УЖИВО АДВОКАТ МИРНЕС АЈАНОВИЋ: УСТАВНИ СУД БИХ ОДЛУЧИО ДА СУ ПРАВИЛА ВТП (ЦОВИД ПОТВРДЕ) И ОБАВЕЗНА ВАКЦИНАЦИЈА НЕУСТАВНИ НА ОСНОВУ АПЕАЛЦИЈА КОЈЕ САМ ПОДНИО У ИМЕ АПЕЛАНАТА

УСТАВНИ СУД БИХ 143. сједница Великог вијећа
АП 3932/21 – у којој је Уставни суд закључио да је у конкретном случају прекршено право апеланата на „приватни живот“ због непостојања законског основа за доношење оспорених епидемиолошких мјера које се односе на рад угоститељских објеката (примјена тзв. правила ВПТ) на подручју Тузланског кантона и обавезну вакцинацију за поједине категорије становништва на подручју Кантона Сарајево.

 

Напомена: Ово је поновљена видео презентација након што је претходна забрањена на Фацебооку, ради, како је наведено, кршења ауторских права?!
Испаде да сам кршио сам своја ауторска права јер сам говорио!?
Након пријаве Фацебооку да се ради о хакерском нападу, добијен је позитиван одговор да се ради о лажној пријави, тачније десет лажних пријава и намонтираних ауторских права АТВ, па очекујем да ће и тај видео бити откључан.

 

—-Комплетна објава на „јутјубу“: https://www.youtube.com/watch?v=t6AKG1vEDyQ

 

Овај видео садржај је дозвољено преузимати и даље дијелити, а све у циљу осигурања заштите људских права и темељних људских слобода.