https://www.globalresearch.ca/31-reasons-why-i-wont-take-vaccine/5740534

Овај чланак је први пут објављен на Глобал Ресеарцх 21. марта 2021
Следећу листу креирао је израелски рабин Цхананиа Веиссман.
(Текст на српском дајемо у преводу „google translate“ без накнадног поправљања превода.)

1. То није вакцина. Вакцина по дефиницији пружа имунитет на болест. Ово не пружа имунитет ни на шта. У најбољем случају, то само смањује шансу за добијање озбиљног случаја вируса ако га неко ухвати. Дакле, то је медицински третман, а не вакцина. Не желим да се лечим због болести коју немам.
2. Компаније за лекове, политичари, медицинске установе и медији удружили су снаге да би је универзално означили као вакцину када она није једна од њих, са намером да манипулишу људима да би се осећали сигурније због лечења. Будући да су лажљиви, не верујем им и не желим да имам никакве везе са њиховим лечењем.
3. Претпостављене користи овог медицинског третмана су минималне и ни у ком случају не би дуго трајале. Организација то признаје и већ говори о додатним ињекцијама и све већем броју нових „вакцина“ које би биле потребне редовно. Одбијам да се претворим у хроничног пацијента који редовно прима ињекције нових фармацеутских производа само да би смањио шансе за заразу тешким случајем вируса који ове ињекције чак ни не спречавају.
4. Могу смањити шансе за добијање тешког случаја вируса природним јачањем имунолошког система. У случају да ухватим вирус, постоје витамини и добро успостављени лекови који су имали изванредне резултате у превенцији болести, без ризика и непознаница овог медицинског третмана.
5. Установа инсистира на томе да је овај медицински третман сигуран. Они то никако не могу знати, јер су дугорочни ефекти потпуно непознати и неће бити познати много година. Они могу претпостављати да је то сигурно, али им је неискрено износити такву тврдњу која никако не може бити позната. Будући да су неискрени, не верујем им и не желим никакав део њиховог лечења.
6. Компаније за лекове сносе нулту одговорност ако нешто пође по злу и не могу се тужити. Исто је и са политичарима који форсирају овај третман. Нећу си убризгати нови, експериментални медицински уређај када људи који стоје иза њега не прихватају никакву одговорност или одговорност ако нешто пође по злу. Нећу ризиковати своје здравље и живот када одбију да ризикују било шта.
7. Израелски премијер је отворено признао да су Израелци светска лабораторија за овај експериментални третман. Не занима ме да ли сам заморчић или да донирам своје тело науци.
8. Израел се сложио да дели медицинске податке својих држављана са страном компанијом лекова као основни део њиховог договора за примање овог третмана. Никада нисам пристао да се моји лични медицински подаци деле са било којим таквим ентитетом, нити су ме чак и питали. Нећу допринети овом љигавом подухвату.
9. Руководиоци и чланови одбора у компанији Пфизер забележили су да се нису самостално лечили, упркос свим помама и уверавањима. Тврде да би сматрали да је неправедно „пресећи границу“. Ово је неразуман изговор и потребна је невероватна количина цхутзпах-а да би се чак и изговорило тако нешто. Таква „линија“ плод је њихове сопствене маште; ако би себи приуштили неколико ињекција, нико не би плакао прекршајно. Поред тога, милијардери са приватним авионима и приватним острвима нису познати по томе што чекају у реду док стотине милиона сељака широм света не крену прво да приме све што ови милијардери желе за себе.
10. Представнички медији прихватили су овај неразумни изговор без питања или недоумице. Штавише, они хвале руководиоце компаније Пфизер због њихове наводне самопожртвовања што нису предузели сопствени експериментални третман док ми не кренемо први. С обзиром да нас сматрају таквим будалама, не верујем им и не желим њихов нови третман. Они могу имати моје место у реду. Идем на крај задњег дела линије.
11. Три чињенице које се морају саставити:
• Билл Гатес сматра ове вакцине кључним за опстанак људске расе.
• Билл Гатес верује да свет има превише људи и да мора бити „опустошен“.
• Билл Гатес, можда најбогатији човек на свету, такође није ињектиран. Без журбе.
Ух, не. Пренећу му све медицинске третмане које он жели да узмем.
