Makia Freeman: https://thefreedomarticles.com/10-things-to-know-experimental-covid-vaccines/

Превод с енглеског:
Др Јасмина Пеев–Вучић,
у срБској 7529 години, сечња 14-ог

• Експерименталне KОВИД ‘‘vakcine’’ стижу, избацују се широм света онако како диктира трансхуманистички план Новог Светског Поретка (NWO)

Следећа фаза преварe KОВИД је невероватно опасна – фаза у којој власти предузимају кораке којима крше наш урођени суверенитет, продирући у наша тело отровом прерушеним у лек. Ове нове KОВИД ‘‘вакцине’’ су још горе од старих, обичних, токсичних, канцерогених и мутогених вакцина ( https://thefreedomarticles.com/toxic-vaccine-adjuvants-the-top-10/ ) јер су неке од њих (мРНА вакцине које су направили Pfizer и Moderna) опасно ново егзотично ‘‘биће’’: алати који активно отимају ваше гене и репрограмирају их.

Ево 10 ствари које треба да знате о KОВИД ‘’vakcini’’ са додатном листом на крају чланка o неким стравичним и смртним случајевимa које је до сада проузроковала:

1. Експерименталне КОВИД ‘‘вакцине’’: никада коришћени алати и програмирање генетике
КОВИД ‘‘vakcine’’ које производе Pfizer и Moderna cy мРНА (мессенгер РНА) ‘‘вакцине’’* — то је потпуно нова врста ‘‘вакцинa’’ које никада раније нису имале дозволу или cе користилe на људима. Немамо апсолутно никакве податке шта можемо очекивати од ове ‘‘вакцине’’, нити можемо знати да ли ће бити ефикасна или безбедна. Традиционалне вакцине уносе у тело комаде ослабљеног вируса да стимулишу имуни одговор. M-РНК вакцине убризгавају у ваше ћелије молекуле синтетичког генетског материјала из не-људских извора, отимајући тако ваше гене и трајно их репрограмирају тако да производе антитела за убијање наводног вируса САРС-ЦоВ-2 који узрокује KОВИД (мада, као редовни читаоци Тhe Freedom Articles знате, вирус никада није изолован, пречишћен или 100% доказан да постоји:
https://thefreedomarticles.com/covid-19-umbrella-term-fake-pandemic-not-1-disease-cause/).
Ови новостворени протеини нису регулисани вашом ДНК и зато су вашем телу потпуно страни.

2. Експерименталне КОВИД ‘‘вакцине’’: мРНА ‘‘vakcina’’ је оперативни систем
М-РНА ‘‘вакцине’’ Moderne и Pfizer-а једва се могу сматрати леком у традиционалном смислу. Они су трансхуманистички алат који вас синтетички мења на генетском нивоу. У ствари, Moderna је чак признала на својој веб страници да су њихове нове KОВИД вакцине „оперативни систем“ и „софтвер живота“:

‘‘Препознајући широк потенцијал науке о мРНК, кренули смо у стварање мРНА технолошке платформе која функционише врло слично оперативном систему на рачунару. Дизајниран је тако да се може наизменично прикључити и играти са различитим програмима. У нашем случају, „програм“ или „апликација“ је наш мРНК ‘‘лек’’ – јединствена секвенца мРНК која кодира протеин.“

Кетрин Оустин Фитс (Cathrine Austin Fitts) недавно је истакла да су ови алати „вакцине“ само по имену, употребљени да дају правни имунитет од одговорности a у ствари су оперативни системи:
„Баш као што је Гејтс инсталирао оперативни систем на наше рачунаре, сада се инсталира оперативни систем у наша тела који користи ’’вирусе“ за почетну инсталацију и праћење редовним ажурирањима. Сада сxватам зашто Gates и његове колеге желе ове технологије назвати „вакцинама“. Ако могу наговорити политичаре да инјекционе кредитне картице, надзорни уређаји или нанотехнологијa за убризгавање мозга назову „вакцинама’’, онда могу уживати заштиту закона који подржавају њихове напоре да наложе шта год желе за време бар једног века. Зашто ове формулације називамо ’’вакцинама“? Ако разумем историју судске праксе, вакцине су у правном смислу лек. Намерно тровање тешким металима није лек. Компоненте за надзор које се ињектирају нису лек. Кредитне картице које се ињектирају нису лек. Ињектибилни интерфејс мозак-машина није лек. Имунитет за осигуравајуће компаније није стварање људског имунитета. Морамо престати да ове измишљотине којe судови и општа популација дефинишу и третирају као ‘’лек’’, штитимо од правне и финансијске одговорности. “

