СРПСКОМ НАРОДУ И СВИМ ПОШТЕНИМ СТАНОВНИЦИМА СРБИЈЕ
2. август 2020

Свенародни облик САМООРГAНИЗОВАЊА — УСТАВОБРАНИТЕЉИ за одбрану Устава Србије и територијалне целовитости Србије добија све више присталица и са радошћу, на свети празник Светог Илије која је хиљадугодишња традиција древних Словена, саопштавамо Вам да нам приступа све више Срба и других људи из Србије и из целог света па и далеког Јапана.

УСТАВОБРАНИТЕЉИМА су приступили и часни представници који симболишу елитне области српског народа и друштва;

отац Никодим Богосављевић из Ваљевске православне епархије,
Здравко Рајевић, екс-руководилац Криминалистичке полиције Министарства полиције Србије
Божидар Шиљеговић, припадник 63 падобранске бригаде Српске армије, па пошто није први припадник те јединице међу УСТАВОБРАНИТЕЉИМА биће члан Одбора уставобранитеља који ће дејствовати под називом «63. УСТАВОБРАНИТЕЉСКА»

О њиховим изјавама поводом приступању УСТАВОБРАНИТЕЉИМА можете погледати у делу од 42 минута видео снимка који је директно емитован до 1:13:14 (сат, минут, секунда) емитовања

UŽIVO Skupština: Narod je spreman za ponedeljak, biće …
Ветеран 63. падобранске бригаде је позвао полицију, војску, начелнике и старешине да поштују Устав Србије да делују у складу са Уставом Србије и да штите Устав Србије, због чега је и он приступио УСТАВОБРАНИТЕЉИМА.

Гласноговорници Српске Напредне Странке и данас 2. августа 2020. године су преко ружичасте телевизије ПИНК (која и даље емитује њихову представу организације друштва у облику КОМУНЕ коју називају «Задруга», јер и даље раде на уништавању свега светог за Србе), у јутарњем програму нападали приговоре који говоре о издајничком деловању њиховог Председника странке, али су и овог пута:

те констатације о велеиздаји приписали Бошку Обрадовићу, не спомињући свенародни облик организовања за ЗАШТИТУ УСТАВА СРБИЈЕ И ОЧУВАЊЕ ТЕРИТОРИЈАЛНЕ ЦЕЛОВИТОСТИ СРБИЈЕ,
пропустили да спомену потписане «Бриселске споразуме» за које ће Ивица Дачић и Александар Вучић кад тад кривично одговарати, јер пре њиховог започињања и потписивања нису тражили повратак 250 000 програних Срба са Косова и Метохије, већ су потписивањем формирали границе на прелазу из централне Србије на Косово и Метохију,
Српски народ је толико угрожен да су у сумњи различитих нивоа не само Вучи и Дачи већ и сви други Срби.

Изузетно интересантан десетоминутни интелектуални дуел између Председника Београдског одбора УСТАВОБРАНИТЕЉА Данка Васовића и још увек посланика Скупштине Србије Срђана Нога, о одговорности Срђана Нога за неуспех протеста и показну вежбу полиције и операцију у којој су биле подељене улоге, па и «лицу N» может се гледати на истом снимку у делу од 1:31:46 минута видео снимка који је директно емитован до 1:42:30 (сат, минут, секунда) емитовања

На мој наговор Данко Васовић и ја смо пришли Срђану Ногу да разговарамо како да се обједине све опозиционе и родољубиве снаге у борби против аутократе којег Запад свесно претвара у апсолутисту (који игнорише све органе, организације и српски народ у целини и свим детаљима) да би предао Косово и Метохију Албанији за шта Председник Србије није овлашћен ни Уставом Србије, ни законима ни било којом одлуком Скупштине Србије. Али Ного је лукаво избегао разговор и овог пута и започео расправу о критици изреченој од стране Данка Васовића који је разобличио полицијску операцију којом су мирне демонстрације претворене у «масакр» над српском омладином (ради застрашивања српског народа и компромитовања идеје протеста) коју је Васовић изрекао у интернет телевизијској емисији код Бранка Драгаша «Светлост». Напомињем и овога пута, јер сам ја у два наврата предлагао и Ногу и његовој колегиници Александри Чабраји да се дефинишу три заједничке констатације око којих би се окупли сви родољуби српски и лидери опозиције.

