Поштовани пријатељи,

 

У Београду сам боравио од средине јула до 20. септембра 2018. године.

У овом кратком периоду сам имао неколико јавних, телевизијских, видео наступа и јавних обраћања о чему је неколико портала објавило моје текстове, о чему можете да се уверите лично на Интернету.

Надам се да ће моја научна и јавна објашњења која сам, колико су то медији и околности допуштали, присилити  научнике и политичаре у Србији да се користе моја научна открићима у одбрани Србије и у одбрани територијалне целовитиости Србије јер сам на основу тих открића  у Русији:

1. основао НАУЧНУ ШКОЛУ НЕПРЕКИДНОСТИ (СЛОВЕНСКОГ) ПРАВА И КУЛТУРЕ ОД ЕПОХА ЛЕПЕНСКОГ ВИРА

2. обновио дисциплину СЛОВЕНСКО ПРАВО после скоро 100 година и

3. организовао МУЗЕЈ НЕПРЕКИДНОСТИ СЛОВЕНСКОГ ПРАВА И КУЛТУРЕ ОД ЕПОХА ЛЕПЕНСКОГ ВИРА И ВИНЧЕ на универзитету МНЕПУ у Москви.

20. септембра 2018. године на Хепи телевизији у емисији ДОБРО ЈУТРО, код легендарног новинара Миломира Марића, сам говорио О НЕПРЕКИДНОСТИ СЛОВЕНСКЕ КУЛТУРЕ (НАРОДА РАС) и о томе ДА СПОРАЗУМИ ЗАПАДНИХ САВЕЗНИКА СА НАЦИСТИМА из 1944. године, којима су обећали балистима Косово и Метохију:


1. НЕ СМЕЈУ НИКОГ ОБАЗИВАТИ а
2. ПЕРМАНЕНТНИ ТЕРОР ПРОТИВ СРПСКОГ НАРОДА од тих времена (1941/1944.) ТРЕБА ПРЕКИНУТИ УЗ ПОМОЋ СВИХ У СВЕТУ

https://www.youtube.com/watch?v=_lR_u8LSMjI

То што ме је легендарни Марић прекидао и није дозволио да више говорим о УСТАВОБРАНИТЕЉИМА ХХ ВЕКА који треба да се супротставе кршењу Устава Србије, у коме јасно пише да су Косово и Метохија саставни део Србије) – треба разумети јер је цензура у Србији добила незабележене размере јер Западу треба аутократа да би могао да потпише и оно што је супротно Уставу, и за шта он као Председник Србије није овлашћен не само Уставом Србије него ни било којим законом Србије нити међународним прописима.

 

Ко критикује Марића добиће нове аргументе на крају овог снимка (када сам рекао да УСТАВОБРАНИТЕЉИ ХХ ВЕКА морају да бране Устави и ограниче самовољу аутократе), али пре тога нека прочита поново „ЈАЗАВАЦ ПРЕД СУДОМ“ и „Доброг војника Швејка“ јер је и овога пута Марић ипак дозволио да причам и да споменем све оне anusLitičare (по

српски речено: „дупеЛисце аутократe“ – који себе самопроглашавају за аналитичаре).

 

Марићу у том смислу нисам ни у емисији замерио (нити сам се упецао на његово лукавство да промени субјеакт о коме се говори а то је одбрана Косова и Метохије на основу Устава Србије и принципа међународног права) када ме је покушао подсетити да су ме неке новине напале под утицајем чувеног удбаша Н:Т. из САНУ и чувених проданих душа Р.Р. и М.П. који славе римског папу напали 2012. године када сам организовао научну конференцију НА ИЗВОРИШТУ КУЛТУРЕ И НАУКЕ и изложбу експоната Лепенског Вира и Винче и савремених уметника од којих је једна била и обновљени триптих КолоВеније Милете Микарића под називом НЕПРЕКИДНОСТ КУЛТУРЕ И УМЕТНОСТИ ОД ЛЕПЕНСКОГ ВИРА.

 

Ти бољшевичко-језуитски поданици УДБЕ, како је Марић изнео сматрали су да су манифестације и назив НЕПРЕКИДНОСТИ ненаучна и неприхватљива за њих али је српски народ мислио другачије јер је то вече не само Марић дошао на величанствено отварање изложбе већ и стотине других људи тако да није могло да се уђе ни на први спрат ни у сутерен изложбе а изложбу је за 10 дана посетило око 15000 људи. Камо среће да и двоверци на РТС-у допусте оволико да се изнесе народу Србије, колико сам ја рекао у емисији код Марића 20.09.2018 године.

