(Прилози упућени предсједнику Veritasa:
1 – 1 Predsjedniku VERITASA hr.doc; 1 – 2 cirilicom Predsjedniku VERITASA hr.doc;
1 Geopolitika jun 2012 Napuljski rat.pdf)

Предсједнику Документационо информационог центра „VERITAS“
Саву Штрпцу
+ 381 11 323 6 486
D.I.C Veritas, Дечанска бр. 8/IV, 11000 Београд

Господине Штрбац,

Чињеница да сте за назив Ваше организације изабрали латински окупациони назив Римске БОГиње VERITAS исписан окупационим писмом Латина најбоље и најилустративније говори о Вама и Вашем штеточинском деловању.

Данас 10.02.2021. године, у емисији ПОСЛЕ РУЧКА тв ХЕПИ, говорећи о ПРЕБРОЈАНИМ од Вас жртвама геноцида над Српским народом у стравичним логорима Јасеновац, Ви сте јавно понижавали исти такав логор у саставу СИСТЕМА ЛОГОРА ЈАСЕНОВЦА – Доња Градина што јесте срамно Ваше понашање.

Ви сте заступали тезу о пoименичном набрајању Српске деце, жена и мушкараца зликовачки побијених у логорима система Јасеновац а при томе нисте знали да објасните како то да нисте знали за исти такав логор НАШИЦЕ. Гледалац који је био као дете због тога што је Србин затечен у том логору а да нико није хтео да га саслуша да исприча о страхотама у логору Нашице је код Вас изазвао пометњу јер нисте знали за цео логор а тврдите да можемо знати поименице све побијене Србе.

А Ви и даље заступате тезу да се морају само поштовати само пописани – побијени Срби. А никад нисте објаснили зашто Јосип Броз Тито није знао да прича ни српски ни словеначки па ни тај измишљени хрватски језик и зашто тај исти неизвесног порекла Тито није хтео са партизанима да ослободи Јасеновац. Нити сте икад осудили споразум комуниста и усташа који је потписао Будак са стране усташке НДХ и Мојша Пијаде са стране комуниста чији се споменик и сада налази у центру Београда а то је могуће и главни разлог што комунисти нису нападали на усташки логор Jасеновац, нити су пописали побијене Србе у усташким логорима иако сте Ви данас величали народно-ослободилачке одборе који су то наводно радили до 1962. године.

Исти ти социјалисти су у последњем договору УСТАША и KОМУНИСТА из Србије и омогућили ОЛУЈУ и БЛЕСАK а Ви лично наводно побројавате још увек жртве и прогнане Србе али ништа нисте учинили да се реално вратите на ваша хиљадугодишња огњишта.

Али кад родољуби у Србији дођу на власт Ви лично и Миодраг Линта ћете бити протерани на основу свих легитимних процеса који ће се против Вас водити због оваквог штеточинског деловања са којим се може поредити само деловање језуитског агента Војислава Шешеља.

Ви сте данас тог несрећника из усташког логора Нашице упућивали на такозвани „Музеј жртава геноцида“ а да при томе:
1. нисте рекли да је срамота што тај наводни музеј носи такав назив уместо да носи назив „МУЗЕЈ ГЕНОЦИДА НАД СРПСKИМ НАРОДОМ“ јер сви остали народи имају своје музеје таквог типа,
2. одлично знате да тамо нема никаквог музеја већ само пет канцеларија у којима без икаквог посла седи Мишина и његова срамна бољшевичка дружина,
Ви сте се злочиначки изненадили господине Штрбац што власти Брозове Југославије нису пописали жртве геноцида над Србима у Другом светском рату и како то да нису евидентирали усташки логор Нашице и тог несретника који је успео данас да се укључи у програм а да сте сигурно знали да су ти бољшевички бандити:

1. 1944. године расписали ОБЈАВУ да се у тек ослобођеном Београду окупе сви српски пилоти да би формирали ескадрилу, а када су се сви јавили одвели су их везане у жицу у село Јабука код Панчева и њих 82 побили да би у ЈНА довели све пилоте УСТАШKЕ НДХ, који су као и Туђман управљали том армијом до распада 1991. године,
2. тако да су бољшевичко-усташке снаге побиле још 83 000 Срба у тако ослобођеној Југославији.

И поред свих ових примедби на Ваш штеточински рад против српског народа а посебно против прогнаних Срба из Републике Српске Kрајине које нисте организовали ни у партију ни у било каквом другом облику већ латински лукаво, како сте и данас демонстрирали, делујете против српског народа и прогнаних Срба.

Тако да Вас се Саво Штрпче не бојим – пишем Вам Вашим окупационим писмом ЛАТИНА и надам се да ћете се опаметити и почети да штитите и прогнане Србе јер има једноставних метода да се сви Срби врате на своја хиљадугодишња огњишта али се морамо ослободити ове Брозовске језуитско-бољшевичко-коминтерновске мафије.

Јавите ми на који мејл могу да Вам пошаљем чланак НАПУЉСKИ РАТ НА ПРОСТОРУ БИВШЕ ЈУГОСЛАВИЈЕ.

Kо да броји када сте VERITASa агентура – Рима и Ватикана. Ви се и данас и тиме именом VERITAS клањате Риму и римској богињи јер Риму и служите што сте у данашњој емисији демонстрирали лукаво али и отворено пребројавајући српске жртве и вређајући логор Доња Градина бројке и спомен обележја у њему па позивам руководство Републике Српске да Вам забрани улазак у Републику Српску.

Сматрам да филм „Дара из Јасеновца“ није могао бити боље снимљен нити је могао боље да прође када је главни гласноговорник о њему анти-српкињаЈелена Триван која се сада по задатку из УДБе префарбала и изиграва српску националисткињу

Мој мејл је bozzidar@inbox.ru

Мој телефон је 061 322 0670

Поздрав

професор Божидар Митровић, доктор правних наука, адвокат