3. Експерименталне КОВИД ’’вакцине’’: напуштена безбедност
Вакцинама је обично потребно 7-20 година да би се адекватно истражилe, тестиралe и ставилe на тржиште. Мноштво KОВИД ’’вакцина‘’ произведених од великих фармацеутских компанија хитно је изашло на тржиште за мање од 12 месеци, што ниje довољно времена да се испуне утврђени сигурносни стандарди. Нису спроведене дугорочне студије безбедности, тако да нико нема стварну представу о опасности коју ове вакцине могу изазвати. Многа испитивања трајала су само 3-4 месеца. Tестирања на животињама, важан део безбедносних испитивања, су прескочена. Иако је дугорочна безбедност потпуно непозната, краткорочна безбедност изгледа изузетно неодређено (погледајте следећи одељак и списак веза на крају чланка). Није претерано ако се каже да је велики део светске популације управо постао заморчић фармацеутске индустрије.

4. Експерименталне КОВИД ‘‘вакцине’’: Опасни штетни ефекти
KОВИД ‘‘vakcina’’ подстиче појачавање болести услед патогених ’’primer’’-a. Другим речима, чине људе болеснијим него што би болест чинила. Само у Модерниним испитивањима, ФДА документи бележе да је умрло 13 особа (6 од вакцине и 7 од плацеба), док је ФДА такође издала ново упозорење у вези с Беловом парализом као потенцијалном нежељеном реакцијом (резултати су били тачни до 3. децембра 2020).
Од KОВИД ‘‘vakcina’’, лекари и медицинске сестре су се онесвестили уживо на телевизији — медицинскa сестрa, Тифани Довер, онесвестила се док је говорила медијима о примању вакцине, а касније је умрла ( https://www.bitchute.com/video/as1rvnNFNaQQ/ );
заразили се Беловом парализом ( https://www.bitchute.com/video/385AJhZTpO8L/ ) и остали парализовани. Неки људи су чак умрли након вакцине, укључујући места попут Мајамија, Португалије, Израела, Швајцарске, Исланда и других (погледајте везе у последњем одељку чланка).

5. Експерименталне КОВИД ‘‘вакцине’’: КОВИД ‘‘vakcine’’ дизајниране су само да заустави благе симптоме.
С обзиром на то да су ризици од KОВИД вакцине тако несумњиво озбиљни, могли бисте помислити да су користи велике. Размислитe поново. ‘‘Big Pharma’’ је изјавила да вакцина штити само од благих (не умерених или озбиљних) симптома, што чини вакцину практично бесмисленом, с обзиром на то да велика већина људи који наводно имају KОВИД имају мало или нимало симптома. Студија Професора Питера Дошија (Peter Doshi): ‘‘Да ли ће вакцине covid-19 спасити животе? Тренутна испитивања нису створена тако да нам кажу’’ ( https://www.bmj.com/content/371/bmj.m4037 ) објављенa у БМЈ (British Medical Journal), покреће најмање две врло добре теме о неуспеху KОВИД ‘‘vakcine’’ да зауставе умерене / тешке симптоме и да зауставе пренос. Између осталих цитира главног медицинског службеника Модерне Тал Закса: „Али шта ће тачно значити када се вакцина прогласи ‘‘ефикасном? Јавности се ово чини прилично очигледним. Примарни циљ vakcine covid-19 је да спречи људе да се јако разболе и умру“, отворено је рекао национални јавни радио. Петер Хотез, декан Националне школе за тропску медицину на Медицинском факултету Баилор у Хјустону: „У идеалном случају желите да антивирусна вакцина уради две ствари. . . прво, смањите вероватноћу да ћете се тешко разболети и отићи у болницу, а друго, спречите инфекцију и тиме прекинете пренос болести. Ипак, ни тренутна испитивања фазе III заправо нису постављена да тo доказују. Ниједнa клиничка студија тренутно није дизајнирано да открије смањење било каквог озбиљног исхода, попут пријема у болницу, употребе интензивне неге или смртних случајева. Нити се вакцине проучавају да би се утврдило да ли могу прекинути пренос вируса“.