 

Божидару Новаковићу, уреднику редакције Наука Телевизије Србије а онда и Илији Цровићу сам предлагао да организују полемику на тему „Имају ли СлоВени (право на) историју до V века?“ али су они остали неми на тај предлог јер је језиуити, који управљају УДБОМ то не дозвољавају. Исто сам предлагао и директору Института науке о Словенима (Институт славяноведения РАН) Владимиру Константиновичу Волкову под називом „Историја Словена до V века: мит или реалност?“. Он ми је саопштио да не може да организује конференцију под тим називом иако је од мене претходно тражио да припремим српске излагаче. Чак је дошао код мене кући са супругом и саопштио ми да не сме то да организује и дао ми контакте са јединим руским научником из Руске академије наука.

 

Волков је погинуо 2004. године, под веома чудним околностима да му се из чистог мира зауставио аутомобил на прометној магистрали где га је покосио огроман камион, тако да сам имао шта ја Марићу да одговорим по питању „шта је научно а шта је ненаучно“ и како језуити (и њихови савезници по питању зачетака света) та питања регулишу али је било важније говорити о УСТАВОБРАНИТЕЉИМА ХХ ВЕКА. Тако да ја разумем и телевизију РТС и остале шрафчиће који делују против српског народа и НЕПРЕКИДНОСТИ СЛОВЕНСКЕ КУЛТУРЕ, ПРАВА, МАТЕМАТИКЕ И АРХИТЕКТУРЕ.

 

У ПРИЛОГУ ВАМ ДОСТАВЉАМ:
1. ЧЛАНАК НАУЧНА ШКОЛА НЕПРЕКИДНОСТИ (СЛОВЕНСКОГ) ПРАВА И КУЛТУРЕosnovi naucnoj skoli Bozidara Mitrovica NEPRERIVNOST PRAVA на руском језику, са надом да ће се то превести на српски језик и прихватити као научни основ одбране српских интереса!
2.1. писмо које сам упутио Амбасадору Србије у Москви – Славенку Терзићу Ambasadoru S. Terziću O PRESELJAVANJU., у коме је наведено да сам од С. Терзића тражио да обавести надлежне органе у Србији и САНУ да у свим уџбеницима историје у Русији за VI и X разред (као и за универзитете) пише да су се Руси доселили у VI и VII веку са југа и Подунавља и Балкана где су у то време „живели моћни савези словенских племена“, те да позове САНУ, све школе у Србији и универзитете да престану да пропагирају МИГРАЦИОНУ ГЛУПОСТ о наводном пресељавању СлоВена у V, VI и VII веку, јер је пресељавање обављено 7700 година пре нове ере из Лепенског Вира, када је хапло група R1a1 населила данашњу Руску равнину, а одатле населила данашњу вИндију и данашње Арабијско полуострво.
2.2. печат поште Србије

Поштански број послате кривичне пријаве


На Интернет ТВ Хелм Каст говорили смо О ФОРМИРАЊУ ПОКРЕТА „СРБОБРАН
“ а ја прецизније и нешто опширније О ТОМЕ ДА СПОРАЗУМИ КОЈЕ СУ ЗАПАДНИ САВЕЗНИЦИ ПОСТИГЛИ СА НАЦИСТИМА И ВЕРМАХТОМ – НИКОГА НЕ СМЕЈУ ДА ОБАВЕЗУЈУ

https://www.youtube.com/watch?v=aLiDU8PPv7o

 

На успешно организованом протесту испред СКУПШТИНЕ СРБИЈЕ за смењивање Александра Вучића са дужности председника Србије и Ане Брнабић са дужности Прмијера Србије предложио сам да поднесу оставке не само Александар Вучић и Ана Брнабић већ и Ивица Дачић и други АлБанци који су убачени у органе Републике Србије.

https://youtu.be/NivI-BLxj5Y

https://youtu.be/mBl2X76kHrE

https://youtu.be/LLolaAjL0V0

https://youtu.be/eW-JGeB3niY

https://youtu.be/3Ki0ONBvZOU

https://youtu.be/ZpR8s1jn2R8

 

