Овај краћи текст који следи изазван је последњим састанком земаља чланица групе Г20, односно темама дневног реда у вези пандемије корона вируса и глобалног загревања планете.

У оба случаја главни узрочник свих проблема јесте човек и његово непоштовање природних закономерности, односно понашања које је неусклађено са природним законима.

Свима који размишљају здраворазумски потпуно је јасно да је корона вирус створен у лабораторији. Ако бих рекао да је то последица жеље одређене групације људи да смање популацију на Земљи одмах би био оптужен за теорију завере. Зато ћу оставити могућност да се вирус случајно отргао контроли.
Но, у сваком случају последице су већ видљиве (или је можда боље рећи непредвидљиве) и јасно указују на закључак да је сасвим могуће (а можда и извесно) да ће његови изумитељи, уколико их не спречимо на време, ускоро направити неки још страшнији експеримент.

Када су у питању климатске промене за које научници сматрају да ће имати погубне последице по човечанство уколико ускоро не променимо свој однос према природи и њеном скрнављењу сасвим је јасно да је њихов узрочник матријалистички поглед на свет и непрестана жеља за профитом. Овом приликом ћу прескочити део овог питања о којима нам је отворио очи генијални Милутин Миланковић.

Као што и сами можете видети све је последица људске похлепе, осионости и непоштовања природних закона.

Па, ако сте већ дошли до таквог закључка, зашто онда дозвољавамо да нам хомосексуалци (ипак морам да употребим колоквијални израз – педери и лезбејке) кроје судбину. Сви ви знате, или можда само нагађате, да у свим светским владама они воде главну реч. Зар то није скрнављење природних законитости које, сасвим је сигурно, воде човечанство у пропаст.

И на самом крају, све је лакше схватити кроз примере. Знате да су пре 150 милиона година диносауруси били неприкосновени владари планете. А онда су изненада нестали. Наравно, да су људи које сам поменуо у претходном тексту измислили гомилу теорија, од удара метеорита па до не знам каквих узрока. Будите сасвим сигурни да је узрок само један, а то је непоштовање Природе.

Размислите