Тал Закс, главни медицински службеник у Модерни, рекао је за БМЈ да за проценивање компанији недостаје одговарајућа статистичка снага за процену исхода. „Проценивање није дозвољено на основу величине и трајања које ће овде служити јавном добру“, рекао је он. „Пријем у болницу и смртни случајеви од covid-19 су једноставно превише необични у популацији која се проучава да би ефикасна вакцина показала статистички значајне разлике у испитивању на 30 000 људи. Исто важи и за њену способност да спаси животе или спречи пренос: испитивања нису предвиђена да би се то открило’’. Закс је додао, „Да ли бих желео да знам да ово спречава смртност? Наравно. Једноставно мислим да то није изводљиво у временском оквиру [клиничке студије] – превише људи би умрло чекајући резултате, пре него што би смo то сазнали.

Шта је са Хотезовим другим критеријумом, прекидањем преноса вируса, за који су неки стручњаци сматрали да би требао бити најважнији тест у студијама фазе III? „Наше клиничке студије неће демонстрирати спречавање преноса“, рекао је Закс, „јер да бисте то урадили, морате два пута недељно да узимате брис, а то постаје оперативно неодрживо.“

6. Експерименталне КОВИД ‘’вакцина’’ није дизајниранa да заустави пренос
Исто тако, Big Pharma је признала да нису дизајнирали вакцину да зауставе пренос. Према томе, ако неко добије вакцину, то га не спречава да вам пренесе вирус, а ако добијете вакцину, не спречава вас да вирус пренесете другима. Ово је можда разлог зашто је шеф НИАИД-а др Антони Фаучи наставио да гура дехуманизацијски план када је на МСМ ТВ изјавио да људи и даље морају да се удаљавају и носе маске чак и након вакцинације: „Очигледно је да бисте са 90+% ефикасне вакцине могли да се осећате много сигурније [да се не разболите] … али људима бих препоручио да не напуштају све мере јавног здравља само зато што су вакцинисани.“

7. Експерименталне КОВИД ‘‘вакцине’’: За прављење вакцине није коришћен прави изоловани вирус
Вакцина не може бити заиста ефикасна, јер се није заснивала на стварном изолованом узорку вируса САРС-ЦоВ-2. Изгледа да протоколи СЗО које је Фајзер (Pfizer) користио за производњу мРНК не идентификују ниједну нуклеотидну секвенцу која је јединствена за вирус САРС-ЦоВ-2. Ову поенту покривам откако је започела пандемија КОВИД, посебно у чланцима попут САРС-ЦоВ-2: „The stiched together, Frankenstein Virus“ (https://thefreedomarticles.com/sars-cov-2-stitched-together-frankenstein-virus/ ) где се истиче да је КОВИД или САРС-ЦоВ-2 теоријски дигитални вирус, направљен од рачунарске базе података, која не постоји у стварном свету. Фран Лидер испитивао је британску МХРА (Регулаторну агенцију за лекове и здравствене производе) у вези с тим, тврдећи да је „вирус“ заправо компјутерски генерисана геномска секвенца и на крају су потврдили:
„ДНК образац не потиче директно од изолованог вируса заражене особе.“

8. Експерименталне КОВИД ‘‘вакцине’’: СЗО признаје да не постоје докази да КОВИД ‘‘vakcinа’’ делује
Главни научник Светске здравствене организације Соумиа Сваминатхан Иадав признао је да не постоје „докази ни о једној од вакцина [КОВИД] који би били сигурни да ће спречити људе да се стварно заразе и да ће стога моћи да је пренесу даље“.

9. Експерименталне КОВИД ‘‘вакцине’’ cадрже ПЕГилиране наночестице липида које могу изазвати болест
Доктор Франк Шаленбергер пише о опасностима ПЕГилираних наночестица липида које се користе за сакривање мРНК од нашег тела:
„Молекул мРНК је осетљив на уништавање. Дакле, да би заштитили крхке мРНК низове док су убачени у нашу ДНК, обложени су ПЕГилираним наночестицама липида. Овај премаз сакрива мРНК од нашег имунолошког система, што обично убија било који страни материјал убризган у тело. ПЕГилиране наночестице липида годинама се користе у неколико различитих лекова. Због њиховог утицаја на равнотежу имунолошког система, неколико студија показало је да изазивају алергије и аутоимуне болести. Поред тога, показано је да ПЕГилиране липидне наночестице покрећу сопствене имунолошке реакције и узрокују оштећење јетре.“

10. Експерименталне КОВИД ‘‘вакцине’’: Фајзер (Pfizer) ‘‘вакцина’’ je ПРОМАШАЈ
Запањујући број људи је повређен, оштећен, повређен и убијен од воска Фајзер КОВИД-а.
Погледајте следеће наслове, податке и везе наших пријатеља.

