Амерички родољуб који је постао и српски родољуб – и мирис очаја са норвешке државне телевизије НРК

Срећна Нова година од Кристијана!

Драги Др Лука Јоксимовић Барбат, припремите се за удар/утицај. У 2022. видећете ме чешће, бићу више на српској националној телевизији и наставићу да се супротстављам лажима, ратним хушкачима и антидемократским глобалистима који желе да поткопају националне интересе Србије.

Хвала Вам што сте стали раме уз раме са мном у овој борби. Ускоро ћете чути причу о томе колико људи на норвешкој државној телевизији НРК, норвешки РТС, почиње да жали што се петља са мном.

Међутим, пре него што стигнемо до НРК-а, морам да Вам испричам причу о мом добром пријатељу Џејку Флејмингу, његовој супрузи Елси, Сејди, Тори и Бри, изворима великог охрабрења за нас у Србији. Кликните на анимацију да видите Џејково охрабрење српском народу како пева да више није роб јер је дете Божије.
Ово је и порука српском народу да се заузме за правду, против тираније. Српски народ то може учинити ако схвати колико је важно имати однос са Исусом Христом.

Срби већ имају Јеванђеље и фантастичну литургију, а надамо се да ће се наши амерички пријатељи вратити у Србију да нас охрабре да будемо ближе Христу. У другом делу видеа чућете поздраве од Американаца.

Када је НРК у питању, нису нимало задовољни што сам против њих поднео кривичну пријаву и због могућег кривоклетства против новинара НРК Тарика Алисуб.

У правном смислу, не тврдим да је Алисуб дао лажне изјаве полицији, али с обзиром на његову прошлост, Алисуб није био тачан када ме је укључио у кривични случај. Дакле, ово је нешто што норвешка полиција мора да истражи.

У снимљеном телефонском разговору са Алисубом, веома је занимљиво да новинар не пориче давање лажних изјава полицији. Ово сам поставио на SoundCloud.com, али НРК је искористио своју моћ да натера SoundCloud да избрише снимак.

Међутим, SoundCloud ми уопште није битан, а пошто сам био део разговора, снимак је у складу са норвешким законом. Зато сам једноставно поставио снимак на свој приватни сервер
sorryserbia.com/files/TariqAlisubh.mp3.

Ако ми норвешки суд нареди да избришем снимак, ја ћу се, наравно, повиновати. Ако НРК поново жели да злоупотреби норвешки правни систем да би ме преселио, то је њихов избор, али релевантна и јавна питања НРК-у, Алисубу и норвешкој полицији ће се наставити.

Наравно, и ја сам ажурирао свој чланак
#ОслободитеЏулијанаАсанжа, срамота за норвешки Нобелов комитет, и како је Кристијан осумњичен за мисаоног злочинца (видео)
на TheDuran.com (оригинал) као и са исправним линком. У овом чланку постоји много добра позадина ове луде приче.
Брисање клипа на SoundCloud-у не чини ништа добро за НРК, осим што показује њихов очај.

Браћо и сестре, Христос се роди, ваистину се роди. Христос се роди сваки дан, не само за Божић. Желим вам срећан Божић уз сећање на Исуса Христа који је дошао на овај свет. Морамо да славимо да је Бог постао човек. Није битно да ли Божић славимо у децембру или јануару, јер Христа треба славити сваки дан у свом животу.
Хвала пуно Брижит Лилевик (Brigitte Lillevik), са рођеним именом Дебора, из Обале Слоноваче, која живи у Венески, Кристиансанд, сада у посети са својом породицом у Трондхајму у Норвешкој за Божић.
Такође ћете видети мог брата Јана Дитмара како свира Божићну песму на клавиру.

Када је Алисуб последњи пут разговарао са мном телефоном, имао је смешну тврдњу да сам расиста зато што сам критиковао његов јадни норвешки језик. Дебора никада није могла да ради као репортерка за НРК, јер њен норвешки није савршен, али она је успешна пословна предузетница у Норвешкој, са сопственим фризерским салоном и другим пословима. Надам се да ће она бити моја веза за производњу бруности у Обали Слоноваче.

У Србији сада градим свој тим, а запослио сам два саветника за комуникацију: један са норвешким вештинама да ми помогне да пронађем норвешке инвеститоре за бруност, а имам још једног да ми помогне да побољшам своју комуникацију и досег у Србији.

Волим Србе, али нису баш добри у отварању мејлова. Већина Срба радије се састаје у бучном кафићу на пићу него да отворе мејлове, али воле свој Фејсбук и мобилне телефоне.

Зато ће ми Слободан Олујић помоћи у сегментацији, оптимизацији и синхронизацији мог адресара како бих подстакао моје српске пријатеље да буду бољи у отварању, кликању и дељењу мојих мејлова, што је много важније од Фејсбука и других контролисаних медија.

Тренутно плаћам своје саветнике за комуникацију из свог џепа, али оне који стоје заједно са мном у мојој борби за праведност против угњетавања, молим да размисле да ли могу финансијски подржати овај напор.
Имате опције за донације на ohrabrenje.com/donate.
За моје пријатеље у Норвешкој, Vipps је савршен.

Сада сам одлучио да је субота, 5. фебруар најбољи датум за прославу мог 50. рођендана, што значи да сте Ви, Др Лука Јоксимовић Барбат, више него добродошли да прославите са мном од 16:00 до 20:00ч. Бићемо у Београду, али тек треба да се одреди тачна локација. Ипак, нисам се још одлучио за локацију, али биће то неки ресторан или кафић. Служићемо норвешки бруност са маминим фантастичним хлебом и норвешким вафлима.
Моја мајка почиње да се мало брине; не због њених фантастичних норвешких пекарских производа: хорн и julebrød, али надам се да ћу је одвести на српску ТВ да позовем целу Србију на моју журку са бруностом.
Мој брат и моја мајка су већ купили карте за Београд. А за све који долазе из Норвешке, моја рођенданска жеља је да понесу комад бруности да га искористимо за промоцију пре него што почнемо сопствену производњу!

Овде можете видети када сам последњи пут био гост на телевизији Пинк, говорећи о срамном третману Џулијана Асанжа и срамној судској одлуци да Асанжа изручи Сједињеним Државама.

Наравно, тема малтретирања најважнијег новинара на свету је мрачна тема. Зато је било добро да на крају програма уврстим јавни позив за рођендан.

Још нисам стигао да укључим енглеске титлове на овај снимак, али ако кликнете на овај директан линк, видећете ме како једем бруност и позивам мајку да ми се придружи на ТВ-у 🙂