Позивамо све вас Србе и посебно српске родољубе да формирате један или неколико Одбора УСТАВОБРАНИТЕЉА од по три члана сваки, и да нам јавите те спискове ради координације деловања у циљу ЗАШТИТЕ УСТАВА И ЗАШТИТЕ ТЕРИТОРИЈАЛНЕ ЦЕЛОВИТОСТИ СРБИЈЕ јер непријатељ делује против Србије не само на Косову и Метохији него и широм Србије.

Ово је нестраначки облик САМООРГАНИЗОВАЊА — не региструјемо никакву партију нити било какво правно лице Тако да у Одбор могу ући и чланови партија, и људи који раде у државним и црквеним установама али је битно да хоће да бране Устав Србије.

Дајте назив сваком одбору према месту (граду или селу) у коме се оснива или према занимању чланова одбора уколико су истог занимања, или на други начин који сматрате најприкладнијим.

Ппопуњену Приступницу пошаљите на:
bozzidar@inbox.ru

Назив који дате одбору Уставобранитеља ми ћемо прилагодити у смислу да додамо редни број уколико је већи број одбора истог назива: нпр. Други нишки одбор Уставобранитеља, Први Београдски… итд.

Даље је општа информација, а у прилогу везано за то материјали

Питање је просто

ДА ЛИ ХОЋЕТЕ ДА БРАНИТЕ УСТАВ СРБИЈЕ?

Није идеалан али у њему пише да су Косово и Метохија саставни део Србије. Макар то да одбранимо да злотвори не сеире да смо издали КиМ, што је највећи српски храм.
Можемо се сада сви и посакривати по мишијим рупама али Антихрист ће и тамо доћи ако му се не супротставимо сада и овде.

У прилогу Ти достављамо:

1, Опште услове формирања ОДБОРА УСТАВОБРАНИТЕЉА
3 – 1 Opsta pravila organizovanja USTAVOBRANITELJA
2, нацрт ПРИСТУПНИЦЕ УСТАВОБРАНИТЕЉИМА
3 – 2 opsta pristupnica POKRETU USTAVOBRANITELJA
3, Записник прве седнице БЕОГРАДСКОГ ОДБОРА УСТАВОБРАНИТЕЉА
0 – 1 – 1 Zapisnik i Odlukе Ustavobranitelja od 30.07.2020
Надам се да погледате и линкове о нашим презентацијама идеје УСТАВОБРАНИТЕЉА у овом веку

——–

Ево и све вас и овога пута позивам:
да изађете на сталне протесте пред Скупштином Србије вечерас у 20 часова како је упутио позив посланик Саша Радуловић.
да сутра опет будете испред Скупштине Србије али од 9 часова када се очекује долазак посланика Александра Вучића који нису били познати народу приликом гласања на ФАЛСИФИКОВАНИМ ИЗБОРИМА 21. ЈУНА 2020. ГОДИНЕ, и да будете опрезни јер је Вучијева полиција вероватно и овог пута направила режију у којој постоје групе за провокације, групе за разбијање мирних протеста и друге групе па и «лице N» које треба да унесе раздор и синхронизује ПОЛИЦИЈСКУ РЕЖИЈУ

И овога пута изражавам благодарност Радету Војводићу мудром мотоциклисти са седом брадом који је и Нога и Васовића позвао на неопходно српско јединство.

И овога пута позивамо све структуре ДРЖАВНЕ БЕЗБЕДНОСТИ да се коначно посвете БЕЗБЕДНОСТИ СРБИЈЕ И ТЕРИТОРИЈАЛНЕ ЦЕЛОВИТОСТИ СРБИЈЕ и да престану са језуитско-бољшевичким интригама и завадама којима уништавају не само опозицију него и српски народ.

Мене можете контактирати
на електронску адресу bozzidar@inbox.ru
по skype: koloven1
у Београду на тел. и WhatsApp +38161 322 0670

СпасиБо(же) Ваша добра дела и разумевање

профессор Божидар Митровић, доктор правних наука, адвокат