Наши подаци ЦДЦ-а показују да 3.150 људи сада „није у стању да обавља уобичајене свакодневне активности, не може радити“ након вакцинације. Ово је 2,7% људи који су узели ‘’вакцину’’:
https://www.cdc.gov/vaccines/acip/meetings/downloads/slides-2020-12/slides-12-19/05-COVID-CLARK.pdf
+++
Португалски здравствени радник (41) умире два дана након добијања вакцине Pfizer, њен отац каже да „жели одговоре“:
https://trib.al/eEWi66p
+++
Мексички лекар хоспитализован након примања вакцине Covid-19:
https://www.reuters.com/article/health-coronavirus-mexico-vaccines-idUSKBN2970H3
+++
Стотине Израелаца обољевају после “вакцинације“:
https://www.rt.com/news/511332-israel-vaccination-coronavirus-pfizer/
+++
Супруга ‘’савршено здравог’’ доктора из Мајамија (56), који је умрo од поремећаја крви 16 дана након добијања вакцине Pfizer Covid-19, сигурна је да јe смрт узрокована вакцином, јер pharma-гигант истражује прву смрт сумњајући на везу са ‘’вакцином’’:
https://www.dailymail.co.uk/news/article-9119431/Miami-doctor-58-dies-three-weeks-receiving-Pfizer-Covid-19-vaccine.html
+++
75-годишњи Израелац умире 2 сата након вакцине Pfizer Covid-19:
https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/293865
+++
Смрт Швајцарца након вакцине Pfizer:
https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-swiss-death-idUSKBN29413Y
+++
88-годишњак се срушиo и умрo неколико сати након вакцинације:
https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/293952
+++
Хиљаде негативно погођених након вакцинисања covid вакцином:
https://m.theepochtimes.com/thousands-negatively-affected-after-getting-covid-19-vaccine_3625914.html
+++
Болнички радник без претходних алергија на интензивној нези са озбиљном реакцијом након вакцине Pfizer Covid:
https://metro.co.uk/2020/12/16/hospital-worker-in-intensive-care-after-suffering-severe-allergic-reaction-to-covid-vaccine-13763695/
+++
4 добровољца развијају ПАРАЛИЗУ ЛИЦА након узимања убода Pfizer Covid-19, што је навело ФДА да препоручи „надзор случајева“:
https://www.rt.com/usa/509081-pfizer-vaccine-fda-bells-palsy-covid/
+++
Истрага је започета кад су две особе умрле у норвешком старачком дому неколико дана након примања Pfizer-ове вакцине Covid-19:
https://www.rt.com/news/511623-norway-covid19-vaccine-deaths/
+++
Стотине послато у Хитну помоћ након вакцинисања против covid-19:
https://m.theepochtimes.com/hundreds-sent-to-emergency-room-after-getting-covid-19-vaccines_3644148.html
+++
Амерички званичници пријављују озбиљније алергијске реакције на вакцине против covid-19:
https://www.google.com/amp/s/mobile.reuters.com/article/amp/idUSKBN29B2GS
+++
НХС је рекао да не даје вакцину против Covid-19 онима који имају алергијске реакције у анамнези:
https://www.google.com/amp/s/amp.theguardian.com/world/2020/dec/09/pfizer-covid-vaccine-nhs-extreme-allergy-sufferers-regulators-reaction
+++
Једна доза вакцине доводи до „већег ризика“ од нових варијанти коронавируса, упозоравају јужноафрички стручњаци:
news.sky.com/story/amp/covid-19-single-vaccine-dose-leads-to-greater-risk-from-new-coronavirus-variants-south-african-experts-warn-12180837
+++
ЦДЦ открива да је најмање 21 Американац претрпео опасне по живот алергијске реакције на Pfizer-ову covid ‘’вакцину’’:
www.dailymail.co.uk/health/article-9119029/amp/At-21-Americans-life-threatening-anaphylaxis-receiving-Pfizers-vaccine-CDC-reveals.html
+++
Жена доживљава нежељене ефекте вакцине Covid-19:
www.everythinglubbock.com/news/local-news/woman-experiences-side-effects-of-covid-19-vaccine/amp/
+++
Нежељени ефекти КОВИД вакцине чешћи након друге дозе:
www.boston.cbslocal.com/2021/01/05/covid-vaccine-side-effects-fever-reaction/amp/
+++
Бугарска извештава о 4 случаја нежељених ефеката вакцине Pfizer КОВИД:
www.ndtv.com/world-news/bulgaria-reports-4-cases-of-side-effects-from-pfizer-covid-vaccine-2347667%3famp=1&akamai-rum=off
+++
Двоје радника НХС имају алергијску реакцију на вакцину Pfizer:
https://www.google.com/amp/s/www.telegraph.co.uk/global-health/science-and-disease/coronavirus-news-vaccine-pfizer-nhs-oxford-covid-uk-cases/amp/