Поводом неопходности да ОДБРАНИМО УСТАВ СРБИЈЕ и посебно већ једном изгласане референдумом свих Срба и других народа у Србији  уставнe одредбe да је Косово и Метохија саставни део Србије сајт „ХОМО ВЕРБУМ – ЧОВЕК ОД РЕЧИ“ је већ обнародовао:

1. ПОЗИВ ЗА ПРИСТУПАЊЕ ПОКРЕТУ УСТАВОБРАНИТЕЉА
https://www.homoverbum.com/poziv-svim-srbima-i-ostalim-stanovnicima-srbije-prof-dr-bozidar-mitrovic/

2. ОПШТЕПРИХВАЋЕНА ПРАВИЛА САМООРГАНИЗОВАЊА НАРОДНОГ ПОКРЕТА УСТАВОБРАНИТЕЉА
која се отварају из текста ПОЗИВА ЗА ПРИСТУПАЊЕ УСТАВОБРАНИТЕЉИМА (или из овог дописа)   Opsta pravila organizovanja USTAVOBRANITELJA
како би их пренели у word формату да их можете потписати са члановима ОДБОРА УСТАВОБРАНИТЕЉА које сами формирате

3, ПРИСТУПНИЦУ ПОКРЕТУ УСТАВОБРАНИТЕЉА
која се отварају из текста ПОЗИВА ЗА ПРИСТУПАЊЕ УСТАВОБРАНИТЕЉИМА (или из овог дописа)  Opsta pravila organizovanja USTAVOBRANITELJA

Молимо Вас да ПРИСТУПНИЦУ коју попуните пошаљете потписану и скенирану или у word формату на електронску адресу bozzidar@inbox.ru

4. законодавну иницијативу за допуну кривичног дела ИЗБОРНЕ ПРЕВАРЕ – спречимо нову превару са измишљеним референдумом о Косову и Метохији који се најављује. Нама не треба нови референдум – МИ ИМАМО УСТАВ СРБИЈЕ
https://www.homoverbum.com/pokrenuta-inicijativa-za-dopunu-krivicnog-zakonika-srbije-sa-krivicnim-delom-prevara-u-izbornom-sistemu-ili-vrsenju-izborne-funkcije/

 

Изражавам Вам благодарност ако и Ви приступите ПОКРЕТУ УСТАВОБРАНИТЕЉА.

Уколико стигнете да проследите ову иницијативу и прилоге ОПШТЕПРИХВАЋЕНИХ ПРАВИЛА САМООРГАНИЗОВАЊА НАРОДНОГ ПОКРЕТА УСТАВОБРАНИТЕЉА Вашим цењеним пријатељима и другим јавним личностима били бисмо Вам благодарни.

 

УСТАВОБРАНИТЕЉИМА могу приступити и припадници различитих удружења, покрета, партија који се залажу за поштовање Устава и територијалне целовитости Србије, припадници српских влада, па и Владе (у прогонству) Републике Српска Крајина.

 

За решавање питања Косова и Метохије потребна је темељнија активност како бисмо се претходно ослободили многих Ватиканских, Аустро-угарских, Грчихи Римских фалсификата, због којих пре свега филолози и такозвани филоЗофи не бране српске народне и државне интересе на значајним научним скуповима.

 

Чланак Божидара Митровића ОДРЖАН XVI МЕЂУНАРОДНИ КОНГРЕС СЛАВИСТА већ су објавили
а) портал ФЕЈСБУК РЕПОРТЕР
https://facebookreporter.org/2018/08/28/prof-dr-bozidar-mitrovic-odrzan-xvi-medjunarodni-kongres-slavista-u-beogradu/
б) портал ХОМОВЕРБУМ – ЧОВЕК ОД РЕЧИ
https://www.homoverbum.com/odrzan-xvi-medjunarodni-kongres-slavista-u-beogradu-prof-dr-bozidar-mitrovic/

в) портал ЗАПАДНИ СРБИ (у латиничном фонту, у чему ја нисам учествовао али поштујем њихов напор и пажњу коју су ми посветили а посебно за ширење ових ставова изнетих у чланку) 
https://www.zapadnisrbi.com/ostalo/pricaonica/947-odrzan-xvi-medjunarodni-kongres-slavista-u-beogradu