Прича о вирусима: Прекидање ланаца медицинске цивилизације. „Минд Цонтрол пар Екцелленце“
12. Организација је у потпуности једнострано прославила овај третман. Политичари и медији позивају људе да то схвате и као моралну и као грађанску дужност. Благодати лечења су увелико пренаглашене, ризици се занемарују, а непознанице се одбацују у страну. Будући да су лажљиви и манипулативни, нећу коцкати своје лично благостање на њиховом интегритету.
13. Води се интензивна пропагандна кампања за људе који се подвргавају овом третману. Политичари и познате личности праве се селфије како се ињектирају (можда се у неким случајевима претварају да им се даје ињекција), медији ово називају најхладнијим, најпаметнијим, најсрећнијим и забавна ствар. То је најраспрострањенија маркетиншка кампања у историји. Ово уопште није прикладно за било који медицински третман, а камоли за потпуно нови, и тера ме да устукнем.
14. Маса прати вучу, постављајући слике на којима им се убризгава лек, хранећи вршњачки притисак масе да учине исто. У овоме постоји нешто врло алармантно и болесно, и ја не желим да имам део тога. Никада се нисам дрогирао само зато што „сви то раде“ и то је у реду. Сада сигурно нећу почети.
15. Они који изазивају забринутост због овог медицинског третмана малтретирају се, клевећу, изругују, цензуришу, острацизују, прете им и отпуштају их са посла. То укључује медицинске стручњаке који имају научно засновану забринутост због дроге и неговатеље који су сведочили како људи под њиховом оптужбом трпе ужасне реакције и смрт убрзо након убризгавања. Када естаблишмент прочишћава добре људе који ризикују све само да би изразили забринутост због новог медицинског третмана – чак и ако му се не супротстављају – сваки пут ћу веровати овим храбрим људима у установу. Не могу да се сетим ни једног сличног случаја у историји када се испоставило да су истина и морал били на страни естаблишмента.
16. Ово је највећи медицински експеримент у историји људске расе.
17. Намерно се не приказује као највећи медицински експеримент у историји људске расе, а чињеница да је то уопште медицински експеримент озбиљно се умањује.
18. Да су били испред са масама, врло мало њих би се сложило да учествују у таквом експерименту. Манипулација масама да учествују у медицинском експерименту под лажним изговором крши темеље медицинске етике и демократског закона. Нећу дозволити да ми неетични људи који се баве таквим понашањем убризгавају било шта.
19. Медицинска установа не обавештава људе ни о чему од тога. Постали су маркетиншки агенти за експериментални лек, опслужујући огромне компаније и политичаре који су са њима склопили уговоре. Ово је директан сукоб са њиховим мандатом да се баве искључиво добробити људи под њиховом бригом. Откад се медицинска установа искварила и постала ништа више од корпоративног и политичког алата, не верујем експерименталном леку са којим ми толико желе да ме убризгавају.
20. На нас се врши притисак на разне начине да бисмо добили ињекције, што крши медицинску етику и темеље демократског друштва. Најбољи начин да ме натерате да не радим нешто је да ме притиска да то радим.
21. Влада је закључила свој протокол везан за вирус и лечење ТРИДЕСЕТ ГОДИНА. То су информације које јавност има право да зна, а влада је одговорна да их дели. Шта прикривају? Да ли заиста очекују да поверујем да је све кошер у свему овоме и да су пре свега забринути за моје здравље? Последњи пут су то урадили са афером Јемените Цхилдрен. Ако вам није познат, потражите га. Сада вуку исти потез. Нису ме заваравали први пут, а дефинитивно ме не заваравају ни сада.
22. Влада може да дели наше личне медицинске податке са страним корпорацијама, али они неће делити свој протокол о томе са нама? Напољу сам.
23. Оснивање је регрутовало лекаре, рабине, медије и масе да би малтретирали људе који не желе да им се убризгава нова дрога. Нас називају најгорим именима. Говоре нам да верујемо у луде завере, да смо против науке, да смо себични, да смо убице, да нам није стало до старијих, да смо криви што влада наставља да намеће драконска ограничења на јавност. Све је то зато што не желимо да нам се убризга експериментални третман, без постављања питања. Чак нам се говори да имамо верску обавезу да то учинимо и да смо озбиљни грешници ако то не учинимо. Кажу да ако не пристанемо на ињекције, треба да будемо приморани да заувек останемо у својим домовима и да будемо истргнути из јавног живота.
