели да спрече свест О НЕПРЕКИДНОСТИ СРПСКЕ/СЛОВЕНСКЕ КУЛТУРЕ, јер су у Ватикану знали да је сваки руски, православни храм грађен и данас се гради на том принципу, који су грчки атомисти одбацили, јер су негирали ГОДишњу цикличност и цикличност НУЛЕ. Римска империја је прихватила приступ «грчких атомиста», а у принципима ГОДишње цикличности и цикличности НУЛе су видели опасност, те су сву историју КолоВена, преко термина ХелВети (који су претворили у ХелЕни), приписали Грцима са којима ХелВени (КолоВени/СлоВени) немају никакве генетске ни везе ни сличности.

9. Одбор Уставобранитеља ће поднети захтев Влади Србије да се приступи реорганизацији бољшевичко-језуитског ФилоЗофског факултета и некадашње Високе једнопартиске школе у Београду која је преименована у Факултет политичких наука , чији професори неће да читају најновија научна открића, већ на нивоу чланака пишу књиге којима не можемо одбранити не само српски народ (разбијен Брозовим границама) већ ни територијалну целовитост Србије, јер не уочавају да у Европи постоје две цивилизације:
а. једнонационална територијална цивилизација окупационе Римске империје, по којој су «Сви становници Рима – Римљани», «Сви становници Француске – Французи», што важи на целокупном Западу,
и На тој основи потискивања и покоравања Ватикан, као клерикални настављач Римске окупационе империје, и сада спроводи невиђена у историји човечанства ЕТНИЧКА ЧИШЋЕЊА СРБА, а да наши професори не разобличавају те Римске узроке и хиљадугодишњу стратегију Рима и Ватикана;
б. родоВерна цивилизација народа РАс («родПервоначала», како су се Срби звали све до 1848. године када их је Беч лажима убедио да је то погрдан назив РАц) у којој уважавањем различитих родова и народа «Нису сви становници Србије – Србијанци односно Срби».

10. Одбор констатује да се српски народ мора супротставити из темеља многим преарама којима банкСтери на власт доводе Албанске мафијаше (како су на власт довели и полуГрке, када је требало да српски народ Балканским ратовима обезбеди излазак на Венетско море, спајањем са својом браћом КолоВенима, који су преко ХелВени преименовани у ХелЕне, који немају генетске сличности са Грцима) и другу фукару, за које ни државне службе безбедности немају податке нити су прошли елементарну безбедносну проверу.

11. бор Уставобранитеља за Београд и овом приликом позива све партије опозиције, све српске родољубе да по целој Србији приступе организовању и повезивању ОДБОРА УСТАВОБРАНИТЕЉА.

12. пштеприхваћена правила самоорганизовања Народног покрета Уставобранитеља доставити свим српским родољубима ради формирања Одбора Уставобранитеља и Главног одбора Уставобранитеља.

13. И закључно. Одбор Уставобранитеља за Београд сматра да је приоритет у овом часу, као и увек, али нарочито у овом часу, одбрана отаџбине што нужним начином подразумева очување њене територијалне целовитости, а целовитост се не множе одбранити без одбране Устава Републике Србије и спровођења УН Резолуције 1244.
Такође, сматра да су сви парламентарни и локални избори без смисла уколико се не донесе суштински нови Закон о изборима који ће доследно уважити изборну вољу живих грађана, што значи, увести већински изборни систем, бирати људе по имену и презимену, подношење извештаја од стране изабраних лица сваких шест месеци својој изборној бази, увести механизам за брзу смену оних који не раде свој посао у интересу народа; мора се увести строга контрола штампања и дистрибуирања гласачких листића; избрисати све покојнике из бирачких спискова; не дозволити у време избора масовна издавања личних карата „новодосељеним“ лицима у местима где се спроводе избори; из изборног Закона потпуно избацити члан по коме се гласови оних партија, група грађана и покрета, који не пређу цензос, аутоматски додају оној партији, групи грађана или покрету који је освојио највише гласова… Изборним законом уредити и, обавезујући, потпуно равноправни третман од стране медија (државних и приватних) током предизборне кампање за све учеснике на изборима. У нови изборни закон унети и низ других новина, а док се он не донесе, бојкотовати изборе.

Одбор Уставобранитеља за Београд