г) портал ПОГЛЕДИ
http://www.pogledi.rs/%D0%BE%D0%B4%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%BD-xvi-m%D0%B5%D1%92%D1%83%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%B3%D1%80%D0%B5%D1%81-%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0/

д) портал СЕДМА СИЛА
http://www.sedmasila.rs/odrzan-16-medjunarodni-kongres-slavista-u-beogradu/

 

Објашњења – због чега средства јавног информисања не објављују критичке анализе о политичкој стварности и посебно ЗАШТО научне институције НЕ ОБЈАВЉУЈУ НОВА НАУЧНА ОТКРИЋА и спречавају изношење НОВИХ НАУЧНИХ ОТКРИЋА, укључући и научну парадигму КАКО ЈЕ НАСТАЛА РЕЧ СЛОВЕНИ а посебно због чега САНУ, ФилоЗофски, Филолошки и Универзитет у Београду НЕ ЖЕЛЕ да разматрају најновија научна открића О НЕПРЕКИДНОСТИ СЛОВЕНСКЕ КУЛТУРЕ можете погледати на Интернет снимку где говоре Драган Петровић, доктор историјских наука и доктор географских наука и професор Божидар Митровић, доктор правних наука, који на универзитету у Москви предаје дисциплину СЛОВЕНСКО ПРАВО, дисциплину РИМСКО ПРАВО и дисциплину РЕКЛАМАЦИОНО ПРАВО и био руководилац  катедре Међународног, словенског и еколошког права универзитета МНЕПУ
https://www.youtube.com/watch?v=Vt2hTO-R1vM

 

Лака решења за питање Косова и Метохије, која засењују очи политичара, који би да их памти историја, па и ово најновије о РАЗГРАНИЧЕЊУ СА АЛБАНЦИМА, су често и лакомислена и брзоплета решења, какво је било и потписивање Споразума за Нацистичком Немачком.

На иницијативу Друштва Српских Домаћина одржао сам на Дан Усековањија Јована Крститеља 11.09.2018. године предавање ТЕРМИНОЛОШКИ РАТ ПРОТИВ НАРОДА РАС (СРБА И РУСА) И САМООРГАНИЗОВАЊЕ УСТАВОБРАНИТЕЉА ХХ ВЕКА

О томе можете погледати на сајту Друштва Српских домаћина презентацију мога предавања
http://drustvosrpskihdomacina.org.rs/index.php/579-2018-09-18-12-56-06

 

Надам се да ће у својој укупности ова иступања многи наћи инспирацију да самостално направе одборе УСТАВОБРАНИТЕЉА БЕЗ ФОРМИРАЊА БИЛО КАКВИХ ПРАВНИХ ЛИЦА ЈЕР НАМ ЈЕ УСТАВ ЈЕДИНИ И НАЈВИШИ АКТ А У ЊЕМУ ПИШЕ ПО ВОЉИ ВЕЋИНЕ СРБА И СРПСКОГ СТАНОВНИШТВА ДА СУ КОСОВО И МЕТОХИЈА САСТАВНИ ДЕО СРБИЈЕ.

 

Мене можете контактирати
на електронску адресу                 bozzidar@inbox.ru
по skype:                                           koloven1
у Београду  на тел.          +38161 322 0670
у Москви  на тел.        +7929 9 32 23 72
детаљније на                www.bozidar.ru

 

СпасиБо(же) Ваша добра дела и разумевање

профессор Божидар Митровић, доктор правних наука,
руководилац Центра међународног, словенског и еколошког права универзитета МНЕПУ, Москва
директор Музеја НЕПРЕКИДНОСТИ СЛОВЕНСКОГ ПРАВА И КУЛТУРЕ ОД ЕПОХА ЛЕПЕНСКОГ ВИРА И ВИНЧЕ, Москва, МНЕПУ
Председник Савета за статусна питања дијаспоре Србије,
члан Савета националности при Влади града Москве
члан Комисије за науку и образовање Савета националности
адвокат Адвокатске коморе града Москве до 2017. године,
председник Регионалне друштвене организацијије ОБЈЕДИЊЕЊЕ СРБА, Москвадо 2017. године

тел. ( +7929) 9 32 23 72 тел. у Београду 061322067