Ово је стравично, одвратно, изопаченост здравог разума, морала и Торе. То ме тера да устукнем и само даље цементира моје неповерење према тим људима и противљење узимању њиховог експерименталног лека. Како се усуђују?
24. Знам за многе људе којима је убризгано ињекције, али нико од њих није детаљно проучавао науку, пажљиво одмеравао потенцијалне користи у односу на ризике, упоређивао ову опцију са другим алтернативама, био заиста информисан и закључио да је овај медицински третман најбоља опција за њих. Супротно томе, убризгали су их због хипе, пропаганде, притиска, страха, слепог поверења у оно што је „већина стручњака“ наводно веровала (под претпоставком да су сви све детаљно проучавали и били потпуно објективни, што је крајње сумњиво ), слепо поверење у оно на шта су их неки утицајни рабини подстицали (исто као и горе) или хистерични страх да је једина опција ињекција или озбиљно оболевање од вируса. Када видим масовну хистерију и понашање налик култу око медицинског третмана, бићу крајње сумњичав и избегаваћу га.
25. Компаније за производњу лекова имају дугу и славну историју изазивања масовног покоља чудесним лековима које намећу несумњивом становништву, чак и након што су озбиљни проблеми већ постали познати. Уместо да притисну дугме за паузу и зауставе маркетинг ових лекова док се ови проблеми не могу правилно истражити, компаније за лекове су учиниле све што је у њиховој моћи да потисну информације и наставе да гурају своје производе. Када компаније и људи покажу тако грубу небригу за људски живот, нећу им веровати кад нам укују нови чудесни лек. Ово није наш први родео.
26. Заиста, хорор приче већ долазе брзином варпа, али политичари нису ни најмање забринути, медицинска установа их одбацује као неповезане или занемариве, медији то игноришу, компаније за производњу лекова паре испред пуном брзином, а они који подигну црвену заставу и даље се малтретирају, цензуришу и кажњавају. Очигледно им мој живот и моје добро нису примарна брига. Нећу бити њихово следеће заморче у њиховој лабораторији. Нећу ризиковати да будем следећа „случајност“.
27. Иако су многи људи умрли убрзо након убризгавања – укључујући и потпуно здраве младе људе – не сме се подразумевати да је ињекција имала неке везе. Ово је некако анти-наука и довешће до тога да више људи умре. Верујем да је негирање било какве могуће везе, злостављање људи који претпостављају да би веза могла постојати и показивање ни најмање радозналости да се чак истражи да ли постоји нека веза оно што је антинаука и могло би врло добро проузроковати више људи да умру. Ти исти људи верују да сам и ја дужна да ми дају ињекције. Нема јебене хвала.
28. Одбојан сам религиозним, култним обожавањем фармацеутског производа и нећу учествовати у овом ритуалу.
29. Мој „здравствени радник“ ме непрестано малтретира како бих добио ињекцију, али ми нису пружили никакве информације о овом лечењу нити било којим другим могућим алтернативама. Све што знам научио сам од других изван установе. Информисани пристанак је постао усаглашени пристанак. Одбијам.
30. Видим све лажи, корупцију, пропаганду, манипулације, цензуру, малтретирање, кршење медицинске етике, недостатак интегритета у научном процесу, сузбијање незгодних нежељених реакција, одбацивање оправданих разлога, хистерија, култно понашање, незнање , затвореност, страх, медицинска и политичка тиранија, прикривање протокола, недостатак истинске бриге за људски живот, непоштовање основних људских права и слобода, изопаченост Торе и здравог разума, демонизација добрих људи, највећи медицински експеримент свих времена који су изводили похлепни, неповерљиви, безбожни људи, недостатак одговорности оних који захтевају да ризикујем све … Видим све ово и закључио сам да сви могу имати моје место на реду. Уверићу се у Бога. Користићу ум којим ме је благословио и веровати мојим природним инстинктима.
Што доводи до коначног разлога који резимира зашто се нећу „вакцинисати“.
31. Цела ствар смрди.