Кад већ неће наводни „интелектуалци“ да се супротставе корпоративним злочинцима који су им отели/узурпирали државе, а неће нити да бар подрже оно мало ПРАВИХ ИНТЕЛЕКТУАЛАЦА у томе, то су урадили КАМИОНДЖИЈЕ у Аустралији!
Браво камионџије!
Аустралијски камионџија најавио практичан и делотворан одговор на владине мере – YouTube

Свака ријеч коју је изговорио овај ХРАБРИ КАМИОНДЖИЈА је злата вриједна! Срам било све оне дјудјуте који би прећутали чак и да им дјецу „вакцинишу“ отровним „вакцинама“, само да сачувају своју синекуру! Фуј!

Из овог се види да СВАТКО од 7 млд људи на овој планети МОЖЕ да да свој допринос за спас човјечанства.
И не само да МОЖЕ, већ МОРА! Нема тко други: марсијанци не долазе а бог ( ако га уопће има) је или далеко или спава дубоким сном!

Дакле, малобројни прави интелектуалци су недовољно јаки и недовољно бројни да се супротставе овом корпоративном злу, зато станите у ред иза аустралских камионџија, у оквиру своје групације или САМИ и подржите започету борбу против највећег зла које је навалило на човјечанство од његовог настанка до данас!

За почетак, немојте се дати „вакцинисати“ отровом и устаните у одбрану својих права, свог достојанства и не дозволите да им УЦЈЕНЕ успију……

Шаљите ово даље да ОТПОР буде већи и резултат неће изостати.

Хвала.

Р.