Закључак: Пазите!
Горе јe наведено само 10 разлога да припазите на КОВИД ‘’вакцину’’, али онима који желе да истражују дубље, предлажем да истраже ствари као што су несигурни епитопи (делови протеина који могу да изазову имунолошка и аутоимунска стања), АДЕ (зависан од антитела појачање, дуго познато из експеримената са коронским вакцинама на мачкама — све мачке које су у почетку добро толерисале вакцину, умрле су након хватања дивљег вируса), наночестице (графен и хидрогел) и још много тога, све су вероватно повезане са КОВИД вакцинама. Овa мућкања подижу шему NWO-а на сасвим нови ниво.

Дневни ред је стигао пред ваш праг и, заиста, пред ваш крвоток.

ИЗВОРИ:

*https://thefreedomarticles.com/toxic-vaccine-adjuvants-the-top-10/
*https://thefreedomarticles.com/covid-19-umbrella-term-fake-pandemic-not-1-disease-cause/
*https://www.modernatx.com/mrna-technology/mrna-platform-enabling-drug-discovery-development
*https://beforeitsnews.com/eu/2021/01/the-injection-fraud-its-not-a-vaccine-2666018.html
*https://nypost.com/2020/11/15/social-distancing-masks-necessary-after-getting-vaccine-fauci/
*https://www.lifesitenews.com/news/13-people-died-during-modernas-covid-vaccine-trial
*https://www.bitchute.com/video/as1rvnNFNaQQ/
*https://www.bitchute.com/video/385AJhZTpO8L/
*https://www.bmj.com/content/371/bmj.m4037
*https://thefreedomarticles.com/sars-cov-2-stitched-together-frankenstein-virus/
*https://hive.blog/worldnews/@francesleader/email-exchange-with-uk-mhra-exposing-the-genomic-sequence-of-sarscov2
*https://banned.video/watch?id=5febeb84c3c5ce1ce2f7cdfa
*https://davidicke.com/2021/01/12/doctor-demolishes-gates-covid-vaccine-in-devastating-analysis/
*https://forourrights.org/not-looking-good-for-the-pfizer-quackccine
*https://thefreedomarticles.com/hydrogel-biosensor-darpa-gates-implantable-nanotech-covid-vaccine/

*примери преводиоца
Pfizer, Moderna као и Astra Zeneca, Johnson&Johnson, Novavax, Merk, GalaxoSmithKlein су сви заједно продукти ЈЕДНЕ америчке војне операције Warp Speed Operation: https://fr.wikipedia.org/wiki/Operation_Warp_Speed …и тако, могу легитимно да се посматрају као биолошко оружје произведено за без-ратно поробљавање планете, разарање држава, крађу свих земаљских ресурса.

Послушност и оданост „господару“

С обзиром да ове “вакцине“ не штите од преноса вируса, нити средње тешких и тешких симптома као нити од морталитета, јасно је да њихова сврха није медицинска нити доброчинитељска. Зато се и ношење маски, “социјална дистанца“, ограничење слобода… даље политички насилно намећу док се економија урушава, људи убијају… Средња класа остаје без привреде. Десет милиона енглеске деце није било у школи већ годину дана a УНИЦЕФ им носи храну као у Африци…
Превише лекара је умрло у Србији задњих недеља и нико не покреће питање, да ли су вакцине биле узрок?
Док ћутимо и пасивно гледамо сопствено поробљавање, чекајући да нас “неко“ спасe… дотле агенда Новог Светског Поретка за чипованe робовe који ће бити програмирани ‘’да буду срећни без да поседују било шта’’, иде даље! Не само да ће психопате које владају светом преузети сва наша материјална добра после фајита, него ће и наша тела сматрати својином, пошто је патент америчке владе документ којим вирус Сарс-Ковид припада њима – вакцинисани људи производе вирус, они су сада “продукт“ који припада америчкој влади: https://patents.google.com/patent/US7220852B1/en
________________________________________
ПРЕУЗЕТО СА САЈТА: http://www.kmnovine.com/2021/01/10-vakcinama.html